Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini
- Voters
- 24. You may not vote on this poll
-
Trabzonspor Kazanır.
-
Fenerbahçe Kazanır.
-
Berabere Biter.
-
21.Aralık.2009, 01:34
İki takımda başladığı tempo ile devam etseydi zevkli bir maç izleyebilirdik. Dakikalar ilerledikçe maçın kalitesi düştü. Böyle maçlarda herzaman Fenerbahçe'nin istediği maçlardır. İyi savunma yapar ve bulduğu golle/gollerle maçı kazanır.
Trabzon seyircisi kaç ayrı gruptan oluşuyor bilmiyorum ama bir grup farklı öbür grup farklı bir tezahürat söylüyordu. Zaten maraton kısmı sadece izlemeye gelmiş. Bu şekilde destek olunulmaz.
Hakemlere gelirsek yine maçı bir takımdan alıp öbürüne verme noktasındaki hatalarına devam ediyorlar. Trabzonspor'un pozisyonunda hakem istem dışı bayrağı kaldırdı heralde. Başka açıklaması yok çünkü. Bir bakıyorsun Guiza'nın pozisyonunu kesiyorlar. Bunlar direk skoru değiştiren kararlar...
Diğer noktalara bakarsak Guiza yanılmıyorsam 6 golü geçmiş... Ben sanki bitane bile atmamış diye hatırlıyorum. O kadar çok kaçırıyor ki attığını unutturuyor. Yorumcuları anlamak ise imkansız. Guiza istediği topları alırsa etkili olurmuş. Kaçırdığı golden daha fazlası nasıl istenir bilemiyorum.
Fenerbahçe iyi top oynamıyor. Sadece iyi savunuyor. Takım krize girmişken geçen haftaki kritik hakem kararı ile nefes alındı. Bu hafta yine hakem damga vurdu. Fenerbahçe'nin liderliği ne kadar gerçekse ve kabul edilmesi gerekiyorsa bunlarda o kadar gerçek ve kabul edilmesi gerekir.
Mesaj Yetkileri