Quote Originally Posted by MostapHa View Post
Konu ile alakası yok ancak; Ben Galatasaray'lı değilim arkadaşım...Ayrıca Stadı yoksaydığım felan yok. Daha 6.5 yıl var turnuvaya sanki bu haziranda yapılacak gibi davranmanız gerçekten garip. Şükrü Saraçoğlu şu anda Türkiye'nin en iyi stadıdır. Yapana ve emeği geçene saygım sonsuzdur. 6.5 yıl sonrası söz konusu...

Devletin yaptığı Kayseri Kadir Has Stadı'na bakın bi. Zemin dışında harikulade ve turnuvalar için en uygun stadlardan. Bütün statların o kriterlere uygun olması gerekiyor...
İyi Güzel Diyorsunuz'da Sizinde Dediğiniz Gibi Bir 6.5 Yıl Var...
Bu Sürede Ş.S'nun Dahada Gelişip Güzelleşmeyeceğinin,Sorunlarının Çözülmeyeceğinin Garantisini Siz Bana Verebilirmisiniz?
Ben İnanıyorum ki 6.5 Yıl İçerisinde Ş.S Stadı Bütün Problemleri Çözülmüş,Dahada İyileştirilmiş Olarak Türkiye'nin En İyi Stadı Olmaya Devam Edecektir...
Daha Bitmemiş Bir Stad'ı Almak Ne Derece Sağlıklıdır?
Kaldı Ki TTArena Stadı Hakkında'da Bir Sürü Şaibeler Mevcut...(10.000 Koltuk-Metro-İnşaat Vs Vs...)
O Stad'ın Ne Kadar Başarılı Bir Stad Olacağıda Meçhul...
Bence Eldeki En İyi Stadı 6.5 Yıl İçerisinde Daha İyi Bir Hale Getirmek Mümkündür,Hele Hele Ortada Olmayan Birşeye Göre Daha Bir Mümkündür...