Quote Originally Posted by ABOOO View Post
Ticarettin anlamıyorum yani? Kim ile konuştuğunuzu bilseniz söyler miydiniz acaba?

O aldığınız fiyatlar Steam Yılbaşı İndirimleri için.Batışa sürüklenen firma Eidos değil BSG.Bence iyi araştırın, bildiklerinizin doğru olmadığı ortada.

Sizi kaybettiğine üzüldüklerini sanmıyorum, haklarını aramaya devam edecekler.Oyunu edinmiyorsanız, para harcamıyorsanız eleştirmeye hakkınız yok.Bu hak orjinal kullanıcıların hakkıdır, sizin buna hakkınız yok.

Önce üslup, sonra dilbilgisi, sonra argüman.Birşeyler öğretmeye çalışırken bunlara dikkat edilir, sizin yazdıklarınızda hiçbiri yok.
Batmak üzere olan bir firma neden türkiye gibi orjinal oyun kültürü gelişmemiş bir ülkeye yatırım yaparki bence çok mantıksız bir durum. hem batma sürecinde olacaksınız hemde belli bir külfet altına girip orjinal oyunun çok satılmadığı bir ülkede satış yapmak isteyeceksiniz resmen bile bile ladestir bu.

Bilmiyorum yani bu duruma rağmen siz firmanın batacağını sanıyorsanız bence kusuruma bakmayın ticaretten anlamıyorsunuz. adamlar bence çok güzel bir şekilde reklamını yaptılar ve ticarettede en önemli şey reklamdır.