1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Aziz Yıldırım Ve Mustafa Sarp'ın Cezaları Açıklandı!..

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bilica Türk Messi (!) Arda ya vurdu aa olur mu FUTBOLDAN MEN edilmeliydi.Ama Baba Aziz araya girdi 3 maçla yırttı...

M.Sarpın 1 maç ceza alması rezaletin daniskasıdır...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Bilica Türk Messi (!) Arda ya vurdu aa olur mu FUTBOLDAN MEN edilmeliydi.Ama Baba Aziz araya girdi 3 maçla yırttı...

M.Sarpın 1 maç ceza alması rezaletin daniskasıdır...
    Ülkende bir Brezilyalı'nın gelip bir Türk'e racon kesmesini destekliyorsan, bu arada Türk olana bir güzel laf sokuşturuyorsan bundan büyük rezalet yoktur. Bilica'nın Arda'ya vurmasını hoş karşılamak, ama Keita Carlos'a vurunca "Allah belanı vere..." moduna girmek de ayrı bir ilginç tabii...

Arda, Türkiye'nin Messi'sidir, beğensen de beğenmesen de. Biz daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu

Mustafa Sarp'a gelince, tamamen destekliyorum maç sonu konuşmalarını, öte yandan ceza alması da normaldir, Kazım'ın veya Bilica'nın durumuyla en ufak alakası yoktur, küfür ettiği kamera ile tespit edilen oyunculara ceza verilemez, verilirse sahada adam kalmaz, ama ısrarla hakemin gözüne soka soka küfredip sonra çıkışta tünelleri tekmeleyim yok oraya buraya zarar vereyim dersen görürsün kırmızıyı, cezanın da ağababasını yersin...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Ülkende bir Brezilyalı'nın gelip bir Türk'e racon kesmesini destekliyorsan, bu arada Türk olana bir güzel laf sokuşturuyorsan bundan büyük rezalet yoktur. Bilica'nın Arda'ya vurmasını hoş karşılamak, ama Keita Carlos'a vurunca "Allah belanı vere..." moduna girmek de ayrı bir ilginç tabii...

Arda, Türkiye'nin Messi'sidir, beğensen de beğenmesen de. Biz daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu

Mustafa Sarp'a gelince, tamamen destekliyorum maç sonu konuşmalarını, öte yandan ceza alması da normaldir, Kazım'ın veya Bilica'nın durumuyla en ufak alakası yoktur, küfür ettiği kamera ile tespit edilen oyunculara ceza verilemez, verilirse sahada adam kalmaz, ama ısrarla hakemin gözüne soka soka küfredip sonra çıkışta tünelleri tekmeleyim yok oraya buraya zarar vereyim dersen görürsün kırmızıyı, cezanın da ağababasını yersin...
    Benim için bir insanın Türk olması için kafatası önemli değildir.O İNSANIN KENDİSİNİ TÜRK HİSSETMESİ YETERLİDİR...Bilica da kendisini Türk hissediyor.Ee Bilica varken Arda yı mı savunayım...Bilica nın kendisini tutamaması bize puanla kaybettirdi keşke vurmasaydı.Ama Keita nın aparkatıyka Bilica nın şaplağını bir tutuyorsan sana diyeceğim bir şey yoktur...

O zaman herkes kameranın önüne geçip ana bacı bırakmasın oyuncularınızı savunurken o kadar komik şeyler söylüyorsunuz ki

Ayrıca Messi-Arda kıyaslamasına Ahmet Çakar ın söylediği sözü anımsatarak noktamı koyayım

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Benim için bir insanın Türk olması için kafatası önemli değildir.O İNSANIN KENDİSİNİ TÜRK HİSSETMESİ YETERLİDİR...Bilica da kendisini Türk hissediyor.Ee Bilica varken Arda yı mı savunayım...Bilica nın kendisini tutamaması bize puanla kaybettirdi keşke vurmasaydı.Ama Keita nın aparkatıyka Bilica nın şaplağını bir tutuyorsan sana diyeceğim bir şey yoktur...

O zaman herkes kameranın önüne geçip ana bacı bırakmasın oyuncularınızı savunurken o kadar komik şeyler söylüyorsunuz ki

Ayrıca Messi-Arda kıyaslamasına Ahmet Çakar ın söylediği sözü anımsatarak noktamı koyayım
    Yaptığım şey Messi-Arda kıyaslaması değil ki, Messi'nin Arda'dan çok daha iyi olduğunu kabul etmeyenimiz yoktur zaten. Fakat Türkiye'den çıkan Messi'ye en yakın potansiyelli oyuncu, oyun stillerini de katarsak Arda Turan'dır. Kaldı ki aynı Ahmet Çakar Shaquille O'Neal büyük oyuncu değildir, Miami şampiyon olamaz gibi birbirinden ilginç laflar sarfeden bir adamdır, dikkat çekiyorum futbol yorumcusu demedim, adamdır dedim...

Diğer konuya gelince, ben Mustafa Sarp'ın sövmesini tasvip etmiyorum ki, ama kamera görüntülerinde sövüyor diye oyuncuya ceza veremezsiniz, her oyuncu maç içinde illa ki sövüyor. Küfürden kırmızı kart görülmediği sürece ceza beklemek komik oluyor asıl.

Forumun havası maalesef iyice düşüyor, sürekli laf sokma çabaları filan hoş hareketler değil bunlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yaptığım şey Messi-Arda kıyaslaması değil ki, Messi'nin Arda'dan çok daha iyi olduğunu kabul etmeyenimiz yoktur zaten. Fakat Türkiye'den çıkan Messi'ye en yakın potansiyelli oyuncu, oyun stillerini de katarsak Arda Turan'dır. Kaldı ki aynı Ahmet Çakar Shaquille O'Neal büyük oyuncu değildir, Miami şampiyon olamaz gibi birbirinden ilginç laflar sarfeden bir adamdır, dikkat çekiyorum futbol yorumcusu demedim, adamdır dedim...

Diğer konuya gelince, ben Mustafa Sarp'ın sövmesini tasvip etmiyorum ki, ama kamera görüntülerinde sövüyor diye oyuncuya ceza veremezsiniz, her oyuncu maç içinde illa ki sövüyor. Küfürden kırmızı kart görülmediği sürece ceza beklemek komik oluyor asıl.

Forumun havası maalesef iyice düşüyor, sürekli laf sokma çabaları filan hoş hareketler değil bunlar...
    Eski sisteme devam diyorsun eğer ceza verilcekse hep olduğu gibi Fenerbahçe'liye verilsin diyorsun.

"Forumun havası maalesef iyice düşüyor, sürekli laf sokma çabaları filan hoş hareketler değil bunlar..."

Bu cümlene katılıyorum.Mesela sen gelip yok Türk'lükmüş Messi Arda falan diyince milletin susup cevap vermemesi senin doğrularının (Barış konusundaki mi bu konudaki doğruların mı senin fikrin onu tam anlayamadım) kabul edilmesini izlemeliyiz bence de.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Eski sisteme devam diyorsun eğer ceza verilcekse hep olduğu gibi Fenerbahçe'liye verilsin diyorsun.

"Forumun havası maalesef iyice düşüyor, sürekli laf sokma çabaları filan hoş hareketler değil bunlar..."

Bu cümlene katılıyorum.Mesela sen gelip yok Türk'lükmüş Messi Arda falan diyince milletin susup cevap vermemesi senin doğrularının (Barış konusundaki mi bu konudaki doğruların mı senin fikrin onu tam anlayamadım) kabul edilmesini izlemeliyiz bence de.
    Ortada kesin bi doğru olamaz ki, bunlar benim doğrumdur, senin fikrin de senin doğrundur... Ama kendi doğrularımızı belirtirken karşı fikre daha saygılı olunmalı, laf sokma çabaları filan hoş olmuyor.

Israrla devam ettirelim tartışmayı ceza alalım diyorsanız buyrun, buradan sonrasında ben yokum...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ülkende bir Brezilyalı'nın gelip bir Türk'e racon kesmesini destekliyorsan, bu arada Türk olana bir güzel laf sokuşturuyorsan bundan büyük rezalet yoktur
    Benim için Türk'lük kutsaldır fakat bu dediğin biraz alakasız olmuş. Milli maç değil ki bu ,sonuçta Türkiye'nin 2 takımının mücadelesinde rakip 2 oyuncunun arasında geçen bir olay.Fenerli olan Fenerbahçe'li oyuncuyu, Galatasaraylı olan GS'li oyuncuyu destekleyebilir.O zaman sahadaki her yabancı oyuncunun hareketinde sahaya inip adamı dövelim. Olur mu öyle şey!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben ikisinide doğru bulmasamda, futbolda vuruşun şiddeti öneli. Mesela o anki reaksiyonla hafif bir ittirme yada yumuşak bir vurma ile yumruk atma bir olamaz. Bilicanın savunulacak bir hareketi yok. Buradaki fark iki olay arasındaki niyet, şiddet farkı.

Ayrıca Arda konusu görüş farklılığına giren bir konu. Size göre Arda'dır. Bize göre Özer'dir ki bana göre Özer henüz olmasada Arda'dan daha yararlı bir oyuncu olabilecek kapasitede birisi. Ama daha değil kendini biraz daha yetiştirip forma bulursa.. Arda Türkiye'deki en kaliteli bir kaç oyuncudan birisidir dersek hepimiz katılabiliriz bu kanıya ama en iyisi dersek hangi konuda en iyisi. Ortada Alex örneği varken Arda yanına bile yaklaşamaz takıma katkı yapma-gol atma-asist yapma konusunda.

Bir konuda bu kıyaslama konuları. Kıyaslama yaparken hangi anlamda daha iyi olduğunuda açıklarsak net birşekilde kıyaslayabiliriz oyuncuları..

Bu tvden ceza konusuna bende katılıyorum. Ceza hakemin sahada vermesi gereken bir konudur. O halde koyun yan hakemin yanına bi dev plazma hakem durdursun slowdan baksın pozisyona penaltımı korner mi karar versin. Futbolun büyüsünü bozan bir olay. Umarım bu konu sadece bize işlemez bir dahakine ve tvden hiç bir oyuncu ceza almaz.

Mesaj Yetkileri