Quote Originally Posted by bozoo1903 View Post
kaç sayfadır ve kaç aydır takip ediyorum konuyu belki türkçe çıkar diye ama ne korsan aldım, ne orjinal. sigames bizimle iyi şakşak geçiyor. ülkemizde oyun-yazılık-internet bakanlığı veya aral gibi bi firmaysa sigames sözleşme imzalasa "kardeşim sizin ülke atıyorum 100 oyun alsın 2 ay sonra türkçe yama update olarak sunacağım" diye koşarak satın alırım. sigames ortaya sıkıyor böyle yaparım böyle yaparım diye. resmi bir dayanağı yok, ben sitede görüyorum geneli benim gibi orjinal oyun taraftarı fakat sigames herkesin evine mi gidiyor veya yollarda sokaklarda anket mi yapıyor "korsan kullanıyor musun oyunumu birader" diye?

saçmalıktır şu 2-3 yıldır yaptığı firmanın. sanki babamın oğlu tohumuna para saydım. yok talebimiz de talep olsa. turksportal bile yamayı yapabilirken (burda siteyi aşağılamıyorum sadece bir tarafta oyun yapımcısı / bir tarafta site çalışanları olarak kıyas var) sigames'in makarasının kurbanı olmadım bu yıl. ne orjinal ne korsan alırım ne de reklamını yaparım.

beter olsunlar.
Her hangi bir icraatlarını görmemekle birlikte önümüzüde tıkıyor bunlar. Bu kampanya olayı çıkmadan önce (sanırım Vieri admin) fm 2010 Türkçe'nin kasım ayında çıkacağını söylemişti. Ancak kampanya başlayınca vazgeçildi. Sayelerinde yaram yamalak bile olsa Türkçe oynayamıyoruz..

Adam gibi çıkıp yeni yamada Türkçe olacak yada olmayacak deseler herkes ona göre davranır.