1 ile 30 arası toplam 180 sonuç

Konu: Euro 2016 Fransa'da düzenlenecek

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

arkadaşlar, Fransiz kaynaklarindan takip ediyorum,

Italyan hukumeti tam destek saglamiyor, su ana kadar sadece 4 sehir turnuvayi kabul etmis durumda, yani Italyanin çekilmeside buyuk ihtimal...
    http://www.lensois.com/breve-23502-e...-retrait-.html

Ayrica, Fransiz devleti statlari yenilemek için sehirlere toplam 150 milyon euro yardim yapacak.

Fransa'nin kendine gore avantajlari var,
    Ancak bizimde kendimize gore avantajlarimiz vardir bundan kimsenin suphesi olmasin...

Fransa çogu stadinda sadece revizyon yapacak, biz ise çogunu yeni yapacagiz.
    Yalniz Fransa 12 stad ile, biz 8 stad ile basvuru yapiyoruz, bunu dikkate almak lazim...

Bana gore lobicilik kazanacak, Yani kim saglam lobi yaparsa turnuva ona gidecek, Turkiye karsitlari var tabiki, ama emin olun ki Fransanin bazi komsulari turnuvanin fransada yapilmasini istemez...

-Ayrica burasi yeri degil ama sunuda soyliyeyim, Yunanistan hiç bir zaman boyle buyuk bir turnuvayi tek basina organize edemez, belki ilerde Yunanistan-Bulgaristan ortaklasa bir turnuva duzenler,
    Yunanistanda Atina ve Selanik disinda buyuk sehir yok...

bilginize olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Varna-Bulgaristan

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    arkadaşlar, Fransiz kaynaklarindan takip ediyorum,

Italyan hukumeti tam destek saglamiyor, su ana kadar sadece 4 sehir turnuvayi kabul etmis durumda, yani Italyanin çekilmeside buyuk ihtimal...
    http://www.lensois.com/breve-23502-euro2016-l%E2%80%99italie-proche-du-retrait-.html

Ayrica, Fransiz devleti statlari yenilemek için sehirlere toplam 150 milyon euro yardim yapacak.

Fransa'nin kendine gore avantajlari var,
    Ancak bizimde kendimize gore avantajlarimiz vardir bundan kimsenin suphesi olmasin...

Fransa çogu stadinda sadece revizyon yapacak, biz ise çogunu yeni yapacagiz.
    Yalniz Fransa 12 stad ile, biz 8 stad ile basvuru yapiyoruz, bunu dikkate almak lazim...

Bana gore lobicilik kazanacak, Yani kim saglam lobi yaparsa turnuva ona gidecek, Turkiye karsitlari var tabiki, ama emin olun ki Fransanin bazi komsulari turnuvanin fransada yapilmasini istemez...

-Ayrica burasi yeri degil ama sunuda soyliyeyim, Yunanistan hiç bir zaman boyle buyuk bir turnuvayi tek basina organize edemez, belki ilerde Yunanistan-Bulgaristan ortaklasa bir turnuva duzenler,
    Yunanistanda Atina ve Selanik disinda buyuk sehir yok...

bilginize olsun

Merak etme bulgaristanda yaşayan birisi olarakdiyebilirimki bulgaristan'in bir futbool altyapısı yok.Sadece 2 tane adam gibi stadları var.Boyle 3-4 tane ulke birlesmesi lazimki birseyler olsun .Ama ben fransizlari favori gosteririm.98 dunya kupasından sonra.Birde boyle bir organizasyon yaparlar derim.

Mesaj Yetkileri