Ben de buna benzer bir konu açmıştım ama 1 ya da 2 öneri gelmiştiyani üzülerek söylüyorum ama forumdaki arkadaşlar yayınlanan bilgileri ve upload edilen taktik,antreman vb paketleri indirip kullanmalarına rağmen forumda çok fazla yorum yapmıyor ya da yazmıyorlar
Şimdi bu taktik yaratma sihirbazını perpetua ve benden sonra bir de CaDo yazmış türkçe olarak... şimdi bir de sen yazacaksın edecek 4
bence taktik işine girmekten ziyade bu theroems'in direk çevirisini de yaparak foruma katkıda bulunabilirsin. Sonuçta onu yazan insanlar da yıllardır FM oynayan kişiler... Ben yazarken onu da okudum, oyundaki verilen bilgilere de baktım, ayrıca maçlarda bazı şeyleri deneyerek sonuçları da gözlemledim ve 13-14 yıldır oynuyor olmanın verdiği neçizane bilgi ve tecrübeleri de ekleyerek foruma aktardım. Yani yanlış anlama ama inan çok vakit alan ve öğrenci olmayan bir insana göre bir iş! Yine de kendin bilirsin ama sana çok vakit kaybettirir... Ama illa da "ben yazacağım abi" dersen, tıkandığın yerde elimizden ne gelirse yardımcı olmaya çalışırız...
Ben yatar
iyi geceler.... sabaha nöbet var
![]()