1 ile 30 arası toplam 2433 sonuç

Konu: Geleneksel TSI İstanbul Buluşmaları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Valla arkadaşlar bende başka şeyler yapalım diyenlerdenim ama hava malum, başka öneri veren olursa onu yapalım. Bana kalsa oturup muhabbet etsek yeter ama,

Aygün, Anıl var, Eren var,
    Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    yani ne bileyim eskiden biz Tophane'ye falan giderdik muhabbet eder milli takimin maclarini seyrederdik deli gibi de guler eglenirdik yahu. Eren ve Serhat da bizzat bilirler bunu hatta.
    ktılıyorum.. Teknolojiden uzak kalalım yahu 1 gün de tophaneye gidip nargilemizi içelim sohbetimizi edelim.. Osmanlıya gidebiliriz..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    ktılıyorum.. Teknolojiden uzak kalalım yahu 1 gün de tophaneye gidip nargilemizi içelim sohbetimizi edelim.. Osmanlıya gidebiliriz..
    her zaman Osmanli tabii ki de ne de olsa kutsal mekanim.

yalniz herkes gelmek istiyosa gidilmeli du$uncesindeyim ayni zamanda. cunku ne kadar acik alan olsa da tutunden, nargile dumanindan rahatsiz olan arkada$larimiz vardir elbet.

bi de kesin gideceksek haber verin o gun Engin'e yer ayirttirayim. Osmanli'yi feth etmeyelim durduk yere.

ayrica tavla oldugundan oturu tavla turnuvasi bile duzenleyebiliriz Osmanli'da. boylece farkli bir organizasyon yapmi$ oluruz.

Mesaj Yetkileri