-
Ellerine sağlık abi.. Süper birşey yapmışsın..
Gaziantepspor'a serbest transferden C.Mora'yı aldım kaleye. 1 sezon yaklaşık 18 maçta felan oynadı. 30 gol yedi. Çok oynamadı. Tabi benim defansta sağlam olmadığı için o dönemde biraz fazla yedi. Ama bir çok maçıda aldı adam. 1 sezon sonra Galatasaray ile pazarlık yaptım. Fiyatı 6 buçuk milyon eurolara çıkmıştı. Direk 6 istedim vermediler. Sonra taksitle bağladım 5.750 milyon euro civarı bir paraya tamam dediler sattım. Böylece ekonomimi rahatlatırken onun yerine Stutgarttan genç Türk kaleci aldım.
Bunun yanında Sağ kanadıma ofansif olarak Krivets'i aldım. İlk başladığımda oyuna takımına direk 600.000 € verdim. Şimdi denebilirki neden taksit yapmadın. Elimden kaçırmak istemediğim ve ileride iyi paralarada satabileceğim bir isme param varken bastırıp almak istedim. Takside bağlasam daha fazla para isteyecek belki milyon eurolara bitecekti. Vede bu arada başka takımlar devreye girecek arap saçına dönecekti. Paranız varsa hedefinizdeki oyuncuda ufak maliyette ise alın hemen. Rehber harika olmuş devamınıda bekliyoruz. Bu arada personellerimden GK koçum ve Asistan menajerim sözleşme yenilemeyip terkettiler. Bende nerden kimi bulayım diyordum şimdi ilacı buldum
Mesaj Yetkileri