Quote Originally Posted by scar face View Post
Benim için bir insanın Türk olması için kafatası önemli değildir.O İNSANIN KENDİSİNİ TÜRK HİSSETMESİ YETERLİDİR...Bilica da kendisini Türk hissediyor.Ee Bilica varken Arda yı mı savunayım...Bilica nın kendisini tutamaması bize puanla kaybettirdi keşke vurmasaydı.Ama Keita nın aparkatıyka Bilica nın şaplağını bir tutuyorsan sana diyeceğim bir şey yoktur...

O zaman herkes kameranın önüne geçip ana bacı bırakmasın oyuncularınızı savunurken o kadar komik şeyler söylüyorsunuz ki

Ayrıca Messi-Arda kıyaslamasına Ahmet Çakar ın söylediği sözü anımsatarak noktamı koyayım
Yaptığım şey Messi-Arda kıyaslaması değil ki, Messi'nin Arda'dan çok daha iyi olduğunu kabul etmeyenimiz yoktur zaten. Fakat Türkiye'den çıkan Messi'ye en yakın potansiyelli oyuncu, oyun stillerini de katarsak Arda Turan'dır. Kaldı ki aynı Ahmet Çakar Shaquille O'Neal büyük oyuncu değildir, Miami şampiyon olamaz gibi birbirinden ilginç laflar sarfeden bir adamdır, dikkat çekiyorum futbol yorumcusu demedim, adamdır dedim...

Diğer konuya gelince, ben Mustafa Sarp'ın sövmesini tasvip etmiyorum ki, ama kamera görüntülerinde sövüyor diye oyuncuya ceza veremezsiniz, her oyuncu maç içinde illa ki sövüyor. Küfürden kırmızı kart görülmediği sürece ceza beklemek komik oluyor asıl.

Forumun havası maalesef iyice düşüyor, sürekli laf sokma çabaları filan hoş hareketler değil bunlar...