Sayfa 142 / 1204 İlkİlk ... 42921321401411421431441521922426421142 ... SonSon
4,231 ile 4,260 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Milan Baros şoku!

Galatasaray'da Milan Baros şoku yaşanıyor. Sezonun 10. haftasında Fenerbahçe maçında sakatlanan ve 25 Ekim tarihinden beri futboldan uzak olan Milan Baros'un futbola dönüşü en az 6 hafta daha uzadı.

GOLCÜ TRANSFERİ KESİNLEŞTİ

Milan Baros'tan gelen bu kötü haber sonrasında Lucas Neil'in transferi için İngiltere'de bulunan yöneticiler Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ İstanbul'a dönemeyecekler. Sarı kırmızılı iki yöneticinin, bir süre daha Londra'da kalarak, Milan Baros'a alternatif bir golcünün transferini gerçekleştirip, İstanbul'a gelecekleri öğrenildi.

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Nasıl sakatlıklardır anlamadım gitti.Geçen sene Servet,Mehmet Topal.Bu sene Baros,Gökhan Zan.Ne kadar uzun sürüyor bu sakatlıklar ya
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Alıntıdır. Donanımhaberden. iloveyouhagi nikli arkadaşımız çevirmiş.
    keşke ingilizce bilen birisi çevirseymiş adamlar "ilk 11 oyuncusu değil" demiş, arkadaş ", arkadaş "keşke gitmeseydi "gibi çevirmiş.

adamlar "ilk 11 için tercih edilmiyor ama..." demiş, arkadaş "elbette bu onun tercihi" diye çevirmiş.

"eğer defanstan biri gidecekse ben de onun gitmesini tercih ederdim" demiş, arkadaş çevirirken tam tersini yazmış.

"bir yıl daha kalıp kendini kanıtlayabilir, ama kanıtlayabileceğini pek sanmıyorum" u "bu transferin gerçekleşeceğini sanmıyorum" şeklinde yazmış.

Doğal olarak görmek istediğini görmüş arkadaş.

Benim fikrimce kaliteli ve tecrübeli bir oyuncu. Hakan Baltanın sol versiyonu gibi düşünülebilir. Epl havası solumuş olması sebebiyle Elanoyla, ve doğal olarak vatandaşı Kewelle iyi anlaşacak olması ve düşük maliyeti de artıları.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by indie View Post
    keşke ingilizce bilen birisi çevirseymiş adamlar "ilk 11 oyuncusu değil" demiş, arkadaş ", arkadaş "keşke gitmeseydi "gibi çevirmiş.

adamlar "ilk 11 için tercih edilmiyor ama..." demiş, arkadaş "elbette bu onun tercihi" diye çevirmiş.

"eğer defanstan biri gidecekse ben de onun gitmesini tercih ederdim" demiş, arkadaş çevirirken tam tersini yazmış.

"bir yıl daha kalıp kendini kanıtlayabilir, ama kanıtlayabileceğini pek sanmıyorum" u "bu transferin gerçekleşeceğini sanmıyorum" şeklinde yazmış.

Koptum ya

Adam yaklaşık 500 maça çıkmış galiba Epl'de en çok forma giyen yabancı oyuncuymuş galiba ama yanlış mı bilmiyorum.Boş adam değil kesinlikle.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Boş adam değil, beni eleştirmişsiniz, yanlış anlaşılmasın, elbette ki bu adam faydalı olacaktır. Ama daha iyisini de biraz daha para verip alabilirdik sanki, üstelik daha genç birini de alabilirdik bu paraya. 2 yıldır adı geçiyor bu adamın, sürekli olumlu olumsuz söylentiler çıkıyor hakkında... Bu saatten sonra umabileceğim tek şey bizim için maksimum fayda sağlamasıdır. Neill şu anda stoper mevkiisinde Servet'ten sonra yazılacak 2. oyuncudur, umarım bu görüşümüzü destekler biçimde Servetle uyum sağlayabilir...

adam sağ bek fakat son 2-3 yıl stoperde görev yapıyor yani bir anlama DRC oluyor kendisi. Galatasaray'da stoper Servet-Neill ikilisinden oluşur sağ kanatta Uğur-Sabri değişimli oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Boş adam değil, beni eleştirmişsiniz, yanlış anlaşılmasın, elbette ki bu adam faydalı olacaktır. Ama daha iyisini de biraz daha para verip alabilirdik sanki, üstelik daha genç birini de alabilirdik bu paraya. 2 yıldır adı geçiyor bu adamın, sürekli olumlu olumsuz söylentiler çıkıyor hakkında... Bu saatten sonra umabileceğim tek şey bizim için maksimum fayda sağlamasıdır. Neill şu anda stoper mevkiisinde Servet'ten sonra yazılacak 2. oyuncudur, umarım bu görüşümüzü destekler biçimde Servetle uyum sağlayabilir...
    İyi oyuncular devre arası çok paraya gelir Göktuğ.Şu an için en makulu ve en ucuzu Neill'di.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    Milan Baros şoku!

Galatasaray'da Milan Baros şoku yaşanıyor. Sezonun 10. haftasında Fenerbahçe maçında sakatlanan ve 25 Ekim tarihinden beri futboldan uzak olan Milan Baros'un futbola dönüşü en az 6 hafta daha uzadı.

GOLCÜ TRANSFERİ KESİNLEŞTİ

Milan Baros'tan gelen bu kötü haber sonrasında Lucas Neil'in transferi için İngiltere'de bulunan yöneticiler Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ İstanbul'a dönemeyecekler. Sarı kırmızılı iki yöneticinin, bir süre daha Londra'da kalarak, Milan Baros'a alternatif bir golcünün transferini gerçekleştirip, İstanbul'a gelecekleri öğrenildi.

Kaynak : DHA
    Galatasaray'da 8 tane yabancı oldu. Forvete nasıl yabancı bir alternatif alacaklar merak doğrusu ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Linderoth'un sözlemşmesini dondururuz sorun degil .

Baros'a da cok üzüldüm ya king olmayacak sa mutlaka hızlı bir santrafor lazım bana Sercan gibi geliyor üstelik Ruud da gelebilir.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bende Ruud'u isterim ama Cardozo'yla bizimkiler anlaşsa kötü mü olur diye tahmin ediyorum hem FM'de de yararlanırız Palermo maçını izliyorum da Liverani tam bizim ihtiyacımız gibi bir oyuncu oyunu iyi yönlendiriyor gerektiğinde preste yapıyor ama bu ilk izleyişim o yüzden kesin konuşmak istemiyorum ayrıca 33 yaşında olması da ayrı bir mesele...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sanırsam sercan yılıdırımı alıyoruz.adnan sezgin radyosporda açıkladı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by indie View Post

Benim fikrimce kaliteli ve tecrübeli bir oyuncu. Hakan Baltanın sol versiyonu gibi düşünülebilir. Epl havası solumuş olması sebebiyle Elanoyla, ve doğal olarak vatandaşı Kewelle iyi anlaşacak olması ve düşük maliyeti de artıları.
    Hayır hepsi doğru.. Sen yanlış anlamışsın..

ilk 11 için tercih edilmiyor demek istemiyor orda yazan adam.. Takımın önde giden oyuncularından değil diyor..

Eğer defanstan biri gidecekse onun gitmesinin istiyorum dememiş adam.. Eğer kulüpten birti gidicekse Yobo olmalı demiş.. Doğru düzgün okursan görüceksin.. him derken yobo'yu kastediyor...

Orada harbidende bu transferin şimdi olmayacağı görüşünde adamlar... Adamlar en fazla sezon sonu bedava gider diye düşünmüşler ve yazmışlar zaten..

Bu arada banane Lucas'tan da arkadaşlara yanlış bilgilendirme olmasın..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yayıncı kuruluştan gelecek para arttı ya, direk gelecek parayı Sercan'a yatıracaklar herhalde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ertuğrul Sağlam: Hiç bir oyuncumuzu satmayacağız ancak astronomik rakamlara da hayır diyemeyiz..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

5.5 m euro +2 oyuncu. yeterlimi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla ben Bursa'da kalsın isterim bana sorma

Hangi oyuncular?

Yok yok cidden.. Ama Osman Tamburacı'da yazısında yazmış... Sercan ile görüşülüyor diye.. Bilmiyorum inşallah gitmez..
    Sentugo.

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    5.5 m euro +2 oyuncu. yeterlimi
    Yeeettmezzz.

2 senedir oradan oraya transfer ettiniz. Yok babası açıkladı yok dedesi konuştu. Sonuç, Sercan hala Bursaspor'da. . .

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

10 M + Arda + Elano versek belki bir düşünürler

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sonucu transfer sezonu kapanmadan söyleyemezsin ,
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    10 M + Arda + Elano versek belki bir düşünürler
    Elano'nun yıllık alacakları yüksektir. Başkan Yazıcı çok maaş vermez

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Elano'nun yıllık alacakları yüksektir. Başkan Yazıcı çok maaş vermez
    Onu da biz öderiz canım ek madde koyarlar sözleşmeye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Yeeettmezzz.

2 senedir oradan oraya transfer ettiniz. Yok babası açıkladı yok dedesi konuştu. Sonuç, Sercan hala Bursaspor'da. . .
    teklif aynen böyle ibrahim yazıcı da hayır dememiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hangi 2 futbolcu verilecek ama..

Bir sol bek verseler bari.. Gerçi Gs'de de oyk ki..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Linderotg Gönderilip yerine iyi kaliteli bir isim alınmalı

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Hayır hepsi doğru.. Sen yanlış anlamışsın..

ilk 11 için tercih edilmiyor demek istemiyor orda yazan adam.. Takımın önde giden oyuncularından değil diyor..

Eğer defanstan biri gidecekse onun gitmesinin istiyorum dememiş adam.. Eğer kulüpten birti gidicekse Yobo olmalı demiş.. Doğru düzgün okursan görüceksin.. him derken yobo'yu kastediyor...

Orada harbidende bu transferin şimdi olmayacağı görüşünde adamlar... Adamlar en fazla sezon sonu bedava gider diye düşünmüşler ve yazmışlar zaten..

Bu arada banane Lucas'tan da arkadaşlara yanlış bilgilendirme olmasın..
    Kardeşim herkesin çevresinde ingilizce bilen birileri gerçekten vardır. Ancak bahsettiğim liselerimizde öğretilen garabet ya da pc oyunları oynarken sökülen değil, ingiliz-amerikalı arkadaşlarla normal muhabbet edebileceğin seviyede lisan. Herkes gitsin sorsun onlara. Yeri değil belki söylememin ama eğitimimi ingilizce aldım, hobi olarak film-dizi çevirileri yapıyorum, peder direk ingiliz filolojisi mezunudur, aileden gelir lisan merakı vs. Yani resmi ingilizceyi de, günlük ingilizceyi de, argoyu da anlar ve ayırt edebilirim. Yabancılarla da türklerle de futbol muhabbetim olduğundan, futbol forumlarında konuşulan ingilizceyi de, adamların ne demek istediklerini anlayacak kadar bilgim var.

Tek tek açıklamak istemem ama madem değindin, he isn't first choice demek (mevkiisinde) ilk seçim değildir demektir. Yani gidip de adamı forvetler arasında, ortasahalarla kıyaslamaz aklı başında kimse. Bu da otomatikman adamı yedek yapar, değil mi?

Yobo olayında cümle çok açık. Adamın yazdığı benim dediğim gibi. Yok sen "ciğerini bilirim o taraftarın, ama kendisi ingilizce konuşamaz, ifade sorunu var" diyorsan başka.

Yukarıda yazılan ingilizce alıntılardan çıkan sonuç benim dediğim gibi. everton forumunda çok başka şeyler yazıyorsa, o zaman alıntıları yanlış almış.

O yüzden bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup atlamayalım. Beni de boşu boşuna polemiğe sokmamış olursun. Sonuçta ben Neill için kaliteli ve iyi bir transfer deyip, komik bir duruma parmak bastım. Ne aka kara, ne de karaya ak demenin lüzumu yok.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Tamam arkadaşlar bizene Yabancı Adamlardan

Tartışma çıkarmayalım

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Sercan o kadar da iyi bir oyuncu değil. Belli bir süre iyi oynar ondan sonra devreleri yanar. Galatasaray yönetimi doğru olanı yapacaktır. Zaten hemşehrim var sorun çıkmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yeni transferimiz Lucas Neill 4 numaralı formayı giyecek.

Popescu'da 4 numaralı formayı giyiyordu. Popescu gibi başarılı olması dileğiyle.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Başarılar Neill, bakalım forvet transferi ne olacak? Yerli birisi gelir diye düşünüyorum, Halil Altıntop olabilir mesela.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 15.Ocak.2010 at 17:33 Reason: Silinen mesajla ilgili bölüm silindi.

Mesaj Yetkileri