Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor Kazanır.

9 37.50%
  • Fenerbahçe Kazanır.

13 54.17%
  • Berabere Biter.

2 8.33%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 139 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe [17. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Abi aynı düşündüklerini orada da yazsan ben zaten böyle mesaj atmam. Bende görüyorum ne oluyor, nasıl oynanıyor, rakipler nelerdir. Ama sürekli bir kötüle olursa bende çıkar dur derim, nasıl mesajlar görürsem, o derece cevabımı veririm. Gülerim diyen adama gülerim, adam akıllı tartışalım diyen adamla da tartışırım. Nabza göre yani...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ayrıca ligdeki bu sıralamanın 20. haftadaki Kayseri- GS maçına kadar bozulmadan devam edeceğini düşünüyorum... Fakat o hafatdan sonra her hafta ligin yeni bir lideri olabilir
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Zevk alıyorsunuz zaten bunu yapmakta foruma girme amacınız bu. Bundan sonra buna karşıda önlem almak gerekicek sanırım. Kendi alanlarınızı kendiniz kısıtlıyorsunuz. Tartışmaya izin verdik forumu teksasa çevirdiniz.
    Inadına Teksas

Yenen takımı tebrik edin geçin illede yorum yapıcam derseniz maç ile ilgili gözünüze çarpan ilginç atlanan bir pozisyon var ise söylersiniz polemiğe gerek yok.

Trabzon'un lider ile olan farkı 10'a çıktı. Kapanmayacak bir fark değil ancak bir forvet takviyesi şart gibi. Gökhan - Umut ikilisi ile olmayacağı çoktan ayyuka çıktı.

Fenerbahçe için beklenenden kolay bir maç oldu. Özer sol kanatta takıma ne kadar katkıda bulunur düşündürücü ?

Nesil
    2006

Turksportal olarak her renkde taraftar içeren bir toplulukta maçı izledik. Topluca verdiğimiz karar Trabzonspor daha ağır bastı, maçı kazanmayı hak etti, hakem kararları hep Fenerbahçe lehine oldu ve sonuç olarak Fenerbahçe lider bitirdi.

Güiza için söylenecek söze gerek yok, bir ara Çağrı kendini yerlere atmıştı, o kaçırdığı akıl almaz golden sonra ben futbol izlemekten utandım. Zaten bir ara ağlamaya başladı.

Maçı hakederek kazandığımızı düşünüyorum.İlk yarıda Guiza o pozisyonlarî harcamasa maç erken kopabilirdi.

İkinci yarıda trabzon hızlı basladı.Colman'ın net bir pozisyonu vardı ikinci yarının başında.Sonra maçın kader adamı çıktı sahaya: Guiza ve maçı bize getirdi...

Bugün beğendiğim isimler: Cristian ve tabiiki krAlex..Onun için ne söylenebilirki.Bugün asistini yaptı yine.Aslında 2 asist olacaktı ama Guiza işte Santos'u da beğendim.Sol bekte oynaması gerektigini söyleyenleri haklı çıkarıyor yavaş yavaş..

İlk yarıyı lider kapatmak güzel bizim icin.İnşallah sene sonundada lider bitireceğiz..Tebrikler Fenerbahçe'm..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Maçı hakederek kazandığımızı düşünüyorum.İlk yarıda Guiza o pozisyonlarî harcamasa maç erken kopabilirdi.

İkinci yarıda trabzon hızlı basladı.Colman'ın net bir pozisyonu vardı ikinci yarının başında.Sonra maçın kader adamı çıktı sahaya: Guiza ve maçı bize getirdi...

Bugün beğendiğim isimler: Cristian ve tabiiki krAlex..Onun için ne söylenebilirki.Bugün asistini yaptı yine.Aslında 2 asist olacaktı ama Guiza işte Santos'u da beğendim.Sol bekte oynaması gerektigini söyleyenleri haklı çıkarıyor yavaş yavaş..

İlk yarıyı lider kapatmak güzel bizim icin.İnşallah sene sonundada lider bitireceğiz..Tebrikler Fenerbahçe'm..
    Santos zaten sol bekte oynamak zorunda, orada oynatmadığımız için en son milli takım kadrosuna alınmadı. Santos orada oynayıp tekrar kendini göstermek zorunda. Eğer gösteremesse Dünya Kupasına gidemez. Buda bizim için büyük avantaj. Bu takımı sırtalayacak bir forvet aldık mı devre arası takımın tadından yenmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Maçı kazanmak bizim için çok önemli eminim ki 3 puanla zorlu deplasmandan döneceğiz.

Volkan-Gökhan-Lugano-Bilica-Santos-Mehmet-Cristian-Emre-Özer-Alex-Güiza
    11i tahminim..

Güiza gol atacak eminim
    Kahin miyim neyim Hem ilk 11i bildim hem de Güiza nın gol atacağını..
    İlk yarıyıLider bitirmek harika oldu.Çok akıllı top oynadık bence Trabzon deplasmanında nasıl oynanması gerekirse öyle oynadık istediğimiz 3 puanı aldık...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Kahin miyim neyim Hem ilk 11i bildim hem de Güiza nın gol atacağını..
    İlk yarıyıLider bitirmek harika oldu.Çok akıllı top oynadık bence Trabzon deplasmanında nasıl oynanması gerekirse öyle oynadık istediğimiz 3 puanı aldık...
    tapıyoruz sana hacım

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İki takımda başladığı tempo ile devam etseydi zevkli bir maç izleyebilirdik. Dakikalar ilerledikçe maçın kalitesi düştü. Böyle maçlarda herzaman Fenerbahçe'nin istediği maçlardır. İyi savunma yapar ve bulduğu golle/gollerle maçı kazanır.

Trabzon seyircisi kaç ayrı gruptan oluşuyor bilmiyorum ama bir grup farklı öbür grup farklı bir tezahürat söylüyordu. Zaten maraton kısmı sadece izlemeye gelmiş. Bu şekilde destek olunulmaz.

Hakemlere gelirsek yine maçı bir takımdan alıp öbürüne verme noktasındaki hatalarına devam ediyorlar. Trabzonspor'un pozisyonunda hakem istem dışı bayrağı kaldırdı heralde. Başka açıklaması yok çünkü. Bir bakıyorsun Guiza'nın pozisyonunu kesiyorlar. Bunlar direk skoru değiştiren kararlar...

Diğer noktalara bakarsak Guiza yanılmıyorsam 6 golü geçmiş... Ben sanki bitane bile atmamış diye hatırlıyorum. O kadar çok kaçırıyor ki attığını unutturuyor. Yorumcuları anlamak ise imkansız. Guiza istediği topları alırsa etkili olurmuş. Kaçırdığı golden daha fazlası nasıl istenir bilemiyorum.

Fenerbahçe iyi top oynamıyor. Sadece iyi savunuyor. Takım krize girmişken geçen haftaki kritik hakem kararı ile nefes alındı. Bu hafta yine hakem damga vurdu. Fenerbahçe'nin liderliği ne kadar gerçekse ve kabul edilmesi gerekiyorsa bunlarda o kadar gerçek ve kabul edilmesi gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Takımın krize girmesinde çalınan/çalınmayan düdüklerin de büyük etkisi vardı. Geçen hafta son dakikadaki çizgi kararı nasıl kritikse 2. goldeki faul de kritikti ama hem büyük takım lehine yapılmış olması özellikle Aziz Başkanın açıklamalarından sonra yapılmış olması nedeniyle basında o golü hazırlayan pozisyondaki faulü kimse görmezken son saniye pozisyonuyla hakem Fenerbahçe'ye maçı hediye etmiş gibi gözüktü; ama tabi ki öyle değil. Dereceleri aynı olmasa da sonuçları aynı olan 2 ciddi hata yapıldı. Bu akşamki maçta yan hakemin kritik bir bayrağı oldu, bunun haricinde ortahakemin aynı hareketlerde Alex'e sarı verip Egemen için Trabzon lehine faul çalması haricinde ciddi bir hatası olmadı. Yan hakemin kaldırdığı bayrağın önemli bir bayrak olduğunu kabul ediyoruz ama bize liderliği hakemler vermedi. Hatta aksine tüm ilk yarıya bakıldığında hem puan farkı azaltıldı hem de takımın yakaladığı hava kaybettirildi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Özer'in o haftadaki asistini hepimiz övdük. Ama kimse o pozisyonun başında yapılan faulü söylemedi. Hakem zaten bilerek yada bilmeyerek ordaki hatasını telafi etmişti. Bu şekilde hataları toplayarak zaten sonuca varamayız. Ama şunu diyebiliriz. Hakem ortasahada skandal bir karara imza atar. Kaleye giren bir topta skandal bir hata yapar. İkiside hatadırda arasında ister istemez fark vardır. Bugün Trabzon maçında olan ofsaytın tartışılması ise olmayacak bir ofsaytın kaldırılmasıdır. Pozisyon sonrasında da yüzünde ben ne yaptım ifadesi vardı.

Takımların geneline baktığında hakemle alınmış haksız puanlar yatıyor. Bugün şartlar Fenerbahçe'yi bu konuma koydu. Yarın başka bir takımı bu konuma koyabilir. Şayet bu hatalar olmasa ve Galatasaray biraz takım olabilse puan farkını söylemekten korkuyorum. Halamın bıyığı olsa mevzusu gibi oldu belki ama bunlardan olayın diğer boyutlarıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

3.47 metre ofsayt degilmis pozisyon Hey Allahim sen bize sabir ver hemde bol bol

Fenerbahceyi tebrik ederim ligin ilk yarisini lider bitirdi

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Daha ilk dakikalarda Trabzon'un o pozisyonu iptal edilmesi, maç çok farklı olabilirdi.

Ama Fenerbahçe hak ettiği bir galibiyet aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Trabzon seyircisi kaç ayrı gruptan oluşuyor bilmiyorum ama bir grup farklı öbür grup farklı bir tezahürat söylüyordu. Zaten maraton kısmı sadece izlemeye gelmiş. Bu şekilde destek olunulmaz.
    2. Yarıda Fenerbahçenin korudğu kalenin arkasındaki tribün aynı maket gibiydi çok düşündüm acaba görsellik olsun diye mi koymuşlar..

hiç mi tepki olmaz ya sürekli oturdukları yerden izlediler ne bi heycan ne bir şey

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bizdeki taraftar guruplarını düşan başına vermesin arkadaş her kafadan ayrı ses çıkıyor.Her bulduğum yere yazıyorum ama nafile.Bi değişmedi şu olay güya görsel şölen destek felan yapıyoruz ama gerisi yok bi bütün olun da destekleyin sahada oynayan Fenerliler acaba bunlar ne diyor demiştir içlerinden.

Hakem konuşmak istemiyorum ne desek boş.

Fener'in 11 çok iyiydi bence iyi pas yaptılar.Bizim oyuncular tam aksine berbat 10 metre önündeki adama pas veremediler yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mustafa Trabzon çok pas yapmış ve çoğuda isabetli paslar. Fenerbahçe'den daha iyi paslaşmışlar. Ama tabi yana pas vermek var ileri doğru dikine oynamak var.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    ilk devrede trabzonun yarısahasındaki hakem maç iğrenç yönetti tebrik ediyorum.semih'in elle aldığı pozisyonu görüyor vermiyor.yazık.tebrikler fenerbahçe.

O nasıl oluyorda maç yönetiyor Yan hakemden bahsediyorsun heralde.

Sen o anki pozisyonla baktın mı ne el görürsün ne bir şey..

+ Semih'in pozisyonunu görseydi ne olcaktı Trabzsonspor heline penaltı mı verilcekti?
    Last edited by World Hollow o1 : 21.Aralık.2009 at 13:05

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İnsandır göremedi diyoruzda hakem görmek için var. Zaten en tölerans geçilen mesleklerden biriside hakemliktir. Ben işini yapamayıpta hala görev verilen başka bir meslek dalı bilmiyorum. Mesela bilgisayardan anlamayıp bilgisayarcılık yapan birine insandır yapamıyor ama ben yinede götürüp teslim edeyim demiyoruz.

Konuda artık hakem skoru etkilediden çok bunuda görmüyorsan ne işe yarıyorsuna geldi. Vermişler bayrağı eline canı istedikçe kaldırıyor. Olacak iş değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yaa bırakın gidin allah aşkına. Herkes takmış yüzüne maskeleri burda meleksiniz forum dışında gerçek düşünceleriniz yazıyosunuz. Tutturmuşsunuz Fenerbahçe kötü Fenerbahçe kötü. Kötü dediğiniz takım şu anda lider. Geçenlerdede vardı utanmasanız yaşasın Lille diyeceksiniz. Hoşş forum dışında yazdıklarınız bunlardan beter ama neyse.

İlk yarıda ofsayt diye kestiği pozisyon saçmalıktı. Yaklaşık 3 metre vardı ve ofsayt bayrağını kaldırdı. Umut vardı içeride falan ama ne olursa olsun devam ettirmesi lazımdı. Yine ilk yarıda Selçuk eline çarptı bir pozisyonda herkes onu es geçmiş mesela. Gûiza'nın ilk yarıda zoru başardığı pozisyon ofsaytla alakası yok. Top Alex'e geliyo o içeriye çeviriyo.

Sağlam maç oldu Trabzon'dan daha aktif oynamasını bekliyodum ben çok kötü oynadı. İstatistiklere baktım daha çok pas yapmış bunların çoğuda isabetli. Ama işte ileride bitirici adamları yok. 1 Alex olsa herşey daha farklı olabilirdi. Alanzinho'yu çok geriye çekiyo Şenol hoca. O adam Alex'in hızlı versiyonu pire gibi adam.

Güzel maç geride kaldı artık 33günlük ara var bütün takımlar takviye yapacak ve 2. yarıya girecekler daha güzel ve çekişmeli lig bekliyo bizi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    O nasıl oluyorda maç yönetiyor Yan hakemden bahsediyorsun heralde.

Sen o anki pozisyonla baktın mı ne el görürsün ne bir şey..

+ Semih'in pozisyonunu görseydi ne olcaktı Trabzsonspor heline penaltı mı verilcekti?
    Tartışmak istemiyorum ama yinede yazacam fazla uzatmıcam adam onu çalmadı penaltı vermicek tabi Taha da penaltı versin demedi.

O hakem vermedi kaldırmadı bayrağını ve semih gol attı skor 2-0 sonra Umut'un kafası girdi.2-1 oldu ama normalde 1-1 olması lazım şimdi adil mi oluyor bu ?

Yada biz 1-0 öndeyiz gol oldu o el pozisyonu 1-1 oldu e yine adil mi oldu?

Demekki neymiş maçın kaderini etkilicek pozisyonlarda dikkat etmek lazım gördüysen çalman veya bayrağını arkanda saklamadan kaldırman lazımmış ha tabi sen dersen ben takımımn hakemler yardımıyla kazanmasından memnununm o zaman kazansın sende mutlu ol.

Art arda alınan 3 mağlubiyet yerine, daha olması gereken sonuçlar alabilseydik şu an daha rahattık zirvede. Beşiktaş'a mağlup olmamız normal, derbi; Eskişehir ile berabere kalmak da normal; Kasımpaşa'ya karşı galip gelmemiz de normal olandı. Böyle bir tablo olsa 5 puan farkla liderdik şu anda. O art arda 3 mağlubiyete rağmen lider olmamız güzel.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Özer'in güzel asistinden önce Güiza'nın kayarak aldığı topta faul yok. Elyasa'nın fotoğraf çektirircesine düşüşü bile bunun kanıtıdır. Bilica'ya yapılan ise direkt rakibi bozan bir hamledir. Ara sıra hakem hataları olmasaydı puan durumu ne olurdu şeklinde gazeteler haber yapar; öyle bir haber çıktığında biz de görmüş oluruz durum ne olurmuş. Sezon sonunda yine aynı şekilde leyhe ve aleyhe olan hakem hatalarını çok rahat çıkarırız.

Dün hakemin yaptığı hatada Lugano'nun ani büyük adımı göz yanılgısına neden olmuş olabilir. Zaten çekilen çizgide Lugano nerdeyse havada gibi gözüküyor. Tabi ki hata için bu savunma değildir; nihayetinde orada doğruyu görmek için bulunuyorlar. Ek olarak ligtv göstermese de pozisyonun hemen oluşum sürecinde bir oyuncumuz yerdeydi; en başta ben faul diye bekledim fakat tekrarını göremedik; yayıncı kuruluşun aynı pozisyonu 40 kez göstermek yerine kafalarda soru işareti bırakmayacak şekilde 30 kez bir pozisyonu 10 kez de diğer pozisyonu göstermesi gerekir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ofsayt bayrağına bu kadar takan arkadaşlar neden Fenerbahçe nin hakem tarafından Kayseri maçından beri doğranmasına tepki göstermiyor.Siz vicdan sahibi misniz yoksa fanatik mi?Buraya gelip ofsayt olsamasaydı söyle böyle olurdu diyip adil olacağınızı ya da galibiyet ve liderlğimizi gölgeleyeceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz...

Lider Fenerhahçe 37 puanı var!

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Tartışmak istemiyorum ama yinede yazacam fazla uzatmıcam adam onu çalmadı penaltı vermicek tabi Taha da penaltı versin demedi.

O hakem vermedi kaldırmadı bayrağını ve semih gol attı skor 2-0 sonra Umut'un kafası girdi.2-1 oldu ama normalde 1-1 olması lazım şimdi adil mi oluyor bu ?

Yada biz 1-0 öndeyiz gol oldu o el pozisyonu 1-1 oldu e yine adil mi oldu?

Demekki neymiş maçın kaderini etkilicek pozisyonlarda dikkat etmek lazım gördüysen çalman veya bayrağını arkanda saklamadan kaldırman lazımmış ha tabi sen dersen ben takımımn hakemler yardımıyla kazanmasından memnununm o zaman kazansın sende mutlu ol.

Mustafa olsalarla konuşmayı pek sevmem. Mesela BJK - FB maçında ilk yarıda Gökhan Gönül'e olan penaltıyı çalsa Fenerbahçe maçı kazanacaktı belki. Ama çalmadı hakem devam ettirdi Fenerbahçe 3-0 mağlup oldu. Veya Selçuk eliyle dokunduğunda Penaltıyı çalsa maç belki farka gidecekti. İlk yarıdaydı bide pozisyon. Veya Ofsaytı kaldırmasa Trabzon 1-0 yapsa Fener fark yiyecekti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim anlamadığım gelecek bu kadar karanlıkken 37 puan toplayıp lider oluyor,Avrupa'da grubu lider bitiriyorsak.Eğer devre arasında transfer yapar ve işler yoluna girerse neler yapacaz onu tahmin edemiyorum.

Ve bu geleceği karanlık,kötü takıma yetişemeyen takımlar var onların geleceği nasıl onu bilemiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Burak ben yenilgimi gölgelendşrmek istemiyorum ortada birkaç hata var ve Anakaragücü maçı ve bu maçta dahil Hep FB leh,n sadece bunu söylüyorum o sert açıklamalar yapan Aziz bey nerede?

Bizi Kötü oynadık ve bulduğumuz fırsatları değerlendiremedik yenildik ben bişeyin arkasına sığınma gereğide duymam yendiniz tebrik ederim üzülürüm ama Trabzıspor sevdası yenilsede bitmez!

Kızıdrma len beni

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

Mustafa olsalarla konuşmayı pek sevmem. Mesela BJK - FB maçında ilk yarıda Gökhan Gönül'e olan penaltıyı çalsa Fenerbahçe maçı kazanacaktı belki. Ama çalmadı hakem devam ettirdi Fenerbahçe 3-0 mağlup oldu. Veya Selçuk eliyle dokunduğunda Penaltıyı çalsa maç belki farka gidecekti. İlk yarıdaydı bide pozisyon. Veya Ofsaytı kaldırmasa Trabzon 1-0 yapsa Fener fark yiyecekti.
    yahu biraderim adam demişki el için bayrak kaldırsa ne olacak bende açıkladım sanki ben verseydi maç böyle olmazdı mı dedim İsmail bari sen yapma ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Burak ben yenilgimi gölgelendşrmek istemiyorum ortada birkaç hata var ve Anakaragücü maçı ve bu maçta dahil Hep FB leh,n sadece bunu söylüyorum o sert açıklamalar yapan Aziz bey nerede?

Bizi Kötü oynadık ve bulduğumuz fırsatları değerlendiremedik yenildik ben bişeyin arkasına sığınma gereğide duymam yendiniz tebrik ederim üzülürüm ama Trabzıspor sevdası yenilsede bitmez!

Kızıdrma len beni
    Sanki Aziz Yıldırım her hafta çıkıyor konuşuyor.En son canına tak ettiğinde çıkıp konuştu.Geçen seneye bakın kaç kere çıkıp bir şeyler demiş?Geçen sene çok mu farklıydı.

Zaten bu ülkede ne olsa Aziz Yıldırım'dan bilecekler.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Mustafa ben genel olarak konuştum canımı sıkıyor bu tür mesajlar...Resmen Fenerbahçe düşmanlığı yapılıyor.Tamam ofsayt diye kaldırılan pozisyon büyük hata.

Aziz Yıldırım sonuna kadar haklı bence milyon dolarlar koy ortaya takım için.11.haftadan beri hakem tarafından doğran.Zaten taraftarlar artık şampiyonluktan başka bi sey düşünmüyor.Geçen sene sizin Bursa maçından sonraki yürüşünüzü aklına getir bi de asabı bozulan bozuluyor.Sadri başkanı beğenirim o da Aziz Başkan gibi konuşmuştu hatta yürüyüş bile yapıldı

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri