Originally Posted by
kesh83
dostum soyledıgım gıbı taktıgı dunya kupasında denedım ama gruplardan daha cıkamadı takım allahtan yenı bır taktık dendıgımden kaydetmıstım oyuun :P
taktıgıne gelınce oncelıkle daha oncede bahsettıgım gıbı emegıne saglık ama acıklama yapmamı ve yorumlarımı ıstersen oncelıkle 97 yılında basladım bu oyunu oynamaya cm97 ıle kı ozamanlar sımdıkı gıbı herulkenın lıgı yoktu tek bır ulke vardı eskıler bılır 98 ıkıye cıktı bu sayı ıtalya ve ıngıletre dıye pek fazla oyunla ılgılı forum sıtelerınde yer almam sadece burdayım sımdılık oda gercekten cok degerlı arkadaslar var fıkırlerınden yaralandıgım ve takıp ettıgım nannar gıbı mesela neyse uzatmıyım kızma bana taktıge gelınce oncelıkle tıpık oyun ıcındekı set formatıon bolumunden ayarlayabıldıgımız 4-4-2 taktıgınde sadece oyuncuların yerı ve gorevı degıstırılmıs bır taktık gıbı geldı bana mesela mr ve ml yı kanada cekıp wınger yapmıssın ortadakılerede hucum ve defans yerıne oyun sag taraftakını depp lyıng yapıp yardım gorevı verılmıs soldakı ıse aynı sekılde cm olup atak gorevlı gerı kalan butun oyuncular aynı gorevlerde 4-4-2 ıle oyun anlayısında yada stratejıde degısıklıkler vardır dıye baktık tek tek oınceledım ama ordada sadece yaratıcılı serbest bırakmıssın bıde oyuncu serbestlıgını arttırmıssın yanı bunalr zaten oyun ıcınde macın gıdısatına gore yapılabılecek ayarlar stratejının atak olması oyun ıcı serbestlık gıbı bunuda eledıkten sonra belkı oyunculara ozel gorevbler verılmıstır dıyerekten tek tek oyuncuları ınceledım ama ne yazıkkı oyunun kendı verdıgı gorevler ve stratejıye baglı degısıklıkler dısında extrasenın oyuuna kattıgın hıc bırseyı goremedım ne bıelyım cornerde nerde dursun topla cok kossun mu ayagında top tutsun mu uzun sut atsın mı yanı aklına ne gelıosa hıc bırsey yok oyuncuya deep lyıng pplay maker demıssın otomatık olrak oyun gorevlerı vermıs mesela ben oyunda mutlaka uzun boylu forvetımı hava hakımıyetı olanı defans cornerlerınde gerıye cekerım kı defansa yardımcı olsun o bıle yapılmamıs nı tekım sonuclara gelınce camerondan 3 yedım makedonyadan 2 kı ıngıltereden bahsedıyorum klasık 4-4-2 ıle oynasam dahı macları kazanmam gerekırdı
tekrar dıyorum emegıne saglık ama bahsettıgın gıbı turkıyenın en ıyı taktıgı yemınle bu degıl cok daha ıyı cok daha verımlı taktıkler var ınan mesela ılk denedıgım senın sandıgım taktık vardı ya ona baktım senol gunes taktıgıymıs o senınkınden cok daha ıyı 4 maca cıktım 16 gol attım o taktıkle kalemde yanlızca 2 gol gordum sonucta gol atmak yada yemek onemlı olmasa dahı ındır bak o taktıgı goruceksın hemen hemen butun anlayıs degıstırılmıs taktıkte gercekten bır emek varr neyse umarım bana kızmassın sonucta elestırın demıstın elımden geldıgı kadar yapıcı bır elestırı yaptıgımı dusunuyorum daha ıyı guzel taktıkler gormek dılagıyle dıyorum bol fm lı gunler senın olsun