Semih'ten artık umudum yok benim. Oynamıyorum diye o kadar olay yapıyo. Oynadığında ne olduğunu gördük.
Bugün gazetelerde Standard Liege´li futbolcu Milan Jovanoviç´in Fenerbahçe´den 12.5 milyon euroluk bir teklif aldığına dair açıklamaları yer almaktadır.
Kulübümüzün bu futbolcunun Sırp medyasına yaptığı iddia edilen açıklamalarla hiçbir ilgisi yoktur. Milan Jovanoviç´e yönelik her hangi bir transfer girişimimiz kesinlikle söz konusu değildir.
Kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Bu yalanlamaya sevindim ..
Bu yalanlamaya rağmen sene sonu bu adamı alırsak zaten resmi siteye güvenen pek yok,artık siteye giren olmaz heralde.![]()
Güiza bence gönderilmemeli, gönderilecek en kötü zaman olur çünkü. Devre arası veya sezon sonu gönderip de onun Dünya Kupası'nda göstereceği performans yüzünden büyük kayıp yaşayabiliriz. Dünya Kupası'ndan sonra satılsın illa satılacaksa.
Güiza defansı dağıtan bir futbolcu, yukarıda FenerBahceli'nin de söylediği gibi çok pozisyona giren bir oyuncu. Semih ile tamamen zıt özelliklere sahip. Semih'i gördük, pozisyona giremedi gerçekten kaç maçtır. Güiza defansı dağıttığı için Alex ve diğer futbolculara da alan yaratıyor. Bence takımda kalmalı, geldiğinden beri eleştirilmesine rağmen ben beğeniyorum.
Kaçırdığı goller elbette olacak, futbol bu, yeri geliyor Alex de inanılmaz basit golleri kaçırıyor, diyoruz Alex bunu nasıl kaçırır diye, nihayetinde futbol bu.
Jovanovic'in sol kanada alınması da iyi bir fikir değil. Özer gibi parlayan bir futbolcuyu söndürmek olur sol kanada yapılacak olan transfer, tamamen saçma ve gereksiz olur.
Özer-Emre-Cristian-Topuz dörtlüsü sakatlıklar ve cezalar hariç bozulmamalı sene sonuna kadar.
Semih'i önceden de çok beğenmezdim, bu takımı taşıyacak, sırtlayacak bir forvet değil. Bu takım her maç 15-20 gol pozisyonuna gire, sağdan soldan ortalar sürekli ceza sahasına gönderilir de, o zaman Semih bitiriciliğiyle atar golleri. Ama şimdiki durumda çok zor, oynadığı maçlarda da gördük, pozisyona giremiyor. Güiza ise sürekli kaçırdıkları aklımıza geldiğine göre, sürekli pozisyona da giriyor demektir, üstelik son haftalarda attığı gollerle de takıma puan olarak katkısı çok fazla. atamadığı kadarını atsa bile gol kralı olur Güiza.
Eğer topuğundaki sakatlığı atlatabilirse ve biraz kuvvetlenebilirse 2. devre daha çok gol atacaktır, çünkü dünya kupası için hırslı olacaktır. Tekrar ülkesinde kendinden söz ettirebilmesi için büyük fırsat. Dünya Kupası'nın bu nedenle hem Santos'ta hem de Güiza'da ayrı bir hırs sağlayacağı düşüncesindeyim.
Eğer Hooijdonk gibi hem oyun zekası yüksek, hem hava toplarında iyi hem de yeri geldiğinde iyi servis yapabilen bir oyuncu gelecekse, Güiza yedek beklesin hiç sorun değil.Ama yönetimin şu aşamada Güiza'yı yedek bekletecek bir oyuncu getireceğini de düşünmüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Guiza'nın sene sonunda satılması daha mantıklı bence.Dünya Kupası sonrası iyi bir fiyata satabiliriz diye düşünüyorum..
![]()
Al Saad istiyormuş Guiza'yı ne kadar doğru bir fikri olan ?
Hollanda milli takımının hocası Marwijk ile kanaryanın eski yıldızı Hooijdonk, Huntelaar'a Fenerbahçe'yi tavsiye etti.
Bert Van Marwijk golcüye, “Milli takıma girmek için sezonu boş geçirmemelisin. Milan’da bulamadığın şansı F.Bahçe sana veriyorsa, gitmen yararına olur” dedi. Habertürk'ün haberine göre, Sarı-Lacivertliler’in eski yıldızı Pierre van Hooijdonk’un ise kendisine “Gideyim mi?” diye soran Klaas Jan Huntelaar’a “Hiç düşünmeden gidebilirsin. Orada güzel günler yaşadım. Sen de banko oynarsın” dediği öğrenildi.
Hollanda Milli Takımı’nın hocası Bert Van Marwijk ve eski Fenerli Pierre Van Hooijdonk, Milan ile yollarını ayıracak olan Huntelaar’a Sarı-Lacivertli takıma gitmesi için tavsiyede bulundu.
Forvet arayışlarının sürdüğü Fenerbahçe’nin listesinde bulunan Klaas Jan Huntelaar’ın transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Milan’da forma giyme şansı bulamayan genç yıldızın Hollanda Milli Takımı’na çağrılması da tehlikede. Bunun için de golcü futbolcu ünlü İtalyan kulübünden ayrılıp oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor. İşte bu anda da Fenerbahçe devreye girip Huntelaar’ı transfer etmek için girişimlere başladı. Bu gelişmeler üzerine Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Bert Van Marwijk, Huntelaar’a Sarı-Lacivetli takıma gitmesi konusunda tavsiyede bulundu. Marwijk, futbolcuya “Milli takıma gelebilmen için sezonu boş geçirmemen gerekiyor. Milan’da bulamadığın şansı Fenerbahçe sana veriyorsa gitmen yararına olur” dedi.
‘BANKO FORMA GİYERSİN’
Huntelaar, hocasının bu tavsiyesi üzerine hemen bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen Hooijdonk ile temasa geçerek Sarı-Lacivertli kulüple ilgili bilgi almaya çalıştı. Huntelaar’ın “F.Bahçe’ye gideyim mi?” şeklindeki sorusuna, Hooijdonk’un “Hiç düşünmeden gidebilirsin. Orada güzel günler yaşadım. Sen de banko forma giyersin ve rahatlıkla da milli takıma çağrılırsın. Kulüp açısından da bir sorun yaşamazsın” cevabını verdiği öğrenildi. Bu olaylar sonrasında Huntelaar konusunda hafta içerisinde gelişmeler yaşanması bekleniyor.
Habertürk
![]()
Oynarsın tabi gel Huntelaar![]()
Gelsin tabiRonaldinho'yu da yaninda getirsin
![]()
patoyuda alsın fenerde kupa maçlarında da oynar![]()
Bu gazetelerde nereden bağlasam yalanı diye düşünüyorlar.. Öyle demişte sen nerden duydun habertürk? Yalan haber..
Daum sahip çıktı ve...
Fenerbahçe'den ayrılacak gözüyle bakılan Önder Turacı devre arası hazırlıklarına katılacak.
Evinde yaralandıktan sonra yaşanan gelişmelerden dolayı Başkan Aziz Yıldırım’ın “Kendine kulüp bul” dediği Önder Turacı’ya, teknik direktör Daum sahip çıktı. Alman hoca Lugano ve Bilica'nın alternatifsiz olduğunu ve Önder'e ihtiyacı olduğunu söyledi. Daum, "Ya transfer yapalım ya da Önder kalsın" derken, menajeri ile yapılan görüşmelerde milli futbolcunun affedileceği belirtildi. Önder'in 4 Ocak'ta tesislerde olması istendi ve takımla beraber Antalya kampına götürüleceği de ifade edildi.
DHA
Yönetimin Güiza gibi maliyetli bir oyuncuyu alelacele devre arasından elden çıkarmak isteyeceğini sanmıyorum. Elden çıkarılsa dahi devre arasından kısa sürede komple bir forvet bulmak zor. Dolayısıyla diğer arkadaşların da bahsettiği gibi sezon sonu Dünya Kupasından sonra İspanya milli takımı oyuncusu etiketiyle daha iyi bir paraya satma imkanımız olacaktır. - Güiza'nın İspanya milli takımına seçileceğini düşünüyorum. - Fakat yine de rekabeti arttıracak, maliyeti düşük bir forvet transferi yapılmalı. Güiza'nın şuanda sakatlığı, Semih'in ceza alma durumu nedeniyle Eskişehirspor maçında forvet oynatabilecek oyuncumuz yok. Fenerbahçe gibi bir takım 2 forvetle yola çıkmamalı.
Deivid'in gönderileceği haberi maalesef yalanlanmış. Menajerlerin CSKA dedikoduları nedeniyle yangından mal kaçırırcasına Deivid'le kontrat yenilendi. Yanılmıyorsam yıllık 2.3 m € alıyor. Böylesine hem maliyeti yüksek hem de bir sezon hariç verimli olamayan bir oyuncuyu takımda tutmak bana göre doğru değil. - Verimli olduğu sezon da ŞL'de iyi işler başardı fakat genele bakıldığında verimi tartışılır -
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tam Bu Mesaj'ı Alıntıladım.Yazımı Yazıcaktım Arka Sayfadaki Yazılarıda Okuyayım Dedim Ve Yazacağıma Paralel Bir Haber Gördüm...
Huntelaar Gelebilirse Çok Faydalı Olur Öncelikle Onu Belirteyim...
Şimdi İse O Haberi Görmeden Yazmayı Planladığım Yazıyı Yazayım Sonda Birbirine Bağlarım
Öncelikle Yazdıklarına Kesinlikle Katılıyorum.Bence Güiza İyi Bir Oyuncudur...
Herkes Onun Atamadıklarını Ön Plana Çıkarmaya Çalışıyor Ama Zor Maçlarda Attıkları,Girdiği Pozisyonlar,Rakip Defansa Verdiği Hasar,Bireysel Çabasıyla Takım'a Maç Kazandırması Hep Göz Ardı Ediliyor.Arkadaş Tamam Bu Adam Çok Kaçırıyor Olabilir Ancak Pozisyon'a Giriyor Ki Kaçırıyor...
Bence'de Fenerbahçe'nin Orta Sahası Bozulmamalı...
Elinde Kazım-U.Boral-A.Bilgin-Deivid Gibi Kanat Oynayabilecek Oyuncular Var Zaten Orta Saha Zaten Güçlü...
Bu Saydığım 4 Yedek Oyuncu'dan 2'sinin Gittiğini Varsayarsak(Büyük İhtimalle Deivid Ve Kazım) Bile 2 Tane Seni İdare Edecek Kanat Oyuncun Var.O Sebeple Bence Kanat Oyuncusu Transferi Gereksiz Olur Hele Sol Kanada Çok Gereksiz Olur Çünkü Orada Santos'da Oynayabiliyor.Koy DL'ye Vederson'u Çek A-ML'ye Santos'u Eğer Özer Sakatlanırsa-Cezalanırsa Birşey Olursa...
Bence Opsiyonu En Bol Olan Yere Transfer Yapmak Yersiz...
Haa Jovanovic İyi bir Oyuncudur Bence'de Ama Şu Aşamada Takıma Gereksizdir.Forvet İçin Alacaksan Bile Gereksizdir Ki Sen Onu Sol Tarafa Düşünüyorsun Dahada Gereksizdir...
Sol Tarafa Neden Gereksiz Olduğunu Açıkladım,Birde Forvete Neden Gereksiz Onu Açıklayayım...
Senin Elinde Güiza Gibi Bir Sprinter Oyuncu Var Zaten Bir Tane Daha Aynı Tarz'da Oyuncu Alarak Çok Birşey Elde Edemezsin...
Güiza'nın Yanına Kule Tipi Diye Tabir Edilen Hava Toplarında Etkili Güiza'ya Top İndirebilecek,Güiza'ya Yardımcı Olabilecek Bir Forvet Oyuncusu Lazım.Bence O Tip Bir Oyuncu Huntelaar O Sebeple Faydalı Olur(Huntelaar Aslında Aklımda Bile Yoktu Ben Çok Bilinmeyen Ancak Kaliteli Bir Kule Tipi Genç Oyuncu Alıp Onu Fenerbahçe'de Parlatıp Yıldız Yapma Taraftarıydım Ancak Hazır Yıldız Gelecekse'de Hayır Demem)
Bu Şekilde Bir Genç Oyuncu Alınmalı Bence...
Yok Ben Genç Ve Tanınmamış Oyuncu Alıp Riske Girmem Diyorsanda Karşında Huntelaar Gibi Bir Opsiyon Var Olmadı O.Cardozo Gibi Bir Dev'i Getir...
Oda Olmadı Pogrebnyak Olabilir(Yeni Klübünde Ne Alemde Bilmiyorum,Mutlu Mu-Mutsuz Mu? Başarılı Mı? Değil Mi? Bilemiyorum Ancak Pogrebnyak Her Zaman Takdir Ettiğim Bir Oyuncu Olmuştur...)
Daha Birçok Seçenek Çıkabilir Karşına Böyle...
Bence Fenerbahçe Futbol Hayatının Son Dönemindeki Oyuncuları Değil Gençleri Tercih Etmelidir...
Onuda Yapamıyorsa Orta Yaşlı(Futbol İçin) Oyuncuları Tercih Etmeli Ve İleride Üzerinden Para Kazanma Olasılığını Her Zaman Elinde Tutmalıdır...
Sen 28 Yaşında Bir Oyuncu Aldığın Zaman Onu 2 Sene Oynatsan Bile Bir Daha Talibini Zor Bulursun Ancak 24-25 Yaşında Bir Oyuncu Alsan 3 Sene Bile Oynatsan Rahatlıkla Satabilirsin...
Lafı Bağlamak Gerekirse Orta Saha'yı Bozmadan Gerekirse Yedek Kalabilecek Genç Bir Kule Forvet Fenerbahçe'ye Çok Faydalı Olur.Çünkü Artık Alex 90 Dakika Oynayamıyor.1 Devre Oynayabiliyor...
1 Devre Alex'le Oynayacaksın 4-5-1 Oynayacaksın.Sonra Alex Çıkacak Kule Forvet Veya Güiza Girecek 4-4-2'ye Döneceksin...
Hem Maç İçerisinde 1 Oyuncu Değiştirerek Anında Sistem Değiştirip Rakipleri Gafil Avlayabilirsin Hemde Kaliteli-Güzel Futbolla Özlenilen Fenerbahçe'yi Tekrar Canlandırabilirsin...
Biraz Uzun Bir Yazı Oldu FarkındayımÜşenmeyip Sonuna Kadar Okuyan Herkese Teşekkür Ediyorum Ve Gözlerinizi Ağrıttığım İçin Özür Diliyorum
![]()
Serkan galiba 2.1 mn € alıyor.
2 de olsa çook 3 te olsaküllün zarar
)
Hatta evet, eminim 3 milyon Euro alıyor. İlk geldiği sezon 1 milyon Euro alıyordu. Sözleşme yenilenince 3 Milyon Euro'ya çıkartıldı.
Biz niye Bu adama bu kadar para verdik.. Yenilemezse yenilemeseydi.. İsraf.. 700-800 bin euro bilemedin 1.250 bin euro dan fazla etmez bunun maaşı aslında.. 3. milyon euro yu avrupadaki çoğu adam alamıyor..
aslinda takimda dursada bir zarari olmaz iyi bir yedek olur fakat aldigi ücret fazla.
Yenilendiği dönemde formunun zirvesindeydi ama. Cska ile söylentiler çıktı. Çeyrek Final oynadığımız sezonun devre arasında yenilendi.
Alel acele yenilendi,elden kaçırmamak için %200'lük bir zammı kabul etti yönetim.
Ayağı kırılmamış olsaydı, eminim bu paranın karşılığını verirdi.
Tartışmalara noktalıyorum Deivid i aradık ne kadar alıyorsun dedik
Yanıt üstüne para bile veriyorum bu formayı,armayı çok seviyorum oldu
Şaka bi yana 2.3 mn € alıyor kesin ...
Cengiz abi ( ABOO ) gelince bu sorunun yanıtı verecektir.
Fenerbahçe devre arasındaki transfer bombasını patlattı ve Joshua Simpson'un işini bitirdi. Sarı-lacivertli ekip, Kanadalı yıldıza karşılık Manisaspor'a para+oyuncu verecek
Fenerbahçe Roberto Carlos'tan boşalan yabancı kontenjanına aradığı kanı Türkiye'de buldu ve Manisaspor'un hücum oyuncusu Joshua Simpson ile prensipte anlaştı. Manisaspor Asbaşkanı Erdal Türek'in dün Ege TV'ye bağlandığı ve Kanadalı yıldızın transferini doğruladığı iddia edildi. Ege temsilcisinin maddi konularda Fenerbahçe ile tamamen anlaştığı, Simpson karşılığında takas olarak bir sarı-lacivertli oyuncunun Manisaspor'a gönderileceği ifade edildi. Bu ismin kim olacağı henüz kesinlik kazanmazken, geldiği günden bu yana forma bulmakta zorlanan Ali Bilgin'in ön plana çıktığı sızan haberler arasında.
SİNYALİ DAUM VERDİ
Bilindiği gibi Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, kupada 3-0 kazandıkları Altay maçı sonrası "Devre arasında ofansa yönelik bir oyuncu alacağız" demişti. Daum'un istediği tarzda bir oyuncu olan Simpson, orta sahada hücuma dönük oynadığı gibi forvette de görev yapabiliyor. Alman ekibi Kaiserslautern'den sezon başında Manisaspor'a transfer olan 26 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de forma giydiği 14 maçta 4 gol atarken, Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı da boş geçmemişti.
Sabah
______
Normalde kolay kolay Milliyet, Hürriyet, Sabah, Takvim, Akşam gibi gazetelerin spor haberlerine itibar edip foruma taşımam ama Antu'da Manisa başkanının Ege TV'ye açıklamasını canlı olarak dinledim diyen bir arkadaş olduğu için bu haber doğru olabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence hem devre arası olması hemde maliyet açısından en uygun isimlerden birisi olur.. Ligimizi tanıyor. Tr ye adapte oldu. Yaşıda 26.. Alırsak eskiye göre ortalamamız düşecek. Hemde Brezilyalı değil.. Git gide değişik ülkelerin oyuncularını almalıyız. Belli bir ülkeden toplarsak takımda gruplaşmada olabilir. Tüm bunları gözönünde bulundurunca yararlı olacaktır gelirse.
Hürriyet de bir haber yayınladı. Fenerbahçe Huntelaarı falan istemiyormuş. Gönüllerde Suarez varmış. Ama çok iyi olmasından dolayı değeri 25 m eurolara çıkmış. Bu senenin tek transferi Manisadan Simpson olacak. Deividin gitmesini de Daum istemiyormuş. Deividi joker olarak düşünüyormuş. Yani devre arası yıldız oyuncu transferi olmayacak anlaşılan.. Tabi doğrusu da bu..
TariboWest
FB Ronaldinho'dan neden vazgeçti? VİDEO
Ronaldinho Fenerbahçe'ye direkten döndü. Evet yanlış okumadınız, Ronaldinho Barcelona'dan ayrılmadan önce Fenerbahçe ile görüştü ve evet dedi. Bu transfer söylentisi o günlerde, günlerce yazıldı çizildi. Fenerbahçe'nin Ronaldinho'yu alamayacağı ya da Ronaldinho'nun Fenerbahçe'ye gelmeyeceği konuşuldu. Tümspor Ronaldinho'nun Fenerbahçe ile adının geçtiği o ganlere gitti ve çok çarpıcı bilgilere ulaştı.
BU İMZA NEDEN GERÇEKLEŞMEDİ?
İlk kez sporun net adresi www.tumspor.com açıklıyor. Radyo 7'de TÜMSPOR programına konuk olan Fenerbahçe'nin Arap lakaplı eski futbolcu İsmail Kartal Ronaldinho'nun Fener'e direkten döndüğünü açıkladı. Ronaldinho transferi % 60 oranında bitti ancak transferden neden vazgeçildi? Cevabı videomuzda...
http://www.tumspor.com/haber/2009122...ecti-VIDEO.php
Videoyu izlemeden söyleyeyim: Takım içindeki dengelerin bozulacağı için vazgeçilmiş diyor.. %55-60 oranına kadar anlaşmaya varılmış vs vs.