Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: F.Bahçe ve G.Saray'a zorlu kura

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Default F.Bahçe ve G.Saray'a zorlu kura

Gruplarını lider tamalayan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı rakipler belli oldu.
    Galatasaray, İspanya'nın Atletico Madrid ekibiyle eşleşti. Fenerbahçe ise Fransız Lille ile eşleşti.

Temsilcilerimiz grubu lider bitirdikleri için ilk maçlarını deplasmanda oynayacaklar. Karşılaşmalar 18-25 Şubat 2010 tarihlerinde yapılacak.

Kaynak=Mynet

açıkcası madridi yenebilirz ancak korkmuyoda deilim

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

GS çok zor kura çekmiş. İlk bakışta kuralar için şunu söyleyebilirim , Atletico , Galatasarayı eler , Fenerbahçe lille'i eleyip Liverpoolun rakibi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bi sonraki turda Lpool gelmesi kötü oldu. Ama kupayı alamk istiyorsak bu tür rakipleride elememiz gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne zoru ya. Bunlar zorsa birşey demiyorum. Tamam en kolayı olmadıkları açık ama Lille yi eleyemeyeceksek nerede bizim büyüklüğümüz. At. Madrid Gs nin rakibi olacak takım değil. Gs de zamanında ne takımları devirmişti. Sonraki turda Liverpool olması ise tamamen talihsizlik. Ama onu eleyip büyük sükse yapmak daha zevkli olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Ne zoru ya. Bunlar zorsa birşey demiyorum. Tamam en kolayı olmadıkları açık ama Lille yi eleyemeyeceksek nerede bizim büyüklüğümüz. At. Madrid Gs nin rakibi olacak takım değil. Gs de zamanında ne takımları devirmişti. Sonraki turda Liverpool olması ise tamamen talihsizlik. Ama onu eleyip büyük sükse yapmak daha zevkli olabilir.
    Bence bayağı taraflı yaklaşıyoruz, (biliyorum fenerbahçelisin ama milli açıdan söylüyorum: ) Eğer At. Madrid, Galatasaray için rakip değilse, Galatasaray, At. Madrid için hiçbir şey değil. Buraya kadarmış diyorum ben.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maçtan sonra büyük bir keyifle maç konusuna yazacağım.. Biraz abartmış oldum ama eleyeceğini düşünüyorum. Görün bakın İki takımımızda turu geçecek Allah'ın izni ile..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Hakan Sükürü , o kadarda büyük fark yok 2 takım arasında. Bence GS'nin tek talihsizliği Galatasrayın zayıf olan savunmasına karşı Forlan,Agüero,Simao ve Rodriguez dörtlüsünün oynaması olacaktır. Umarım maç zamanı geldiğinde bu dört oyuncudan en az ikisi cezalı yada sakat olur.

Ama nedense Türk takımları birşekilde talihsiz kura çekiyor , şöyle baktıgımızda Fenerbahçe kolay bir rakip olan Lille'i çekti ama yine fazla sevinçli değiliz,çünkü Liverpool gelecek birsonraki turda.

TuNdRaLoWeR Misafir

İçimden bir ses Galatasaray geçecek Fenerbahçe elenecek diyor

Umarım her iki temsilcimiz de başarılı sonuçlarla turu atlatırlar..

Bu arada Ahmet Lille hiçte kolay bir rakip değil Hatta az buçuk mübala yaparsak Lille Atletico Madrid'den daha zor bir kura.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Galatasaray eleyecek bence A.Madrid'i çünkü
    1-Onların savunmada çöküntü
    2-A.Madrid'de Forlan,Aguero varsa bizde Baros,Keita var+yeni transferler mutlaka olacak
    3-Grubunda denk takımlara karşı 3 puan toplayıp UEFA'ya zorla gelen bir takım Galatasaray'ın rakibi kesinlikle olamaz

Fenerbahçe'de Lille'yi eler inşallah.Kalbim o maçta da FB'den yana olacak.Ama Liverpool'un büyük ihtimal Unirea'yı eleyecek olmas ve FB'nin üst tura çıkması FB'yi çok zorlar diye düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Birde şöyle bir durum vart. Belki Liverpool UEFA yı takmayıp lige konsantre olabilir. O nedenle ciddiye almazsa eleyebilme ihtimalimizde var. Hemen ümitsiz olmayalım. Hele bi ilk maçlar oynansın sonra daha net fikir sahibi oluruz.

Tabi ilk önce Lille yi elememiz lazım

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ama Liverpool Europa league'i çok önemsiyor bu sene , hatta Torres bir açıklamasında bu sene lig ve CL'den erken koptuk , taraftarımıza Europa Lig kupasını hediye edeceğiz demişti. Fakat Liverpool'un elenme şansı yokmu ? Tabiiki var , fakat o zamanki formları belirler herşeyi.

@Eren

Eren ben kadro kalitesi olarak söyledim , yani Madrid şuan tarihinin en önemli çöküşlerinden birini yaşıyor , kadro kalitesi olarak bakıldığında en önemli adamı olan Bastos'u da satan Lille' , ATL.Madridden daha zayıf. Ama şu da var , İspanyolların stratejileri bellidir , Fransız takımlarının ne yapacağı belli olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence 2 temsilcimiz de gerçekten zor kura çekti.

Dikkat edecek olursak çıkan 2 takımında forvet hatları oldukça güçlü.Süratli ve güçlü oyuncular bunlar.

2 takımımızın da işi zor ama deplasmanda iyi sonuçlar elde edersek İstanbul'da temsilcilerimiz turu geçerler.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iki takımda istanbulda yenilmeyecek.kaderimizi deplasman maçları belirleyecek.

Bence En Kolay Galatasarayın Rakıbı Cunku A.Madird Formsuz Cok Kotu Oynuyolar Ama Lille 4 Haftadır Gelne Gecene 4 Gol Atıyor Eyer Ara Transferde Adam Gıbı Transfer Yapılmazza Fenerbahce Elenebılır Cok Hızlı Hucuma Cıkıyor Lille Zencı Oyuncuları Cok Atletich.. Galatasarayın Rakıbı A.Madrid Apoelı Bıle Daha Yenemezken Gs Hıc Yenemez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Maçtan sonra büyük bir keyifle maç konusuna yazacağım.. Biraz abartmış oldum ama eleyeceğini düşünüyorum. Görün bakın İki takımımızda turu geçecek Allah'ın izni ile..
    inşallah herkes keyifli yazar canım ben orasında değilim Hadi bakalım.

İyi bir A.Madrid olsaydı onlardan çekinebilirdik ama bu A.Madrid'e karşı çekinecek bir şey yok. Önemli olan bizim takımın performansı...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Madrid eski Madrid değil.Ezeriz

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

2 ay sonra At.Madrid'in yine aynı durumda olacağını nerden biliyorsunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    2 ay sonra At.Madrid'in yine aynı durumda olacağını nerden biliyorsunuz?
    2 ay sonra Galatasaray'ın yine aynı durumda olacağını nerden biliyorsunuz ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    2 ay sonra Galatasaray'ın yine aynı durumda olacağını nerden biliyorsunuz ?
    Sırf cevap yazmak için cevap yazdığın ne kadar belli Aygün. Herkes diyor ya At.Madrid çok formsuz falan diye bende 2 ay sonra belki böyle olmayacak diyorum sen ne diyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Sırf cevap yazmak için cevap yazdığın ne kadar belli Aygün. Herkes diyor ya At.Madrid çok formsuz falan diye bende 2 ay sonra belki böyle olmayacak diyorum sen ne diyorsun.

Ben de diyorum ki G.Saray 2 ay sonra çok daha iyi olursa At.Madrid'in formunu dinlemez eler geçer.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Ben de diyorum ki G.Saray 2 ay sonra çok daha iyi olursa At.Madrid'in formunu dinlemez eler geçer.
    Bence formuna bağlı değil ya... GS 1 stoper ve extra olarak bir sağ bek alsın form felan önemli olmaz geçer diye düşnüüyorum ben

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Lille e elenmezsek Liverpoolu da deviririz zor ama imkansız değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Deplasmanda zorlanmayız. Ancak Sami'yende Galatasaray eski yıllardaki gibi değil. Turu geçebilirizde takılabilirizde. Ama iki takım arasında fark olduğunu düşünmüyorum.

TuNdRaLoWeR Misafir

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    iki takımda istanbulda yenilmeyecek..
    Sözün bittiği yer..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ALLAH utandırmasın yeterli..

Helal olsun Türklere dedirttikmi iş biter.

iki ekibede iyi takımlar geldi, şimdiye kadar idman tipi maçlardı şimdi gerçek futbolları göstermenin vakti olduğunu düşünüyorum Türkiye ligi bir yana bakalım Avrupada başarı için ne kadar iyi kadrolar kurmuşlar takımlarımız görücez, herşey gönlümüzce olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bogulacaksak okyanusta bogulalım...

Allah Yardımcımız Olsun iki takımda eleyecek rakiplerini.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sheriff Misafir

İki takımımızında zorlanmadan turu atlayacağını düşünüyorum. Çok zor rakipler değil, Atletico Madrid'i gözde büyütmemek lazım, Galatasaray'ın kadrosu çok daha kuvvetli bence. Lille içinse hafızamda kaliteli bir oyuncusu bile bulunmuyor..

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

GS için çok zorlu bir tur oalcak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Halbuki Özgüven herşeyin başında çok önemli.. 2 sene evvel İnter'i yenip büyük sükse yaptıktan sonra finale gideriz diyorduk niye çünkü kazanabileceğimizi anlamıştık. Ve hiçte hayal değildi. Yarı Final'in kapısından döndük. Ne takımları devirdik. İçerde kim gelirse gelsin farketmez diyorduk. Belki imkansızdı elememiz ama Sevilla yı eledik, bir çok takımı devirdik..

Galatasaray Realleri Barçaları Milanları yendi. Tamam yenemeyebiliriz ama özgüven, motivasyon yüksek olmalı. Yoksa baştan eksi ile başlarız..

Şu grup aşamasında iki takımda elini kolunu sallayarak lider çıktı. Cidden hiç zorlamadılar. Gs Yunanistanın devi Pana yı 2 maçtada zorlanmadan yendi. Biz 1 kere yenildik ve tüm maçları aldık.. Avrupadaki formumuza bakarak 2 takımda daha avantajlı çünkü grup aşamasında her ne kadar çok dev takımlar olmasada ciddi sayılabilecek en az bir rakip ile karşılaştı çok sıkmadan da aldı..

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri