-
10.Aralık.2009, 14:38
Aziz Yıldırım'ın takımın kötü gidişine bir şekilde müdahale etmesi gerekiyordu. Oyunculara karşı, bakın bu kötü gidiş nedeniyle birli başkanlığını da bırakıyorum diyerek yüklenmiş olabilir.
Haftalardır yaşanan kayıplara karşı hem yönetimin hem de Aykut Kocaman'ın sessiz kalması beni çok rahatsız ediyordu, bu haftaki kayıpla en azından masaya yumruğunu vurdu Aziz Yıldırım ve ben istifa etmiş olmasına ya da etmemesine, geri dönmesine bakmıyorum, bir tepki verilmesine memnun olduğumu belirtmiştim.
Şöyle de bir durum var, yayın gelirleri son yapılan düzenleme ile düştü Fenerbahçe'nin, daha doğrusu 3 büyüklerin pastadan aldıkları pay düştü, şimdi ihalede alt limiti en üstte tutup, bu şekilde tüm kulüplerin geliri artması hedeflenmekte. Fenerbahçe'nin gelirinin %20'sini yayın geliri karşılıyorsa, diğer kulüplerin %40-50 hatta anadolu kulüplerinde bu oran %70-80'e çıkıyor.
Böyle bir ortamda Aziz Yıldırım bırakıp gitse, mağdur olan Fenerbahçe olmazdı, yeni ihalede elbette Fenerbahçe de gelirini arttıracak ama diğer kulüpler daha çok fayda görmüş olacaklar. Aziz Yıldırım'ın en az 400 milyon dolar olmalı diye bir açıklaması vardı, bu ısrarını sürdürecek ve takımların haklarını koruyacak. Zaten o nedenle Aziz Yıldırım bırakmamalı diyer günlerdir her kulüp açıklama yapıyor, böyle laf sokmak yerine bence teşekkür etmelisiniz devam ettiği, haklarınızı savunduğu için, başkanlarınızın, yönetimleriniz ettiği gibi.
Mesaj Yetkileri