1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Roberto Carlos Ayrıldı

Hybrid View

bence futbolda da büyük katkılar yaptı. volkan bir açıklamasında demişti ki: "carlosun saha içinde olması bize güven veriyor. onun soğukkanlılığı takıma yansıyor." keza gökhan da "onun 35 yaşında bindirmelerini görünce neden ben yapamayayım diyorum ve yeniden güç geliyor bana" demişti. tabi ilk geldiği sezonla şimdiki arasında fark var ancak onun takıma verdiği güvenle soğukkanlılıkla biz o sezon çeyrek final oynamayı başardık. takım ruhu, güzel oyunun yanısıra mental olarak çok şey kattı bize. bence sheriff maçında da oynamalı ve bizler güzel bir veda gösterisi hazırlamalıyız carlosa...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    bence futbolda da büyük katkılar yaptı. volkan bir açıklamasında demişti ki: "carlosun saha içinde olması bize güven veriyor. onun soğukkanlılığı takıma yansıyor." keza gökhan da "onun 35 yaşında bindirmelerini görünce neden ben yapamayayım diyorum ve yeniden güç geliyor bana" demişti. tabi ilk geldiği sezonla şimdiki arasında fark var ancak onun takıma verdiği güvenle soğukkanlılıkla biz o sezon çeyrek final oynamayı başardık. takım ruhu, güzel oyunun yanısıra mental olarak çok şey kattı bize. bence sheriff maçında da oynamalı ve bizler güzel bir veda gösterisi hazırlamalıyız carlosa...
    Elemelerde Anderlecht maçı vardı, Carlos o maçtan sonra bu sene evimizde maç kaybetmeyeceğiz avrupada demişti, hadi oradan, burası Madrid değil Fenerbahçe, evimizde mutlaka kaybederiz diye gülmüştüm Carlos'a. Ama O, o güveni takıma da vermişti ve o sezon içeride yenilmeden tamamladık avrupa macerasını.

1 sene erken gelip, bu sezon başında ayrılsa çok daha iyi olurdu kesinlikle, yine de şu takımda oynayabilecek en iyi isim solbekte, bu haldeki Santos, Vederson ve Uğur o boşluğu doldurabilecek mi acaba?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Elemelerde Anderlecht maçı vardı, Carlos o maçtan sonra bu sene evimizde maç kaybetmeyeceğiz avrupada demişti, hadi oradan, burası Madrid değil Fenerbahçe, evimizde mutlaka kaybederiz diye gülmüştüm Carlos'a. Ama O, o güveni takıma da vermişti ve o sezon içeride yenilmeden tamamladık avrupa macerasını.

1 sene erken gelip, bu sezon başında ayrılsa çok daha iyi olurdu kesinlikle, yine de şu takımda oynayabilecek en iyi isim solbekte, bu haldeki Santos, Vederson ve Uğur o boşluğu doldurabilecek mi acaba?
    Sadece iki kez yenildik. Porto ve Arsenal ama; bu iki maç kazanılanların yanında solda sıfır kalır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Sadece iki kez yenildik. Porto ve Arsenal ama; bu iki maç kazanılanların yanında solda sıfır kalır.
    Sadece o seneyi kastetmiştim Batuhan, geçen seneyi hiç hatırlatma.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Sadece o seneyi kastetmiştim Batuhan, geçen seneyi hiç hatırlatma.
    Kaldı ki Arsenal maçında, Arsenal'dan fazla pozisyon bulduk sağ olsun Güiza bol bol harcadı. Neyse konu dağılmasın.

evet cidden bir sene de form olarak bayağı farketti, hele bir sene daha erken gelseydi çok daha iyi olurdu. santos veya vederson düzenli oynarsa form tutar ve istikrarlı bir performans gösterir. zaten bu sene carlos pek sivrilen bir performans göstermedi, şimdilik idare edebiliriz bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bana Carlos'u arayacakmışız gibi geliyor. Her ne kadar Carlos zaman zaman kaçak güreşse de Fenerbahçe'de çok önemli işler yaptı. Yukarıda da bahsedildiği gibi futbolculara güven verdiği gibi ekran başında bizlere de güven verdi. Top Santos'un ayağına geldiğinde ne zaman kaybedecek diye bekliyorum, Vederson'a geldiğinde yine aynı şekilde ama Carlos'a geldiğinde verkaça girip soldan deparını bekliyorum veya diğer kanada adrese teslim uzun bir pas bekliyorum. En basitinden yakın zamandan bir örnek; Carlos yerine Santos veya Vederson oynasaydı Twente maçında çizgiye bile hareketlenmezlerdi; ama Carlos hemen çizgiye geçti ve adeta maçın kaderini değiştirdi.

Carlos'un kalmasını isterdim ama yeni evlendiği eşinden binlerce km uzakta olduğundan dolayı muhtemelen huzursuz olabilecek, yabancı basında hergün 'dönmek istiyorum' şeklinde haberler çıkan bir oyuncuyu da adeta bağlar gibi tutmak da olmazdı. Carlos nasıl bize gelirken verdiği sözü tutarak geldiyse bizim de onun ayrılma isteğini daha anlayışlı bir şekilde karşılayarak, uğurlamamız gerekir. Zaten yönetim de böyle yapacaktır.

http://www.youtube.com/watch?v=em5yg...eature=related
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri