-
Yıldırım devam ediyor!
Kulüpler Birliği adına açıklama yapan Göksel Gümüşdağ, Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun 22 Ocak 2010'da yapılacak olağan genel kurula kadar görevinin başında kalması kararı alındı. Kulüpler Birliği Merkez Hakem Kurulu'na yönelik güvensizliği de dile getirirken, bir sonraki genel kurula TFF Başkanı Mahmut Özgener'in de katılacağı açıklandı.
Sporx
-
29 Ocak'a kadar başkanlığı sürecek
Turkcell Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı İstanbul'da yapıldı. Astoria Residence'da bulunan Kulüpler Birliği Vakfı ofisinde yapılan toplantıya Kulübümüz Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile diğer kulüplerin başkanları katıldı. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Kulüpler Birliği Vakfı Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, Külüpler Birliği Başkanı Aziz Yıldırım'ın 29 Ocak 2010 tarihinde yapılacak olağan Genel Kurul'a kadar başkanlık görevini sürdüreceğini açıkladı.
Göksel Gümüşdağ, basına yaptığı açıklamada, toplantıda MHK'dan memnuniyetsizliklerin dile getirildiğini ve bu konuda görüş birliğine varıldığını belirterek, 16 Aralık Çarşamba günü yapılacak Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in de davet edileceğini söyledi.
Gümüşdağ bir soru üzerine "Toplantıda sadece Fenerbahçe'nin değil, 18 takımın da problemlerini değerlendirdik. Biz memnuniyetsizliklerimizi ve sıkıntılarımız konusunda görüş birliğine vardık.Başkan Mahmut Özgener'e de bunları anlatacağız. Sayın Aziz Yıldırım'ın sıkıntısının sadece bu maçla(Eskişehirspor-Fenerbahçe) ilgili değil, oynanan tüm maçlarda yaşanan sorunlarla ilgili olduğunu düşünüyorum. Vakfın başkanı ve yönetim kurulu, yayın ihalesi ile ilgili önemli çalışmalar içinde oldu. Bu durumu da göz önünde bulundurarak olağan genel kurula kadar devam kararı aldık" dedi.
Fenerbahce.org
Yayın ihalesi gibi ciddi bir konu ortada kalmasın (!) diye böyle bir karar çıkmış gibi gözüküyor. Her ne kadar 1.5 ay gibi kısa bir süre kalmış olsa da Aziz Başkan ikna olmayıp, şimdiden resmen bırakmalıydı.
Mesaj Yetkileri