1 ile 30 arası toplam 211 sonuç

Konu: 10.2.0 Yamasi Cikti

Threaded View

argo kullandığımızdan silinmiş yorumlar.baştan alıyorum; Şu çıkan yamada SI nin nasıl çalıştığını gördük. Yama Yukledıkten 2 maç sonra Crash Dump, tekrar girip çıkıptan bu sefer oyun işlenirken crash dump. yine çıkıp girdim yıne oyun işlemede crash dump. Bide bu durumun duzeldiği söyleniyor. SI nin forumlarına herzmankı gıbı yazdık, sistem kapasıtesının ustune cktıgım soylenıyor. 2gb ram ile endonezya ve hındıstan lıgı harıc tum lıgler acık- hepsının alt ligleri açık olmasada- oyun işlemede sorun yok fakat taktık buton lanetım oldu bu sene. yada şöle diyim; herhangı bi şekilde taktık kısmına girmek lanetli

Quote Originally Posted by mogutcu View Post
    Bu yamada girilen pozisyonlar daha mı fazla goole sonuçlanıyor. Sanki kalecilerin her topu çıkarma olayı azaltılmış. Tabii aynı şey kendi kalecimiz içinde geçerli
    Newcastle ile Premiere çıktım ilk maçım Hull City ile sonuc 6-2. Takım da süper ötesi değil.

Oyuncu transferi kolay olsun diyede ipin ucu kaçmış. Bi ayar tutturamıyolar, düzelecekler diye de bi umudum yok zaten.

Bizim aramızda en fazla kaç lig açan var merak ediyorum. Kaç lig açarak oyuna başlıyosunuz genelde?
    Last edited by Sysmix : 18.Aralık.2009 at 11:19

Mesaj Yetkileri