Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 99 arası toplam 99 sonuç

Konu: İşte Muhtemel Rakipler

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

2 ekipte genelde güzel kuralar çekerlerdi ama bu sefer şansları yaver gitmemiş.Lakin şöyle bir şeyin olduğuda kesin.Eğer bu kupayı istiyorsan rakip seçme lüksün yok.

Galatasaray'ın işi bu turda daha zor gibi gözüküyor.Fakat At.Madrid bu sezon eski sezonları aratacak bir performans sergiliyor.Şampiyonlar Ligi'nde adını şu an hatırlayamadığım bir kulüple aynı puanda bitirdiler.Ligdede iyi değiller diye biliyorum.Yani Galatasaray'ın şansı az değil.Devre arasında savunmaya çok iyi bir adam alabilirlerse (çok zor aslında) şansları dahada çok olabilir.

Fenerbahçe'nin şansı ise eşit bence.Lille öyle çok küçümsenecek bir ekip değil.Daha az hata yapanın turu geçeceğini düşünüyorum.Fenerbahçe'nin turu geçmesi halinde muhtemel rakibi Liverpool karşısında neler yapabileceğini merak ediyorum.Onlarda devre arasında takıma olumlu katkısı olabilecek iyi bir yabancı alsalar iyi olur.(Bu da çok zor)

Çok zor,çok zor diyorum nedeninide açıklayayımda soru işareti kalmasın.Malum devre arasında iyi oyuncu bulmak zor.Bulsan Avrupa'da oynamamış olması özelliği olması lazım.Bu dönemde çok iyi transfer yapmanın zor olduğu herkesin malumu..

2 tarafada bol şans şimdiden..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şanssız bir kura çekmişiz fakat At.Madrid ligte 14 maçta sadece 3 galibiyet alabilmiş.Defansa iyi bir takviye yaparsak sorun yaşamayız diye düşünüyorum.Şimdiki At.Madrid bizim bildiğimiz At.Madrid değil.Yine isminden dolayı bir korku bir ümitsizlik oluyor ama inanıyorum turu geçeceğimize.

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Galatasaray devre arası çok iyi bir oyuncu alması şart oldu. Galatasaray'ın tek yapacağı bir iş var, Agüreo ve Forlan'ı iki maçda da durdurup maçı kazanmak. Başka bir seçeneği yok.

Fenerbahçe için söylenecek bir kelime yok. Ciddiye alındığı taktirde rahat bir şekilde eleyebilirler. Sonuçta buraya en fazla puan toplayıp gelen bir kulüp.

Lille de en çok gol atan 2.kulüp..Puanı yüksek diye rahat eleyecek diye bir şey mi var ? Lille 6 maçta 15 gol atmış.Böyle bir takıma karşı rahat bir galibiyet alırız demek ne kadar yerinde olur düşünmek gerek.Bizim takımlarımız Barcelona falan değil

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yorumlara bakıoyrumda elendik falan eğer Atletico madridden bu kadar korkuyorsak liver gelince ne yapacağız bu kadar korkmayın.Adamlar apoel ile aynı puanda bitirdiler.Oyuncuları kaliteliyse bizimkilerde kaliteli hem baros ta iyileşmiş olacak ayrıca şubata kadar toparlarız ben turu geçceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Şanssız bir kura çekmişiz fakat At.Madrid ligte 14 maçta sadece 3 galibiyet alabilmiş.Defansa iyi bir takviye yaparsak sorun yaşamayız diye düşünüyorum.Şimdiki At.Madrid bizim bildiğimiz At.Madrid değil.Yine isminden dolayı bir korku bir ümitsizlik oluyor ama inanıyorum turu geçeceğimize.

Lille de en çok gol atan 2.kulüp..Puanı yüksek diye rahat eleyecek diye bir şey mi var ? Lille 6 maçta 15 gol atmış.Böyle bir takıma karşı rahat bir galibiyet alırız demek ne kadar yerinde olur düşünmek gerek.Bizim takımlarımız Barcelona falan değil
    Fenerbahçe grupda oynadığı 6 maçda 3 gol yedi.

Kaldı ki, artık savunmada R.C3 değil, Santos var. R.C3'ün savunma yönü zayıf bir oyuncuydu. Buna ek olarak bir maçta kalede V.Babacan oynadı.

Kaldı ki yönetim hücum gücünü artıracak bir transfer yapacaktır. Bu yabancı iyi bir isim olursa Fenerbahçe Lille ekibini geçer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe grupda oynadığı 6 maçda 3 gol yedi.

Kaldı ki, artık savunmada R.C3 değil, Santos var. R.C3'ün savunma yönü zayıf bir oyuncuydu. Buna ek olarak bir maçta kalede V.Babacan oynadı.

Kaldı ki yönetim hücum gücünü artıracak bir transfer yapacaktır. Bu yabancı iyi bir isim olursa Fenerbahçe Lille ekibini geçer.
    yanlız lille'nin grubunda da valencia yla genoa vardı.steauyla twente değil yani.n'kufo mu villa mı.öyle düşün bence batuhan abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Eh, iki tarafta elersek işi götürürüz diyor. O zaman finalde Galatasaray-Fenerbahçe yapılır her iki tarafı da dikkate alırsak.

Bu arada, Hamburg'un gelmesini çok isterdim. İntikam.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    yanlız lille'nin grubunda da valencia yla genoa vardı.steauyla twente değil yani.n'kufo mu villa mı.öyle düşün bence batuhan abi.
    Geona çok kötü bir ekip, şimdi bana futboldan anlamıyor diyeceksiniz ama; cidden çok kötüler. Sadece gol atabiliyorlar o kadar. Kaldı ki Valencia yıllardır Avrupa hiçbirşey yapamıyor, hep cepten yediler Avrupa puanlarını. Çok daha kötü takımlara elendiğini bilirim, tek Villa ile olmuyor. Bak Atc. Madrid'e Apoel'i averaj ile eleyip gelebildiler 3 puan ile. İş futbolcuda değil, takımda bitiyor. Takım oyunu oynayan kazanır. Fenerbahçe, işi ciddiye alır ve turu geçer düşüncesindeyim. Tabii bu futbol herşey olabilir. Bir bakarınız Lille - Uniera maçı oynanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geona çok kötü bir ekip, şimdi bana futboldan anlamıyor diyeceksiniz ama; cidden çok kötüler. Sadece gol atabiliyorlar o kadar. Kaldı ki Valencia yıllardır Avrupa hiçbirşey yapamıyor, hep cepten yediler Avrupa puanlarını. Çok daha kötü takımlara elendiğini bilirim, tek Villa ile olmuyor. Bak Atc. Madrid'e Apoel'i averaj ile eleyip gelebildiler 3 puan ile. İş futbolcuda değil, takımda bitiyor. Takım oyunu oynayan kazanır. Fenerbahçe, işi ciddiye alır ve turu geçer düşüncesindeyim. Tabii bu futbol herşey olabilir. Bir bakarınız Lille - Uniera maçı oynanır.
    bu oyunu gol atan kazanıyor.ayrıca valencia bu sene çok iyi oynuyor birkaç maçını izledim çok iyiler yani.

Açıkçası son üçlü kaldığında Hertha Berlin'i istiyordum rakip olarak.O olmazsa Lille'de iyidir diyordum ve Lille çıktı kurada.Tabii son haftalarda çok formdalar ve iyi performans gösteriyorlar.Ama biz ciddi oynarsak ve tabii devre arasında 1-2 İYİ transfer yaparsak eleriz diye düşünüyorum.Bu turu geçtiğimizde bir dünya devi karşımızda olacak büyük ihtimalle Bu durum biraz canımı sıktı tabii.Ama ne olursa olsun bizim en iyi mücadelemizi gösterip en iyi yerlere ilerlememiz gerekiyor.Bu yolda Liverpool gibi takımlarda karşımıza çıkacaktır.

GS'nin kurası bizden daha zor herkesin yorumuda bu şekilde zaten.Atletico her ne kadar kötü durumda olsa da Atletico Atletico'dur Bakalım GS devre arası defansa takviye yapabilirse Atletico'yu eleme şansı doğabilir...

Neyse iki takım içinde hayırlısı olsun..

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri