1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Schalke 04 Beşiktaş'ı Şikayet Etti

Hybrid View

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Biz o paranın 15 katını bu sene çıkardık. Kafanı yorma o para bizim kulüb için çok fazla sorun deil 1 hafta içinde ödenir .
    Küçük bir matematik hesabı ile Gaziantespor'a öndenen para 15 milyon €, 15 katı 225milyon €, kısaca Beşiktaş bu kadar para kazansa, Dünya'nın en zengin bir kaç kulübü içinde olurdu, hani onu geçtim, Beşiktaş bunu kazandıysa, ManU ne kazandı acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Küçük bir matematik hesabı ile Gaziantespor'a öndenen para 15 milyon �, 15 katı 225milyon �, kısaca Beşiktaş bu kadar para kazansa, Dünya'nın en zengin bir kaç kulübü içinde olurdu, hani onu geçtim, Beşiktaş bunu kazandıysa, ManU ne kazandı acaba.
    1,5 milyon € 'nun 15 katı Batuhan ne yaptın

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    1,5 milyon € 'nun 15 katı Batuhan ne yaptın
    Ne 1,5 milyon €'su. Tabata için 8,5 verdiler, İsmail için 5,5 mu ne vermişlerdi, bunun toplamı nasıl 1,5 milyon € ediyor analmadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ne 1,5 milyon €'su. Tabata için 8,5 verdiler, İsmail için 5,5 mu ne vermişlerdi, bunun toplamı nasıl 1,5 milyon € ediyor analmadım.
    1.5 milyon avro Schalke'ye ödenmediği iddia edilen para..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    1.5 milyon avro Schalke'ye ödenmediği iddia edilen para..
    İyide orada yazılan mesaj Antep içindi, Antep'e verilen paradan bahsediyorlardı. Kısaca Antep için yazmışlardı, bende böyle hesapladım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İyide orada yazılan mesaj Antep içindi, Antep'e verilen paradan bahsediyorlardı. Kısaca Antep için yazmışlardı, bende böyle hesapladım.
    Sorun senin o mesajı doğru anlamamandan kaynaklanıyor.I3esiktas Beşiktaş'ın bu sene G.Antep'ten aldığı oyuncular yüzünden bu borcu ödeyecek parasının olmadığının tahmin edildiği mesaja mevzu bahsi geçen borcun (1.5 milyon avro) 15 katının 1 sezonda kazanıldığını yazdı.

Valla bundan daha açık bir şekilde anlatılamaz sanırım..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Sorun senin o mesajı doğru anlamamandan kaynaklanıyor.I3esiktas Beşiktaş'ın bu sene G.Antep'ten aldığı oyuncular yüzünden bu borcu ödeyecek parasının olmadığının tahmin edildiği mesaja mevzu bahsi geçen borcun (1.5 milyon avro) 15 katının 1 sezonda kazanıldığını yazdı.

Valla bundan daha açık bir şekilde anlatılamaz sanırım..
    "Antep'e vermekten para kalmamış anlaşılan..."

Direk bu mesaja alıntı yapılmış ve bende bu yüzden G.Antepspor'a verilen paradan bahsedildiğini düşünüdm ve bunun 15 katını düşündüm.

Mesaj Yetkileri