Quote Originally Posted by medievil View Post
Her hangi bir icraatlarını görmemekle birlikte önümüzüde tıkıyor bunlar. Bu kampanya olayı çıkmadan önce (sanırım Vieri admin) fm 2010 Türkçe'nin kasım ayında çıkacağını söylemişti. Ancak kampanya başlayınca vazgeçildi. Sayelerinde yaram yamalak bile olsa Türkçe oynayamıyoruz..

Adam gibi çıkıp yeni yamada Türkçe olacak yada olmayacak deseler herkes ona göre davranır.

evet arkadaş. ya yapacağım ya yapmayacağım diyeceksin. öyle yamalara tepki göstermediğimiz için sürekli yama çıkartmayı oyunun kaderi gibi senaryoladılar. he yama olur transferler için, klüp isimleri veya yazım hataları vs. için olabilir amenna. ama kornerlerde defansların gol krallığı (golden bot'u saymıyorum) pasif ofsayt gibi oyunun temelini oluşturan kuralların es geçilmesi bir FM eskisever olarak canımı sıktı, artık takmıyorum. şuan da tek gücüme giden olay ise ülkedeki oyun severlerin yani bizlerin çok afedersiniz "aptal" yerine konmak. adamlar artık şirketi mi kapatacak ne yapacak bilmiyorum "ulan nasılsa son parti oyun çıktı hadi bi gazla elimizdeki oyunları satalım da çekilelim piyasadan" gibi bi hamle yaptılar. ya turnayı gözünden vurdular yada kamikaze yaptılar. bilmiyorum ama gelecek olan nesile FM belasını bulaştırmamak gerekli, yoksa heba olacak gençlikleri bizim gibi.