1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Oyuncuyu kiralamak mı, yoksa kendi alt takımına mı göndermek daha yararlı?

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ilk 11 oynayabilecek bir takıma kiralayacaksın..

Kiralık olarak önerdiğinde zaten takımlar derki bu oyuncuyu ilk 11 de oynatmayı planlıyorum der.. İşte onlara göndericeksin..

Kendine pilot kulüp seçiceksen küçük kulüpleri seç, kendi liginden..

Öyle işte

Kendi altyapında daha az gelişir... kime göre, ilk 11 oynadığı başka bir takıma göre
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Varna-Bulgaristan

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    ilk 11 oynayabilecek bir takıma kiralayacaksın..

Kiralık olarak önerdiğinde zaten takımlar derki bu oyuncuyu ilk 11 de oynatmayı planlıyorum der.. İşte onlara göndericeksin..

Kendine pilot kulüp seçiceksen küçük kulüpleri seç, kendi liginden..

Öyle işte

Kendi altyapında daha az gelişir... kime göre, ilk 11 oynadığı başka bir takıma göre
    Chelsea ile 10.1.0 da oynuorum 3. yada 4. sezon avusturyali bir santraforlari var.Prosenic miydi adini hatiylamiom.Adam championshipte 15-16 gol atti wolves .Bende kadro full birde premier lig tecrubesi yasasin dedimn.Kiralik listesinde koydum.Stoke la pazarlik yaptim 500.000 € + oyuncunun maasini teklif ettiler kabul.Buraya kadar hersey normal .
    Adamlar parasini odeyip aldiklari futbolcuyu 25 kisilik kadrolarina almadilar ( oyuncuda 21 yada 22 yasindaydi) ocak ayinda 1 kez mi forma sansi verdiler.Berbat bir donem gecirip geldi oyuncum.
    Bu olaydan sonra bir takım bana kiralik teklifi yaptigi zaman once takima bakiyorum,acaba garanti ilk 11 de oynayabilirmi diye

Mesaj Yetkileri