1 ile 30 arası toplam 118 sonuç

Konu: Crash Dumps

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Sen yamaları yükle sonra nerde bu devlet, nerde bu millet.

Bu forumda 1 kişi söylesin bana ne bir logo, ne bir skin, nede bir editör kullanmayıpta bu hatayı alan varmı?
    O söylediğin şeylerin hiçbirisi yok benim oyunumda.Hiç eklenti yok.Aptal mıyız burda böyle bağırıp çağırcaz.Bilip bilmeden konuşuyosun yok nerde devlet nerde millet diye.İnternette forumları iyi oku eklenti olmayan çok insanda bu hatayı görürsün.Okumayı,araştırmayı öğren ondan sonra düzgün yorum yaz buraya.Sen yama yükleymiş , yok devletmiş , yok milletmiş.Geçin bunları...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cess41 View Post
    O söylediğin şeylerin hiçbirisi yok benim oyunumda.Hiç eklenti yok.Aptal mıyız burda böyle bağırıp çağırcaz.Bilip bilmeden konuşuyosun yok nerde devlet nerde millet diye.İnternette forumları iyi oku eklenti olmayan çok insanda bu hatayı görürsün.Okumayı,araştırmayı öğren ondan sonra düzgün yorum yaz buraya.Sen yama yükleymiş , yok devletmiş , yok milletmiş.Geçin bunları...
    Üslubum biraz sert oldu kusura bakma fakat her oyunda olabilecek bir hata. Yani ben hala ısrarla eklentilerden olduğunu düşünüyorum -ki eğer eklenti vs. yoksa crash dumps'ın kesin çözümü dosyayı masaüstüne almaktır.

Ayrıca ben gerekli araştırmalarımı yaptım. Football Manager konusundada yeterli bilgi birikimine sahibim. Bilen biliyor zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Üslubum biraz sert oldu kusura bakma fakat her oyunda olabilecek bir hata. Yani ben hala ısrarla eklentilerden olduğunu düşünüyorum -ki eğer eklenti vs. yoksa crash dumps'ın kesin çözümü dosyayı masaüstüne almaktır.

Ayrıca ben gerekli araştırmalarımı yaptım. Football Manager konusundada yeterli bilgi birikimine sahibim. Bilen biliyor zaten.
    Kardeş valla bu hata adama kafayı yedirtir.Bende ters bişey dediysem kusuruma bakma.Ama gerçekten bu hata sinir bozuyor.Ama eklentinin e'si yok yani emin ol.Bütün çözümleri denedim ama tık yok...

Mesaj Yetkileri