2 ekipte genelde güzel kuralar çekerlerdi ama bu sefer şansları yaver gitmemiş.Lakin şöyle bir şeyin olduğuda kesin.Eğer bu kupayı istiyorsan rakip seçme lüksün yok.
Galatasaray'ın işi bu turda daha zor gibi gözüküyor.Fakat At.Madrid bu sezon eski sezonları aratacak bir performans sergiliyor.Şampiyonlar Ligi'nde adını şu an hatırlayamadığım bir kulüple aynı puanda bitirdiler.Ligdede iyi değiller diye biliyorum.Yani Galatasaray'ın şansı az değil.Devre arasında savunmaya çok iyi bir adam alabilirlerse (çok zor aslında) şansları dahada çok olabilir.
Fenerbahçe'nin şansı ise eşit bence.Lille öyle çok küçümsenecek bir ekip değil.Daha az hata yapanın turu geçeceğini düşünüyorum.Fenerbahçe'nin turu geçmesi halinde muhtemel rakibi Liverpool karşısında neler yapabileceğini merak ediyorum.Onlarda devre arasında takıma olumlu katkısı olabilecek iyi bir yabancı alsalar iyi olur.(Bu da çok zor)
Çok zor,çok zor diyorum nedeninide açıklayayımda soru işareti kalmasın.Malum devre arasında iyi oyuncu bulmak zor.Bulsan Avrupa'da oynamamış olması özelliği olması lazım.Bu dönemde çok iyi transfer yapmanın zor olduğu herkesin malumu..
2 tarafada bol şans şimdiden..