Quote Originally Posted by crane1994 View Post
Arkadaşlar sizden ricam şu sorunuma çözüm bulup beni bu dertten kurtarmanız.
Masaüstüne FM 2010 kurdum.Oyun 3d maç esnasında aşırı derce kasıyor.PC özellikleri istenen özelliklerin bile üstünde olmasına rağmen kasımakta işte sistem özelliklerim

1536 MB Ram
512 mb ekran kartı
XP işletim sistemi(Tek çekirdek)
160 gb harddisk.

İsteyen söylesin istediği özelliği açalım.Lütfen yardım
ozellikler arasinda sadece hdd ve ekran kartin icin iyi $eyler soyleyebilirim. i$letim sistemi icin zaten bi$ey soylemiyorum. o kadar da onemli degil acikcasi. ancak RAM'ini ozellikle yukseltmen gerekiyor. ben 4GB ram'le oynarken 4 ulkeden 4 lig ve geni$ veritabanini actigimda oyun kasiyorsa seninkinde hayli hayli kasacaktir. o yuzden yapacagin ilk i$ RAM'ini degi$tirmek olsun.

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
FORMAT FORMAT FORMAT at kurtul
her$eyi format atmakla cozemezsin. format sadece makineyi temizleyecektir. RAM'ini yukseltecegini zannetmiyorum.

Quote Originally Posted by Demre View Post
Bende de bazen bi kasma sorunu oluyor. Konuyu açan arkadaşın sorunuyla aynı olmasa da yeni konu açmak istemedim, başlık benim sorunumla da alakalı olduğu için buraya yazdım.

Logo, forma, taktik, antreman programı veya herhangi hiçbir yama kurulu değil. Sadece 10.2 yamasını yükledim. Bu sorun daha önce olmuyordu. 10.2'i yükledikten sonra bazı oyuncu ve personellerin bilgilerine bakmak istediğimde uzunca bir süre beklemek zorunda kalıyorum. 10.2 yamasından önce olmuyordu. Oyunu tamamen silip, yeniden kurdum ama düzelmedi. Tekrar silip, kurup 10.2 yamasını kurmadan deneyeceğim.

Başka karşılaşan var mı böyle birşeyle? Çözüm için fikri olan var mı?
10.2.0 yamasinin icinde bazi ulkelerdeki veritabani degi$ikligi de mevcut. eger 10.2.0 veritabanini geni$ seviyede kullaniyorsan boyle sorunlar ya$ayabilirsin. ancak bilgisayar ozelliklerini de yazarsan daha cok yardimci olabilirim bu konuda.