1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Galatasaray'ın yeni Servet'i!

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Default Galatasaray'ın yeni Servet'i!

Cim-Bom’da altyapının başına getirilen Hollandalı Jan Derks ilk icraatına imza attı, 19’luk Çetin Güngör’ü profesyonel takıma yolladı. Rijkaard, genç defans oyuncusunu Büyükşehir ve Antalya maçlarının ardından Sturm Graz kadrosuna da aldı.

Galatasaray’da kısa süre önce Teknik Direktör Rijkaard ve yardımcısı Neeskens’in referansıyla geniş yetkilerle donatılarak altyapının başına getirilen Hollandalı futbol adamı Jan Derks, yeni görevine hızlı bir başlangıç yaptı.

Geçmişte birçok yıldızı genç yaşlarda keşfeden ve bu konuda haklı bir üne kavuşan Jan Derks, A2 takımında forma giyen ve güçlü fiziğinin yanı sıra tekniğiyle de dikkat çeken 19 yaşındaki defans oyuncusu Çetin Güngör’ü yakın takibe aldı.

Derks, yaptığı gözlemin ardından savunmanın her iki kanadında başarıyla görev yapabilen Çetin için aynı zamanda yakın arkadaşı olan Teknik Direktör Frank Rijkaard’a, “profesyonel kadroya alınabilir” raporu verdi.

Barcelona’da çalıştığı yıllarda Messi ve İniesta gibi yıldızları vitrine çıkaran, bu özelliğini sarı-kırmızılı takımda da sürdüren Rijkaard, Derks’in olumlu görüşünün ardından Çetin’i ilk kez Büyükşehir maçının kadrosuna aldı.

Cim-Bom’un hocası, Antalyaspor deplasmanına götürdüğü, aylık 3 bin TL maaş alan genç futbolcuyu, Sturm Graz’la yarın Avusturya’da oynayacakları karşılaşmanın kadrosuna da dahil etti.

Kaynak : Milliyet

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Süper bir olay ya. İşte budur. Aynı hamlelerin devamını bekliyoruz vede tüm takımlarımız bu sistemi benimsemelerini.. helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi hoş, çok güzel bir haber de; yeni Servet dedikleri adam bek oynuyor. Ne alaka ki? Ben DC sandım haberi görmeden önce. Zaten bizim bek problemimiz hiç olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Umarım Semih Kaya gibi talihsizlikler yaşamaz.Takıma uzun yıllar hizmet edebilir.Graz maçında izleme fırsatı bulabiliriz olmadı Türkiye Kupası'nda.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    İyi hoş, çok güzel bir haber de; yeni Servet dedikleri adam bek oynuyor. Ne alaka ki? Ben DC sandım haberi görmeden önce. Zaten bizim bek problemimiz hiç olmadı.
    Sağ bekimiz Sabri,sol bekimizde ikinci bek olarak kiralık Caner var ve sezon sonu gidecek büyük ihtimalle.Nasıl problem yok Eğer Çetin Güngör sağ bek ise gereksiz olur zaten Uğur var.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Şans versinler bi izleyip yorumumuzu öyle yapalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Sağ bekimiz Sabri,sol bekimizde ikinci bek olarak kiralık Caner var ve sezon sonu gidecek büyük ihtimalle.Nasıl problem yok Eğer Çetin Güngör sağ bek ise gereksiz olur zaten Uğur var.
    Sağ bek Uğur ve Sabri, sol bek H. Balta. Sağ bekin 10 yılı, sol bekin 6 , 7 yılı var. Caner'i bekten saymıyorum, ama sene sonu gideceği fikrine de karşıyım. O adamdan AML'de çok iyi yararlanırız. Arda gidici gibi sene sonunda, onun yerini alabilir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Rijkaard, genç defans oyuncusunu Büyükşehir ve Antalya maçlarının ardından Sturm Graz kadrosuna da aldı.
    Dikkatimi çeken bir olay var.. Avrupa maçları için bu oyuncunun ismi verilmişmi ki Sturm Graz maçının kadrosuna alınıyor.. Yoksa bizim basın işlerinin saçmalıklarından biri mi?? Gerçi bir taraftan bek olduğunu söyleyip diğer taraftan da yeni Servet demeleri takdire şayandır da..

genç oyuncularda sınırlama olmaması lazım...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Belli bir yaşa kadar (yanılmıyorsam 21) altyapıdan kaydettirmeden de oyuncu alabiliyorsun diye biliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bakarsınız dc mevkiine adapte ederler olur sana Servet Junior

Mesaj Yetkileri