1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Netbook'da Oynanır mı?

Hybrid View

Zan sen o netbook ile 3 kariyeri aynı anda oynarsın. Nerden buldun acaba? Öğrenebilir miyim?

Thumbs up

Quote Originally Posted by gungorbdk View Post
    Zan sen o netbook ile 3 kariyeri aynı anda oynarsın. Nerden buldun acaba? Öğrenebilir miyim?

Valla ben Almanya'da yaşıyorum.. Burda klavye QWERTZ oldugu için Türkiye'den veya İngiltere'den almak istedim ama bu model sadece Almanya-Avusturya marketi için Acer'in ürettiği Acer Aspire 1810TZ adında bir model.Benzer modeller Avrupa çapında var.. Ama tahmin de edebilicegin gibi bir kaç özellik eksik yada az.. En iyi özelliklerin toplandıgı en iyisi bu.. Bazı Cep telefonu operatörleri bu netbook u öneriyorlar burda.. 3G özelliği DE oldugu için..Benimde ordan dikkatimi çekmişti ve araştırmalarıma ragmen gerçekten daha iyisini bulamadım.O yüzden Klavye yi TR yapıp sticker yapıştırmaktan başka çare kalmıyor gerçekten deyebilicegini düşünüyorum çünkü netbook baya iyi.. tavsiye ederim..

Default iyi bir bilgisayarda tahmini oyun hızı kaç yıldız olmalı?

3 ülke 3 lig açtım oynuyorum tahmini oyun hızı 1 yıldız oyun çok yavaş kalıyo.

Quote Originally Posted by zan View Post
    Valla ben Almanya'da yaşıyorum.. Burda klavye QWERTZ oldugu için Türkiye'den veya İngiltere'den almak istedim ama bu model sadece Almanya-Avusturya marketi için Acer'in ürettiği Acer Aspire 1810TZ adında bir model.Benzer modeller Avrupa çapında var.. Ama tahmin de edebilicegin gibi bir kaç özellik eksik yada az.. En iyi özelliklerin toplandıgı en iyisi bu.. Bazı Cep telefonu operatörleri bu netbook u öneriyorlar burda.. 3G özelliği DE oldugu için..Benimde ordan dikkatimi çekmişti ve araştırmalarıma ragmen gerçekten daha iyisini bulamadım.O yüzden Klavye yi TR yapıp sticker yapıştırmaktan başka çare kalmıyor gerçekten deyebilicegini düşünüyorum çünkü netbook baya iyi.. tavsiye ederim..
    Anladım, netbookuna hayran kaldım. İyi günlerde kullan. Umarım ben de alabilirim.

Quote Originally Posted by abdulmuttalip View Post
    3 ülke 3 lig açtım oynuyorum tahmini oyun hızı 1 yıldız oyun çok yavaş kalıyo.
    Benim bilgisayarımda 512mb ram var, ancak 1 lig oynayabiliyorum üstelik gitgide bilgisayarın performansı düşüyor. Bende performans yarım yıldız, tek lig seçiminde hız 3,5 yıldız gösteriyor. İçler acısı, acilen bir ram almam lazım. :S

Mesaj Yetkileri