1 ile 30 arası toplam 180 sonuç

Konu: Euro 2016 Fransa'da düzenlenecek

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Koça bir turnuva koca bir futbol şehri 6 şampiyonluk futbol için can vermiş taraftarların olduğu bir şehir bu turnuvada nasıl olmaz hala anlam veremiyorum.

Diyoki Trabzonlu Faruk özak ulasım ve konaklama sorunu var Trabzonda 1 5 yıldızlı 5 tane 4 yıldızı otel var ayrıca 3ve 2 yıldızları katmıyorum daha ulasım olarakta hava kara ve denizden şehre ulaşım sağlanıyor.Bunlar da Kayserıden konyadan daha da ılerdeyız

hadi eksikler var eee 6 yıl var diğer sehirlerde staddı vs yıne bırsuru harcama yapılacak Trabzonda bır ıkı otel bır kac kara yolu yapamıyormusun yanı?

Aelm bize karadenizliye düşman arkadaş nedir bu yahu.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Koça bir turnuva koca bir futbol şehri 6 şampiyonluk futbol için can vermiş taraftarların olduğu bir şehir bu turnuvada nasıl olmaz hala anlam veremiyorum.

Diyoki Trabzonlu Faruk özak ulasım ve konaklama sorunu var Trabzonda 1 5 yıldızlı 5 tane 4 yıldızı otel var ayrıca 3ve 2 yıldızları katmıyorum daha ulasım olarakta hava kara ve denizden şehre ulaşım sağlanıyor.Bunlar da Kayserıden konyadan daha da ılerdeyız

hadi eksikler var eee 6 yıl var diğer sehirlerde staddı vs yıne bırsuru harcama yapılacak Trabzonda bır ıkı otel bır kac kara yolu yapamıyormusun yanı?

Aelm bize karadenizliye düşman arkadaş nedir bu yahu.
    Kayseri ulaşım bakımından çok rahat bir şehir zaten en iyi stadlardan birtiside burada.Son yıllarda çokta iyi hoteller yapıldı zaten 2 ten 5 yıldızlı var 1 tanede inşaat aşamasında ayrıca ürgüptete çok sayıda lüks hotel var ürgüpte kayseriye çok yakın zaten.Kayseriye verilmesi çok normal.

Mesaj Yetkileri