Quote Originally Posted by MeMo View Post
Beklenenin aksine maçı bir süre rahatça izleyen biz olduk.Guiza'nın gol atması güzel oldu.Bazı şeyler tahmin edilirken takımın Fenerbahçe olduğunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor.

sana yazının sonunda cevap yazayım

öncelikle şunu söylemeliyim, Fenerbahçeli oyuncular eğer bu zihniyetle devam ederlerse 2. devrenin yarısına gelmeden 5. sıraya falan gerilerler...Çünkü oyuncular resmen büyük takımlarla oynarken motive olmalarına rağmen diğer anadolu ekiplerine karşı bu mücadeleyi veremiyorlar... Eğer bu zihniyet değişmezse 2. yarıda ben haklı çıkarım

Bugünkü maça gelince Trabzon aşırı derecede çok pas hatası yaptı. ofsayt diye kesilen pozisyon gol olsaydı maç ya 1-1 biterdi ya da 1-2 FB alırdı çünkü inanın Trabzon'un forvetleri belki de ligdeki en beceriksiz adamlar yaww O Umut falan ne biçim kafa vuruyor anlamadım

Bazı şeyleri tahmin ederken takımın FB olduğunu göz önünde bulundurun demişin Ben oyumu Trabzona verdim çünkü rakibi Fenerbahçe'ydi... Son 3-4 deplasmanda Fenerbahçe'nin galip geldiğini hatırlamıyorum Rakip Bursa ya da Kayseri olsaydı "deplasmanda iyi mücadele ediyorlar, belki puan alırlar" derdim. Ama FB olunca "mücadele" kelimesi baya uzak kalıyor... Fenerbahçe'nin son 6-7 maçına bakarsanız kaç tanesinde "mücadele" var iyi analiz etmek lazım Bugün iyi mücadele etti mi?Evet , etti.... bu yüzden de maçı kazandı... Peki 2. devre yine her maçta böyle mücadele eder mi? Bence ,hayır Çünkü tekrar söylüyorum; Fenerbahçe'li oyuncular maç seçiyor ..... Üzgünüm ama gerçek bu, gelecek karanlık....