Selamlar..
Selamlar..
Çıkmasın boşver, beraber gidelim askere, aynı yere düşsek çok manyak olur.
Benim de 6 ders var ama 2 tanesi garanti, 2 tanesinde sıkıntı olursa bölüm hocaları verdiği için gidip konuşup, yalvarıp hallederim, 70 ortalamayı tutturursam kaldığım 1 dersi de o şekilde veririm, her türlü bitireceğim yan,, daha uzatmak yok.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Askeri ne zaman düşünüyosun Serkan? Ben seneye Aralıktaki döneme denk getirmeyi düşünüyorum.
Evet aynen öyle, 2. dönemde de 2 dersim var, en kötü ihtimal yaz okulu da olsa eylülde mezunum ve aralıkta askerlik. Uzun dönem çıkmıyor bize kısa gönderiyorlar, kısa dönem gidip geleceğim inşallah.
"YÜCE ATATÜRK"
beyaz show saat kaçta?
(/s)
00.30 diye biliyorum.
Zaten şu uzun dönem muhabbetinden, uzamadan gideyim aradan çıkarayım diyorum.
Beyaz Show'un Bu Gece ki Konukları; Petek Dinçöz, Şafak Sezer ve Mustafa Üstündağ ve Suat Suna.. Beyaz Show 00:30 da Kanal D de
Niye yahu gelince iş yok, uzun uzun yapardık, hele ki bir de doğu çıkarsa, maaşı da güzel. geldiğinde iş kuracak sermayeyi bile toplamış olursun.
"YÜCE ATATÜRK"
En büyük asker bizim asker..![]()
Ağustos'ta gidenler bu haftasonu ve pazartesi geliyorlar. Geç kaldık geç...
Musti öyle düşünen bütün arkadaşlarım 12 ay yapıyorlar askerliği.Hatta biri Afganistan Kabil Barış gücüne katılıyor bu hafta.
![]()
Ağustos'ta gitmem en iyisi aralık, hem 6 ay değil yahu 5 ay, sıkıntıya düşme.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
beni bekleyin. hep beraber gidelim
(/s)
Askerlik dediniz yaramı deştiniz bak akşam akşam. Ben gidiyorum.Hadi kalanlara iyi muhabbetler.
![]()
Bana'da şöyle avrupa'da bi askerlik hizmeti çıksa ya olmuyor mu öyle..![]()
moderatör abi beni yazar yap öyle git bari![]()
(/s)
Hadi hayırlı tezekereler el barto, tez git tez gel.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Slm herkese. Valla ben de gidiyorum Ağustos'ta askere.Biraz daha bekleyeyim, evlenip oğlum olursa onunla beraber gideyim dedim de vazgeçtim.
![]()
http://twitpic.com/y8hdm
ahahaAdama bi hal gelmiş
birkaç kare zıplamış ve öyle çekmişler sanırım ama çok güzel![]()
(/s)
Selamlar Günaydın
Şimdi Dershaneye gidiyorum
Günaydın güzel cafemizin sevgi kelebekleri ...
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Günaydın, TSI ailesi.
günaydın minik kuşlar, minik laleler![]()
Selamlar..
Of yoruldum, şu kafede 2 dakika oturup soluklanayım.