Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
Ülkende bir Brezilyalı'nın gelip bir Türk'e racon kesmesini destekliyorsan, bu arada Türk olana bir güzel laf sokuşturuyorsan bundan büyük rezalet yoktur. Bilica'nın Arda'ya vurmasını hoş karşılamak, ama Keita Carlos'a vurunca "Allah belanı vere..." moduna girmek de ayrı bir ilginç tabii...

Arda, Türkiye'nin Messi'sidir, beğensen de beğenmesen de. Biz daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu

Mustafa Sarp'a gelince, tamamen destekliyorum maç sonu konuşmalarını, öte yandan ceza alması da normaldir, Kazım'ın veya Bilica'nın durumuyla en ufak alakası yoktur, küfür ettiği kamera ile tespit edilen oyunculara ceza verilemez, verilirse sahada adam kalmaz, ama ısrarla hakemin gözüne soka soka küfredip sonra çıkışta tünelleri tekmeleyim yok oraya buraya zarar vereyim dersen görürsün kırmızıyı, cezanın da ağababasını yersin...
Ben ikisinide doğru bulmasamda, futbolda vuruşun şiddeti öneli. Mesela o anki reaksiyonla hafif bir ittirme yada yumuşak bir vurma ile yumruk atma bir olamaz. Bilicanın savunulacak bir hareketi yok. Buradaki fark iki olay arasındaki niyet, şiddet farkı.

Ayrıca Arda konusu görüş farklılığına giren bir konu. Size göre Arda'dır. Bize göre Özer'dir ki bana göre Özer henüz olmasada Arda'dan daha yararlı bir oyuncu olabilecek kapasitede birisi. Ama daha değil kendini biraz daha yetiştirip forma bulursa.. Arda Türkiye'deki en kaliteli bir kaç oyuncudan birisidir dersek hepimiz katılabiliriz bu kanıya ama en iyisi dersek hangi konuda en iyisi. Ortada Alex örneği varken Arda yanına bile yaklaşamaz takıma katkı yapma-gol atma-asist yapma konusunda.

Bir konuda bu kıyaslama konuları. Kıyaslama yaparken hangi anlamda daha iyi olduğunuda açıklarsak net birşekilde kıyaslayabiliriz oyuncuları..

Bu tvden ceza konusuna bende katılıyorum. Ceza hakemin sahada vermesi gereken bir konudur. O halde koyun yan hakemin yanına bi dev plazma hakem durdursun slowdan baksın pozisyona penaltımı korner mi karar versin. Futbolun büyüsünü bozan bir olay. Umarım bu konu sadece bize işlemez bir dahakine ve tvden hiç bir oyuncu ceza almaz.