Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 180 sonuç

Konu: Euro 2016 Fransa'da düzenlenecek

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana göre bu haliyle alınmamalı.. Şuda var.. AOS'na metro, yeniden bakım yapıp boş boş yatacak bir stada o kadar para döküleceğine, Ş. Saraçoğluna hem geniş otopark hemde oradaki yola bir alternatif yapılabilirdi.. Bence böylesi daha uygun olurdu.. Tabi 6 yılda maliyeti ne kadar olur bilemem fakat Olimpiyat stadı çok gereksiz.. Ne Atlet çıkar, ne futbol olur.. Ne Olimpiyat oyunları düzenlenir.. O stadı yapmak hataydı... neyse Bari adam gibi düzenleme yapsalarda TT Arena ile orasıda yeter bizlere.. Önemli olan diğer şehirlerin ulaşımi konaklama, eğlence gibi şeylerin tam anlamıyla olması.. Gerçi Antalya, İzmir, Ankara İstanbul vs. oteller süper 7 yıldızlı otellerimiz bile var.. Bence bu iş lobide biter.. Lobi yapabilirsek alırız..

ntVspor'da bir iki gün önce golf fed. başkanı bu konu hakkında mantıklı birşey söyledi:

Fransa ve İtalya gibi ülkeler doymuş dedi. Bizim gibi futbol aşığı düzenlemek için bir çok emek harcayan ülkeler turnuvayı en iyi biçimde eksiksiz organize eder.. Çünkü düşünün ilk kez böyle birşey yapıyoruz ve Aman bir eksik olmasın, şu tamam mı bunu da yapalım vs. her anlamda organizasyonun gereklerini en fazlasıyla yapıyoruz.. Birde dedi: İtalyada P. Akdeniz oyunları tarihteki en kötü organizasyondu dedi.. Bende gazetelerden Tv den izlemiştim.. Otellerde milli sporcularımız rezillik çekmiş kimisi yürüyerek gitmiş yani bir çok skandal olmuştu. Bence bu yönleri iyi vurgulamalıyız. Logomuzdan yaptıklarımıza kadar hakediyor gibiyiz.

Fransanın yeni yapacağı stadların kalitesi yüksek.. Bizde maliyeti artırıp o kalitede stadlar yapmalıyız. Modernize ederken herşeyi düşünmeliyiz..

Euro 2016 süresince dev ekranların kurulup çeşitli aktivitelerin yapılacağı ve taraftarları turnuva heyecanının içine çekecek taraftar alanları belirlendi.
    Turnuva ruhuyla taraftarları bir araya getirecek bu alanlar merkeziyet, şehrin kişiliğini ve turistik yüzünü yansıtması, ulaşım, sosyal altyapı ve kitleleri kaynaştırma gibi kriterler göz önüne alınarak seçildi. İşte Euro 2016 heyecanını yaşayabileceğiniz sekiz şehirdeki taraftar alanları:

Konya: Konya Kültür Parkı (Eski Adliye)
    Ankara: Gençlik Parkı
    Bursa: Merinos Kültürparkı
    Kayseri: Cumhuriyet Meydanı
    İstanbul: İnönü Stadyumu ve Çatladıkapı Sahil Parkı
    Antalya: Atatürk Kültür Parkı
    İzmir: Cumhuriyet Meydanı
    Eskişehir: Atatürk Stadyumu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Antalya Atatürk Kültür Parkı güzel seçim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by rsa07 View Post
    Antalya Atatürk Kültür Parkı güzel seçim.
    Orası neresi yahu? Çıkaramadım..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Orası neresi yahu? Çıkaramadım..
    Cam piramit diye de geçiyor, 100. Yıl bulvarındaki yer.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Cam piramit diye de geçiyor, 100. Yıl bulvarındaki yer.
    Tamam şimdi çıkardım.Oraya Atatürk Kültür Merkez'i denilmiyormu yahu.Hatta AKM kısaltılışıyla adlandırılıyor.Gerçi daha çok Cam piramit deniyor.Neyse güzel seçim..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

E? Caddebostan sahilinde yok mu? Biz Kadıköy'lüler iyice hor görüldük. Ne stadyumumz var ne sahilimiz, anlamadım gitti.

Almayalım turnuvayı valla, soğudum...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    E? Caddebostan sahilinde yok mu? Biz Kadıköy'lüler iyice hor görüldük. Ne stadyumumz var ne sahilimiz, anlamadım gitti.

Almayalım turnuvayı valla, soğudum...
    Bu nasıl bireysel bir yaklaşımdır Batuhan?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu nasıl bireysel bir yaklaşımdır Batuhan?
    O işin espirisi, hani Anadolu yakasında yaşamakdan bıkmaya başladım, bir tane organizasyon gelmez mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

En azından karşıdada olsa eğer bize verilirse organizasyonu canlı takip etme şansın var.Trabzonlular veya diğer şehirdekiler ne yapsınlar?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    O işin espirisi, hani Anadolu yakasında yaşamakdan bıkmaya başladım, bir tane organizasyon gelmez mi?
    Koskoca F1 var

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Koskoca F1 var
    Allahtan o var, o da olmasa...

Neyse önce şu turnuvayı bi alalımda gerisi kolay.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ya konudan acayip koptuk farkındayım ama F1 bu sene Türkiye'de yapılacak mı? Artık Türkiye'de yapılmayacak gibi bir şey hatırlıyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anadolu Yakası İstanbul'dan ayrı tutuluyor herhalde..Caddebostan sahil'e nasıl dev ekran kurulmaz yahu? İnanılmaz müsait bir yer.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

arkadaşlar, Fransiz kaynaklarindan takip ediyorum,

Italyan hukumeti tam destek saglamiyor, su ana kadar sadece 4 sehir turnuvayi kabul etmis durumda, yani Italyanin çekilmeside buyuk ihtimal...
    http://www.lensois.com/breve-23502-e...-retrait-.html

Ayrica, Fransiz devleti statlari yenilemek için sehirlere toplam 150 milyon euro yardim yapacak.

Fransa'nin kendine gore avantajlari var,
    Ancak bizimde kendimize gore avantajlarimiz vardir bundan kimsenin suphesi olmasin...

Fransa çogu stadinda sadece revizyon yapacak, biz ise çogunu yeni yapacagiz.
    Yalniz Fransa 12 stad ile, biz 8 stad ile basvuru yapiyoruz, bunu dikkate almak lazim...

Bana gore lobicilik kazanacak, Yani kim saglam lobi yaparsa turnuva ona gidecek, Turkiye karsitlari var tabiki, ama emin olun ki Fransanin bazi komsulari turnuvanin fransada yapilmasini istemez...

-Ayrica burasi yeri degil ama sunuda soyliyeyim, Yunanistan hiç bir zaman boyle buyuk bir turnuvayi tek basina organize edemez, belki ilerde Yunanistan-Bulgaristan ortaklasa bir turnuva duzenler,
    Yunanistanda Atina ve Selanik disinda buyuk sehir yok...

bilginize olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Varna-Bulgaristan

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    arkadaşlar, Fransiz kaynaklarindan takip ediyorum,

Italyan hukumeti tam destek saglamiyor, su ana kadar sadece 4 sehir turnuvayi kabul etmis durumda, yani Italyanin çekilmeside buyuk ihtimal...
    http://www.lensois.com/breve-23502-euro2016-l%E2%80%99italie-proche-du-retrait-.html

Ayrica, Fransiz devleti statlari yenilemek için sehirlere toplam 150 milyon euro yardim yapacak.

Fransa'nin kendine gore avantajlari var,
    Ancak bizimde kendimize gore avantajlarimiz vardir bundan kimsenin suphesi olmasin...

Fransa çogu stadinda sadece revizyon yapacak, biz ise çogunu yeni yapacagiz.
    Yalniz Fransa 12 stad ile, biz 8 stad ile basvuru yapiyoruz, bunu dikkate almak lazim...

Bana gore lobicilik kazanacak, Yani kim saglam lobi yaparsa turnuva ona gidecek, Turkiye karsitlari var tabiki, ama emin olun ki Fransanin bazi komsulari turnuvanin fransada yapilmasini istemez...

-Ayrica burasi yeri degil ama sunuda soyliyeyim, Yunanistan hiç bir zaman boyle buyuk bir turnuvayi tek basina organize edemez, belki ilerde Yunanistan-Bulgaristan ortaklasa bir turnuva duzenler,
    Yunanistanda Atina ve Selanik disinda buyuk sehir yok...

bilginize olsun

Merak etme bulgaristanda yaşayan birisi olarakdiyebilirimki bulgaristan'in bir futbool altyapısı yok.Sadece 2 tane adam gibi stadları var.Boyle 3-4 tane ulke birlesmesi lazimki birseyler olsun .Ama ben fransizlari favori gosteririm.98 dunya kupasından sonra.Birde boyle bir organizasyon yaparlar derim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bugün sonuçlar açıklanacak.. Defne Samyeli müthiş tanıtım yaptı az önce. Hazırlanan filmde çok güzel olmuş.. Şimdi iş Lobi yapmaya kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

NTV Spor canlı olarak yayınlıyo, programı izleyebilirsiniz..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İlk sunumu bizim yapmamız kötü oldu aklılda kalıcılık açısından.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

İtalya'nın hiç şansı yok. Sadece traş kesiyolar.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İtalya'nın vaadleri bol. Önemli olan Vaad değil işte. İtalya'nın sunucusuda gerizekalımıdır nedir. Maldini'ye soru sorarken bile elindeki kağıttan okuyo. Fransa'nın sunumunu merak ediyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Galatasaray'ın Roma'da gördüğü muamele ortada. Aynı şekilde Materazzi'nin Emre ile Okan'a yaptığı muameledede ortada. Hala daha ne misafirperverliğinden bahsediyor bunlar?
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ya ben bizim sunumu kaçırdım netten fln bulma şansım varmı yaw

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tekrar gösterir NTVSpor izle istersen.. Ben arıyorum nette şu anda bulamadım.

Allahım yarabbim sevimsize bak İtalyan kadının yapamadığını bacak kadar çocuk yaptı. 1 kere bile bakmadan anlattı derdini

Fransa'mı güvenli. Allah Allah göçmenler niye hep olay çıkarıyo. Banliyölerde niye hep olaylar çıkıyo..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

O bucur nasil da rol kesti oyle. Rakibimiz oldugu icin bogasim geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Traş hep ya. Güvenlik anlamında bizimde sorunlarımız var tamam ama biz hiç o konulara girmeyerek en iyisini yaptık. Umarım kazanırız. Allah utandırmasın...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ya o cocuk ne öyle trübünlere oynamışlar

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Fransa traş bi İstanbul Antalya İzmir hepsine yeter bunların

Nesil
    2006

Cumhurbaşkanımız orada, işi ne kadar ciddiye aldığımız ortada, bir zahmet bize versinler artık. Fransa ve İtalya 2 defa yaptı.

Fransa, ülke olarak Türkiye'den daha iyi. Tabii biz kendi doğal güzelliklerimizi yok edip iyi reklam yapmadığımızdan çok kaybettik. Yoksa bizim Antalya'mız, Marsilya'ya bin basar.

Nesil
    2006

Ben sanki Güiza'yı gördüm.

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri