Böyle giderse bu ihale akşama kadar bitmez.![]()
Böyle giderse bu ihale akşama kadar bitmez.![]()
Yok yok TFF istediği fiyata yaklaşınca keser atar tahminimce.
315 i geçti
Digitürk'ün teklifi 315 milyon 300 bin, Türk Telekom'un teklifi 315 milyon 350 bin...
digitürk 316 milyon verdi telekom mola aldı
315 Civarı Dedim'de Uçtu Gidiyor![]()
Aha Ben Bunu Yazarken Yine Mola Aldılar :G:G:G:G
Digitürk teklifi 316 milyon dolara çıkardı, Türk Telekom yine mola aldı.![]()
İhale Türk Telekoma daha yakın bence.. Digiturk onlarla baş edebilcek kadar büyük bi şirket gibi gelmiyo bana. Hadi hayırlısı...
diğer paketler için 1 er yayıncı teklif yapmış yani diğerlerinde bir çekişme olmayacak ama toplam 400 olcak sanırım
Artık birisi şuna dur desin ya
316.000.000$ ve devam ediyor
Alıntıdır![]()
seneye ilk defa ligtv almayı düşünyoduk oda yattı![]()
bakalım paket fiyatları bizlere nasıl yansıyacak![]()
Neyse biraz tv ye gidip izleyeyim hadi sabaha görüşürüz ahali![]()
Federasyon naklen yayın ihalesinde A paket için fiyat 316 milyon dolara yükselirken, B ve C'nin kazananları belli oldu. B paketi için TRT, C Paketi için de Telekom teklif verdi. B Paketinde muhammen bedel 40 milyon dolar, C pekitinde ise 13 milyon dolar. Buna göre, Türk Telekom mobil hakları alırken, TRT ise özet görüntüleri yayınlayacak.
307 milyonda seyretmeyi bıraktım ben.Acayip sıkıcıydı çünkü.Evimize Lig Tv veya Türk Telekom ne çıkarırsa artık onun alınma durumu olmadığı için kulubümün elde edeceği gelir bakımından olumlu bakıyorum bu rekabete.Hayırlısı olsun..
D smart niye yok ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yine mola![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
TT Pes Edecek Gibi Mola'nın Üstünden 5M Geçti Bi Mola Daha Aldılar...
Bakalım Hayırlısı 321M'de Güzel Rakam Yani![]()
Last edited by vuque : 14.Ocak.2010 at 15:24 Reason: Rakam Hatası
bizim ligimiz bu fiyat etmez çıkaramazlar zaten bu kadar masrafı şirketler.yani telekom ne yapacak bilmiyoruz ama dijitürk şu an bile sanal reklamlarla doldurken ekranı seneye fiyatlar bu kadar arttıgında ekranı 2ye bölüp yarısında reklam yarısında maçı gösterecek galibabu verdikleri fiyatlada bitmiyo masraflar +%28 vergi eklenecek üste
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ya bu adamlar bu kadar molada ne yapıyorlar. Altıüstü bi telefon edeceksin oda bi rakam söyleyecek. 10 dk mola veriyorlar yahu.
TT mola aldı
harika oldu harika valla
Bu ligin bu fiyat etmeyeceği kesin. Bu ihalenin gösterdiği tek bir gerçek var. Oda takımlar için önemli bir fırsat.
Elde edecekleri parayı olumlu kullandıkları takdirde ligimiz artık "bu fiyatı eder" hale gelecektir.
Firmalar açısından baktığımızda da bu parayı çıkarabilecekler mi? Sadece futbolla zor. Kaliteli belgesel ve film kanallarının yanında +18 yayınlarda başlayabilir.