Originally Posted by
Demre
Arkadaşlar 10.2 yamasıyla bi sorun oluştu bende. Başka bir başlığa da yazmıştım bu sorunu ama 10.2 yamasından kaynaklandığını düşündüğüm için buraya da yazmak istedim.
Oyuncu ve personellerin bilgilerine bakmak istediğimde uzunca bir süre beklemek zorunda kalıyorum. Bazen 5 dakika kadar bilgilerin açılmasını beklemek zorunda kalıyorum. Açıldıktan sonra herşey normal devam ediyor. Sadece oyuncu ya da personel bilgilerine bakmak isteyince oluyor. Kulüp, turnuva bilgilerinde bir sorun yok. Her oyuncu ya da personelde de olmuyor. Bekliyorum
açılmasını, açıldıktan sonra devam ediyor oyun. Ta ki yine bir oyuncu ya da personel bilgisinde kasana kadar.
Logo, forma, taktik, antreman programı veya herhangi hiçbir yama kurulu değil. Sadece 10.2 yamasını yükledim. Bu sorun daha önce olmuyordu. 10.2'i yükledikten sonra oluştu. Oyunu tamamen silip, yeniden kurdum ama düzelmedi. Tekrar silip, kurup 10.1 yamasını yükledim bu kez. Sorun ortadan kalktı. Sizce neden olabilir? Var mı böyle birşeyle karşılaşan?