-
Evet Tolga, zaten ben buradan para kazanmıyorum, siz olsanız da olur olmasanızda diye mantıkları var adamların. Yani rest çekip, onların bizi düşünmesini beklersek hiç bir şey elde edemeyiz.
Adamların politikalarını eleştirelim, yanlış yaptıklarını söyleyelim ama adamların politikası bu işte. Rest çekip, inatlaşırsan mesela Türkiye Ligi ile ilgili bir değişiklik yapılacağında bunu sıranın arkalarına gönderirler, zaten Türkçe oynayamıyoruz bir de oyunda ligle alakalı hatalar çıkabilir.
Şu mantığı kabullenemiyoruz ya da kabullenmek istemiyoruz, onların yöntemi bu, biz Türkçe için bastırmasak adamların zaten Türkçe eklemek gibi bir niyeti, çalışması, düşüncesi olmayacaktı. Adam diyor ki giderim İngiltere'nin amatör ligi takımının oyuncularının yüzlerini oyuna eklerim, satışlarımı arttırırım, hiç uğraşmam korsan oynayan Türklerle, daha çok kazanırım.
Biz bunları yazınca da SI'yı savunuyor oluyoruz. SI'yi niye savunayım yahu bana ne faydası oldu ki oyunu pahalı kazıklamasından başka. Bu nedenle birşeyler istiyorsak biz çabalıyoruz, onlar gelsin, ben müşteriyim dediğinde, daha çok gelmelerini beklersin, gelmezler. Ha orjinal sayısı beklenilen seviyeye çıkarsa bizim de elimize bir koz geçmiş olur, onlar da paranın kokusunu alır ve o zaman müşteri diye bakmaya başlarlar bize yoksa aynı tas aynı hamam.
Mesaj Yetkileri