"Anelka 16'ysa Fatih 32 milyon euro"

Trabzonspor Yönetimi’nin Lazaroni ile yaptığı zirvenin ardından, her ne şartta olursa olsun kulüpte kalmasına karar verilen Fatih Tekke konusuna 2. başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, değişik bir boyut getirdi. Fenerbahçe’nin resmi teklif sunduğu yıldız oyuncuya 8 milyon Euro değer biçmesine değinen Bordo-Mavili kulübün yöneticisi, “Fenerbahçe, 10 milyon Euro artı Selçuk, Mehmet Yozgatlı, Can Arat gibi oyuncularını verirse satılması düşünülebilir! Telaffuz edilen 8 milyon Euro da çok önemli bir rakam değil bence. Onlar Anelka için 16 milyon Euro istiyorsa, Fatih’in değeri 32 milyon Euro’dur” ifadesini kullandı.

‘Herşeyi biliyordum’

Teknik direktör seçimi konusunda yaşananlar nedeniyle istifa etmeyi düşündüğü iddialarını da yanıtlayan Hacıosmanoğlu, “Lazaroni’nin transferinden haberim vardı. İstifayı kongrede bize güvenen delegelere karşı saygısızlık olacağı düşüncesiyle asla gündeme getirmem” dedi. Hacıosmanoğlu, İspanya’ya giderek adaylarla görüşmek üzere yetkiyi kendisine başkanın verdiğini ifade ederek, “Lazaroni de gündemimizdeydi. Bu arada ben de İspanya’da Floro ve Ferrer ile randevu aldım. Lazaroni’de sorun çıkması halinde bu iki isimden biri ile anlaşacaktık. Lazaroni işi gerçekleşince randevularımızı iptal ettik” dedi.

‘Bencil olmak istemem’

Her kurumda zaman zaman fikir ayrılıkları olabileceğini, ancak bunun görevi bırakma gerekçesi olamayacağını da sözlerine ekleyen Hacıosmanoğlu, şunları söyledi: “Ben hazmedemediğim yerde asla durmam. İstifa sözüyle kendi ismimi de asla yan yana yakıştıramam. Bencil olmak istemiyorum, ancak kendimi bu kongreyi kazanan biri olarak görüyorum. İnsanların bizi takdir ettiğine inanıyorum. Bir gün yönetimden gidersem, benimle birlikte gelenler de benimle gider. Burada olduğumuz sürece Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa en iyisini yapmaya gayret edeceğiz.”
06.06.2006

Kaynak : Fanatik