Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır.

14 82.35%
  • Gençlerbirliği Kazanır.

2 11.76%
  • Berabere Biter.

1 5.88%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 55 arası toplam 55 sonuç

Konu: Galatasaray - Gençlerbirliği [17. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İlk yarıdaki Gençlerbirliği ile ikinci yarıdaki Gençlerbirliği arasında siyahla beyaz kadar fark vardı. İlk yarı bolca pozisyon veren, hücumda etkili olamayan Gençlerbirliği'nin yerini ikinci yarıda savunmada dikkatli, hücumda daha etkili Gençlerbirliği aldı. Kahe bu maçta yakaladığı 2 net pozisyonu antremanlarda bile yakalayamaz; Caner'in çıkarken gecikmesi Galatasaray'a pahalıya patlayabilirdi ama Kahe bu fırsatları değerlendiremedi. Thomas Doll bile kenarda öyle bir vuruş olur mu dercesine pozisyonu yardımcılarına tekrar anlattı. Galatasaray'ın da ilk yarıda Kewell ile ikinci yarıda da Sarp ile yakaladığı pozisyonlar vardı. Hakemin iki iptal kararı da doğru.

Tebrikler Gs.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Atamayana atarlar ne kadar doğru bir sözmüş gerçekten. 3 tane inanılmaz pozisyonun harcanması üzerine yenen bir gol ve 0 puan. Tebrikler Gs.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Kahe'nin pozisyonunda karnıma ağrılar girdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    İlk yarıdaki Gençlerbirliği ile ikinci yarıdaki Gençlerbirliği arasında siyahla beyaz kadar fark vardı. İlk yarı bolca pozisyon veren, hücumda etkili olamayan Gençlerbirliği'nin yerini ikinci yarıda savunmada dikkatli, hücumda daha etkili Gençlerbirliği aldı. Kahe bu maçta yakaladığı 2 net pozisyonu antremanlarda bile yakalayamaz; Caner'in çıkarken gecikmesi Galatasaray'a pahalıya patlayabilirdi ama Kahe bu fırsatları değerlendiremedi. Thomas Doll bile kenarda öyle bir vuruş olur mu dercesine pozisyonu yardımcılarına tekrar anlattı. Galatasaray'ın da ilk yarıda Kewell ile ikinci yarıda da Sarp ile yakaladığı pozisyonlar vardı. Hakemin iki iptal kararı da doğru.

Tebrikler Gs.
    altıpasın içinden atamadığı pozisyonda hakjan balta yakalandı caner değil.ikinci pozisyonda yakalandı sanırsam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Atamayana atarlar ne kadar doğru bir sözmüş gerçekten. 3 tane inanılmaz pozisyonun harcanması üzerine yenen bir gol ve 0 puan. Tebrikler Gs.
    herhalde yanlışlıkla dedin galatsaray ilk yarıda gençlerde daha çok kaçırdı ve atmayana atarlar gibi birşey olmadı hakeden kazandı.futbolun adaleti yok

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Arda dehşet paslar atmış yaa

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Öncelikle takım ofsayt taktiğini uygulamaktan vazgeçmeli.Doğru düzgün uygulayamıyorlar çünkü.Maça gelirsek hakettik ve kazandık.Kaçırdığımız net gol pozisyonları da vardı.Onları atsak çok daha farklı bir skor olabilirdi.

Serdar maçta kafadan 8-10 dk yedi Son dklarda tutuştu hızlı oynamaya başladı Savunmada 2.yarı yine çok hata yaptık allahtan kaçırdılar o pozisyonları.Kewell son vuruşları iyi yapsaydı 2-3 gol bulurdu.Keita çok hırslıydı bazen rakibine falan vurdu bunda hakemin katkısı çok büyük Keita'nın bi bacağını kırmadıkları kaldı.Galip geldik şu an için lideriz umarım yarın ki maçtan sonra da liderliğimiz devam eder.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu savunma düzeni değişmezse işimiz çok ama çok zor.

Bugün iyi oynamadık sadece 3 puan için oynadık.Keita diyorum başka birşey demiyorum.Bu adam bizim için siyah inciden daha değerli.

Keita yapılan hareketlere hakem gerekli yaptırımları uygulamıyor,sonra Keita kızınca kızdı oluyor.

2 gol sayılmayınca -doğru kararlardı ikiside- galip gelemeseydik üzülürdüm.Ama galip geldiğimiz için mutluyuz teşekkürler ve tebrikler Aslanlarımız.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kahe nin yerinde ben olsaydım şimdi Bolu Dağında köfte partisiyle galibiyeti kutlardı Gençlerbirliği...

Kewell'ı çok beğeniyorum, keşke bir Fenerbahçeli olarak takımımda onu görebilsem. Her mevkide çok iyi performans gösteriyor, çok klas bir oyuncu. Tebrikler Galatasaray, üç puanı almasını bildi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bende Kewell'ı çok beğeniyorum. Açıkça söylemek gerekirse ilk geldiğinde önyargılıydım çünkü, ingilteredeki gibi sakatlıklarla dolu sezon geçireceğini düşünüyordum ancak TSL'nin en istikrarlı oyuncusu oldu. Gerçekten büyük başarı. Kanatta oynayarak gol krallığında 2.sırada olması da ayrıyetten harikulade birşey.

Açıkçası kıskanıyorum Kewell'ı . Evet cidden kıskanıyorum. Keşke Beşiktaş'ta olsaydı. Galatsaraylılar böyle karakterli ve kaliteli , rakiplerin bile özendiği , takdir ettiği bir oyuncuya sahip oldukları için çok şanslılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kewell tam bir prof. topçu daha söylenecek bir şey yok.
    Tebrikler Galatasaray'a..

Bu arada GB'nin Mahmut diye oyuncusu kaç yaşındaydı 18 diye duydum ama yanlış mı duydum bilen varsa söylerse sevinirim..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

güzel mac oldu. genele baktığmız zaman maçı hakeden bizdik. ilk yarı 2-3 olup iş bitebilirdi, olmadı...
    Keita-Kewell muhtesem. Takıma ısınan Elano çok iyi. Daha cok onu topla buluşturmalıyız. Özellikle stoperler ve topal, sarp 2lisi. Arda da bugün iyiydi. 3 müthiş pas attı, 2si kewella, diğeri sarpa %100lük pozisyonlardı.

Kewellın verilmeyen golü sırf keitanın müthiş top getirişi, kewellın müthiş vuruşu hatrına verileblrdi

Attığımız gol derslikti.
    Golden sonra kewell elano dansı süperdi
    http://www.facebook.com/video/video....8680082&ref=nf

ve son olarak;

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Kewell'ı çok beğeniyorum, keşke bir Fenerbahçeli olarak takımımda onu görebilsem. Her mevkide çok iyi performans gösteriyor, çok klas bir oyuncu. Tebrikler Galatasaray, üç puanı almasını bildi.
    Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Bende Kewell'ı çok beğeniyorum. Açıkça söylemek gerekirse ilk geldiğinde önyargılıydım çünkü, ingilteredeki gibi sakatlıklarla dolu sezon geçireceğini düşünüyordum ancak TSL'nin en istikrarlı oyuncusu oldu. Gerçekten büyük başarı. Kanatta oynayarak gol krallığında 2.sırada olması da ayrıyetten harikulade birşey.

Açıkçası kıskanıyorum Kewell'ı . Evet cidden kıskanıyorum. Keşke Beşiktaş'ta olsaydı. Galatsaraylılar böyle karakterli ve kaliteli , rakiplerin bile özendiği , takdir ettiği bir oyuncuya sahip oldukları için çok şanslılar.
    Açık yürekliliğiniz için özel bir tebrik,teşekkür etmek istedim sizlere

Kewell gibi bir oyuncuyu bende Fenerbahçe'de izlemek isterdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın özetinin son kısımlarını seyredebildim.Kahe'nin pozisyonu gördüm.Orada ofsayt olduğunu düşünerek öyle bir vuruş yaptı gibi geldi bana.Yoksa gerçekten öyle bir vuruş zor yani. G.Saray'ı tebrik ediyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben kahe yi beğenmiyorum açıkçası. Daha hızlı bir adam alınabilir onun yerine.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu Kewell bi baska ya Kucuken benim idolumdu ne kadar solak olmasamda Leedsdeyken ikinci forvet olarak oynuyodu ve bana gore en verimli oynadigi yer orasi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Avustralya milli takımındada öyleydi : ) Viduka'nın arkasında oynardı hep..

Kazanmış Galatasaray izleme şansım olmadı hayırlı olsun 3 puan. Kewell'a ayrıca tebrikler adam nerde görev verilirse hiç sırıtmadan oynamaya çalışıyo.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Kewell lazım Türkiye'de her takıma (:.Hem gençlere örnek hem profesyonel : ).Alt biter tahminim doğru çıktı,iddaa'mı da tutturdu, mutluyuz .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bu kadar saçma bıtırşler olamaz yahu sen 3 tane net'in de neti pozisyonu harca sora gol ye müstehak tebrikler GS.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Maçı tribünden izledim Yeni Açık Üst'ten , müthiş bir atmosfer vardı , Serdar Kulbilge her aut atısında yaklasık 20 saniye yedi.

Ayrıca bu maçtan sonra Herkes Gençlerbirligi neler kacırmıs diyor , ilk yarıları izlemeden konusmamak lazım.

İlk yarıdaki gibi oynarsak karsımızda hiçbir takım duramaz.
    Last edited by Alicanfmfan : 21.Aralık.2009 at 00:09
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maçın ilk 10 dakikasını kaçırsamda devamını izleme fırsatını buldum.

Galatasaray bu maçta eski durumuna göre daha diriydi. Girdiğimiz net pozisyonlarda var. Kewell'dan beklemediğimiz vuruşlar görmeseydik çok rahat şekilde galip götürebilirdik. Tabi Gençlerbirliği'de çok net pozisyonlar kaçırdı. Her takım rakibine pozisyon verebilir. Ancak Galatasaray gibi büyük bir takım ard arda bu kadar net 3 pozisyon veremez. Ayıptır.

Hakeme gelirsek bana göre 2 hatası vardı. Kaleciye gereğinden fazla sabır gösterdi. Niyetini sezdiğin ilk anda sarıyı basacaksın. Sarı kart uyarı anlamındadır. 2.cide atacaksın. Kaleci dakikaları yedikten sonra 90+ bilmediğim bir dakikada tutup sarı kart verirsen sadece bir yerlere şirin görünürsün. Kuralı uyguladım diye. Önemli olan bu dakikaları geçirtmemektir. Gerçi kaleciye sarı kart verdi mi bilmiyorum çünkü son dakikalarda bir filme bağlandım ama klasik bir zaman geçirme ve sarı kart olayını anlattım. Anlamsız bulduğum diğer bir noktada sahte sakatlanmalarda hakemin saatini göstermesidir. Tamam saat sende biliyoruzda takımın o anki kurduğu baskıyı, temposunu, açlığınıda saatle geri verebilecekmisin.

2. hatasıda Kewell'ın golüde ofsayt değildi. Çizgi çekerseniz ofsayt görünüyor. Ancak tekrarlarda bir kamera tam hakemin ordan pozisyonu çekmiş. Kewell'ın sadece gövdesi öndeydi. Bacaklar gerideydi. Ben buradan anladım ki çekilen çizginin doğruluk payı tartışılır. Arda'nın golünde ise kuralı bilmediğim için birşey diyemiyorum ama kasti elle oynamadığı kesindi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Saçmalıgın esası ilk yarıda belli oldu Serdar her aut atısında abartısız 20-25 saniye yedi ama müthiş hakem Kuddusi Müftüoğlu 44:58 de ilk yarıyı bitirmişti , ikinci yarıda ise aynı durumlar oldu ve 3 dakika ekledi , Arda ilk golde kasıtlı oynamıyor dün fb-ts macından selcuk'un eli gibi penaltı verilmediyse bizimkide gol olmalıydı , Kewell'ın golü sonra Keita'ya inanılmaz bir darbe ben artık kasıt arıyorum bu hakemlerde.

Serdar'a da son tezahüratımız cok güzeldi , ''Serdar Buraya , Serdar Buraya ''
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

keitanın bacağının hali. bilal topla alakası olmada dize direk tekme atıyor, direk kırmızı ama hakem sarıyı zor verdi.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri