Sayfa 121 / 191 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171 ... SonSon
3,601 ile 3,630 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by juverman View Post
    Scolari iddialarıda war. Bilgin var mı?
    Juve'de is yapmaz.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by juverman View Post
    Scolari iddialarıda war. Bilgin var mı?
    Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Juve'de is yapmaz.
    Hem iş yapmaz hem de iddianın doğru olduğunu hiç zannetmiyorum. Klasik tuttosport haberi.

Neden iş yapmayacağını düşünüyorsunuz ki?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bu herif Juventus'u takip edecem diye İtalyanca'yı söktü yeminlen..
    Yok yahu çeviri yapan siteler sağolsun

Scolari için aman derim ben. Chelsea'yi bile götüremedi. Bu saatten sonra kendini kanıtlamış Hiddink, Benitez gibi biri gelmeli.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Benitez'de olmaz.. Lippi lazim Juve'ye

Del Piero_10 Misafir

Carlos Garcia, 16 yaşında, Djurgarden'de oynayan defans oyuncusu.

Genç takıma katıldı.

Benitez mi Scolari mi derseniz kesinlikle Scolari derim. Benitez'in futbolcuları bir robot bir makina gibi kullanarak kurguladığı oyun felsefesinin futbolcular üzerinde yarattığı baskıyı, Gerrard Torres gibi adamlarla bile bu işi yürütemediği ortada.

Del Piero_10 Misafir

Scolari'nin de Avrupa kariyeri sıfır. Brezilya milli takımı ile 2002 şampiyonluğu hariç büyük bir başarısı yok. Brezilya ile şampiyon olmak ne kadar büyük başarıysa.. Belki de Benitez gibi futbolcuları robot misali proglamlayan bir hocaya ihtiyaç vardır. Benitez Liverpool'da zamanını doldurdu. Hatası zamanında ayrılmamak oldu, aynı Spalletti gibi. Transfer politikası, suyunu çıkardığı rotasyon olayı eleştirilebilir ama artık zorunlu hale gelen revizyonu yapabilecek birkaç isimden biri.

Benitez'i yakan ispanyol merakıydı. İngilizce konuşmak zormu geliyor futbolcularıyla anlamadım sürekli. Avrupa maçlarındada oynattığı katı savunmalı çirkef futboluda hiç zevk vermiyor. Milan'ın saçma sapan rehaveti yüzünden aldıkları şampiyonlar ligi kupası dışında Benitez'inde bi başarısı yok. Bence bizim takımın kesinlikle kariyerli bi italyan hocaya ihtiyacı var.

Del Piero_10 Misafir

Molinaro satın alma opsiyonu ile birlikte Atletico Madrid'e kiralandı.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Molinaro'yu son anda Stuttgart kiralamış..

Del Piero_10 Misafir

Yılın transfer bombası patlamak üzere!

Atletico Madrid Tiago'yu kiralıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Geçen fmde dikkatimi çekmişti .. Juvede çok fazla DL ve DMC MC oyuncusu var Bir kaçını göndermek gerekiyordu Nihayet doğru olanı yapıyor Juve

Del Piero_10 Misafir

Allah Stuttgart ve Atletico Madrid yetkililerinden razı olsun. Molinaro ve Tiago gitti. Camoranesi'nin yokluğunda ve Giovinco'nun yedek kulübesindeki bekleyişi sürmeye devam ederken solda Marchisio, sağda Salihamidzic ile çıktığımız Parma maçındaki acınası performans paniğe neden olmuş olacak ki Lazio'dan Foggia'yı kiralama girişimleri başladı.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Foggia yı beğeniyorum. Gelirse yararlı olur.

Del Piero_10 Misafir

Geçen haftaki Parma maçından bahsederken bu hafta bunun geleceğinin bilincindeydim. İstatisklerle sabit bir şekilde Juventus tarihinin en kötü sezonuna tanık oluyoruz. Bu durumun teknik/taktik olarak açıklamak çok zor.

4 Oct, 19:45 Palermo 2 - 0 Juventus Serie A
    31 Oct, 17:00 Juventus 2 - 3 Napoli Serie A
    26 Nov, 3:45 Girondins Bordeaux 2 - 0 Juventus Champions League
    29 Nov, 22:00 Cagliari 2 - 0 Juventus Serie A
    8 Dec, 19:45 Juventus 1-4 Bayern München Champions League
    12 Dec, 19:45 Bari 3 - 1 Juventus Serie A
    20 Dec, 14:00 Juventus 1 - 2 Catania Serie A
    10 Jan, 19:45 Juventus 0 - 3 AC Milan Serie A

Küme düşürülmek 1 sezon kaybettirdiyse yönetimin değişmesi 10 sezon kaybettirdi. Bu arada Guus Hiddink Rusya'daki görevinden ayrıldı.

Del Piero_10 Misafir

Last edited by Del Piero_10 : 12.Ocak.2010 at 14:46

Del Piero_10 Misafir

Dün kupa maçında Napoli'yi 3-0 yendik ve böylece Ferrara görevde kaldı
    Last edited by Del Piero_10 : 14.Ocak.2010 at 21:08

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Hiddink'in kafasi güzelmis galiba

Del Piero_10 Misafir

Sezon başında Bari'ye kiralanan Yago ve Siena'ya kiralanan Paolucci takıma geri döndü. Anlaşılan Ferrara'ya para harcatmak istemediklerinden takımdaki eksikleri eldekilerle doldurma yoluna gittiler.

Default Juventus, Gago'nun peşinde!..

İtalyan Tuttusport Gazetesi'nin haberine göre Juventus, Teknik Direktör Ciro Ferrara'nın isteği doğrultusunda, Real Madrid'de fazla forma şansı bulamayan Arjantin'li futbolcu Fernando Gago'yu transfer etmek istiyor.

Juventus'un transfer listesinde olan Gago'nun ismi, geçtiğimiz sezon sonu da Juventus ile anılmıştı. Gazete ayrıca Fernando Gago'nun 2010 Dünya Kupası'nda Arjantin formasını giyebilmesi için düzenli forma giyebileceği bir takımda oynama isteğinin bu transferin önünü açan sebeplerden birisi olduğunu iddia etti.

İtalyan basınında yer alan bu haberlere rağmen Gago'nun Madrid'den ayrılmak gibi bir isteği olmadığını ise Goal.com duyurdu.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Goal.com'a açıklamalar yapan Arjantin'li yıldız; "Real Madrid'den ayrılmak istediğim yönünde bir açıklama yapmadım. Bunu da hiçbir zaman istemedim. Şu sıralar kendimi çok iyi hissediyorum, tek düşündüğüm daha fazla çalışarak Madrid'de forma şansı bulabilmek. Real Madrid ile sözleşmem devam ediyor zaten burada kalıp forma savaşıma devam etmek niyetindeyim" dedi.

Goal

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Yago ile Paolucci gelsede oynayabileceklerini pek sanmıyorum. Her zamanki gibi Marchisio yu sol açık görmemiz muhtemel. Forvette ise tabiki Amauri. Şans verilse bence Ariaudo bile daha iyi iş yapar Amauri'ye göre.

Del Piero_10 Misafir

Ve yeni bir rekor..

Juventus tarihinde ilk kez Chievo'ya yenildi

Roma'yada geçildik. Bu gidişle seneye avrupa kupalarına UEFA'dan direk katılacağız.

Del Piero_10 Misafir

Juventus tarihinin en kötü günlerine tanık oluyoruz. Artık herkes hemfikir ki Juventus'a asıl darbe küme düşürmek değil Moggi ve Giraudo'nun saf dışı edilmesiydi.

Del Piero_10 Misafir

Del Piero_10 Misafir

Antonio Candreva. İmzaya kaldı.

Del Piero_10 Misafir

Candreva imzaladı. FM'cilerin yakında tanıdığı Verratti ismi gündemde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

juve ne hale gelmiş yahu bu yıl ilk kez izledim biraz dayanabildim roma maçında gecen sene giovinconun fırtına gibi estigi zamanlarda böyle miydi bu takım geçen seneki sistemi ve giovincoyu istiyorum
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Del Piero_10 Misafir

Ferrara bu maçta da yeni rekorlara imza atti.

Roma 9 yıl sonra Torino'da kazandı.
    Totti ömründe ilk defa Juventus'a sahasında gol attı.

Galibiyet- 50%
    Beraberlik- 16.67%
    Yenilgi- 33.33%
    Last edited by Del Piero_10 : 24.Ocak.2010 at 00:45

Mesaj Yetkileri