1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: 10.2 Türk Futbolcularına Yaradı!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

her patchde farklı bir hata oluyor nedense tr liginde. ne zaman sorunsuz düzgün bir tr ligi oynayacağız merak ediyorum.

ilk sezon £52M
    ikinci sezon £50M
    üçüncü sezon £29M
    toplam £131M

ayrıca iyi paraya satabileceğim bir sürü normal kadrodan kişi var. arda turan, ufuk ceylan, mehmet topal, uğur uçar, serkan kurtuluş, aydın yılmaz, cem sultan, çetin güngör, emre çolak, berkin aslan vs.

ve sattığım futbolcuların hiçbiri alıp sonra sattığım oyuncu değil. hepsi gsnin oyun başındaki kadrosundaki oyuncular

italyada, ispanyada, ingilterede 160-170lik adamları £10M'a satmak için zorlanırken trde bu futbolcuları çok iyi paraya satabiliyorum.

ne zaman tr tam istenilen, hatasız bir şeekilde olacak çok ama çok merak ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by SYLaR View Post
    ne zaman tr tam istenilen, hatasız bir şeekilde olacak çok ama çok merak ediyorum.
    bu olay sadece türkiye liginde olmuyor dünya üzerinde yapilan transferlere bir göz atarsan anlarsin.. barca,real,inter,man u vs. gibi avrupanin devleri gidip 30-32 lik oyunculara birsürü para bayiliyorlar en azindan benim oyunumda öyle oldu..

Mesaj Yetkileri