Originally Posted by
gungorbdk
İndir butonu biraz minik, nedeni bu büyük ihtimal. Mavi renkli google reklamlarına benzer bir İndir bağlantısı var.
Hocam haklısın ama derecesi fazla tutulmuş. Ben hep takip ediyordum hiç korner özelliğinin arttığını görmedim ancak bunu deneyince arttığını gördüm. Zaten baktığımda da derecesi benim yaptığımdan fazlaydı.
Bence oyuncu gelişirken kaderine bırakılmıyor, menejer nasıl antreman yaptırdıysa ona göre yükseliyor. Ben oyuncularımın PA'sını ona gerçekten ihtiyacı olacak şeyler katarak yükseltmek istiyorum. Hani görüyoruz ya, teknik anlamda sadece heading, tackling ve marking özellikleri son seviye diğerleri ise düşük seviye olan kaliteli oyuncuları. İşte, zaten kısıtlı PA'yı en azından bu şekilde kullanarak yapmak istiyorum. Hatta alt yapıda bir defans oyuncusu çok iyi bir şekilde gelişti. Şu an heading ve marking özelliği 16, tackling ise 15 teknik özellikler arasında. Ve o oyuncu da çok kaliteli bi oyuncu değildi, ya bu 2010'da böyle ya da mevcut PA'yı mantıklı bir şekilde kullandım. Bahsettiğim oyuncu Eren Sertaç, resim ekleyeceğim.