Sayfa 13 / 80 İlkİlk ... 311121314152363 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Bugün Turkcell Süper Ligi'nde oynayan en kaliteli oyuncu bana göre Anelka'dır...

ALEX İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANIYOR

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Alex, takımdan ayrılması bir yana, kulüpte kalıp sözleşmesini uzatmak istediğini bildirdi. Sarı-Lacivertli ekibin Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, son günlerde görsel ve yazılı basında çıkan, “Alex gidiyor” haberlerine açıklık getirip, “Brezilyalı futbolcu bizi arayarak hem 100. yılda burada olmak istediğini, hem de uzun yıllar Fenerbahçe’de kalacağını dile getirdi” ifadesini kullandı. Alex’le uğraşmasınlar Alex’in Türkiye’ye dönüşünde kendisiyle oturup mukaveleyi yenileyeceklerini dile getiren Ekşioğlu, “Sözleşmesini 3 yıl daha uzatacağız. Çünkü bunu kendisi istiyor. Biz de Alex’in gerek futbolundan, gerekse kişiliğinden çok memnunuz. Fenerbahçe’ye yakışan bir futbolculur. Artık Alex hakkında tip haberler üretmesinler” dedi. Alex ise Türkiye’de mutlu olduğunu eşi ile birlikte yeni doğacak bebeğin de Türkiye’de büyütmek istediklerini söyledi.

Quote Originally Posted by mustafagungor
    Bugün Turkcell Süper Ligi'nde oynayan en kaliteli oyuncu bana göre Anelka'dır...
    bende sana katılablirim ancak ... sen hız istiyosun ve gidiyorsun bir ferrari alıyorsun ama araba hız yapmıyor ... ama herkez arabayı gördüğü zaman o ha ferrari diyo adı yeter bence anelka olayıda aynen bu yoksa ... nobre anelkadan daha çok iş yaptı .. eğer nobrenin yaptıklarını anelka yapsaydı anelka yere göre sığdırılamazdı ... ve milli takımada giderdi ... ama dediğim gibi anelkanın adı yeter zihniyeti nobrenin sonu oldu bence ...

Quote Originally Posted by paco

bende sana katılablirim ancak ... sen hız istiyosun ve gidiyorsun bir ferrari alıyorsun ama araba hız yapmıyor ... ama herkez arabayı gördüğü zaman o ha ferrari diyo adı yeter bence anelka olayıda aynen bu yoksa ... nobre anelkadan daha çok iş yaptı .. eğer nobrenin yaptıklarını anelka yapsaydı anelka yere göre sığdırılamazdı ... ve milli takımada giderdi ... ama dediğim gibi anelkanın adı yeter zihniyeti nobrenin sonu oldu bence ...
    kesinlikle katılıyorum ama sonuçta nobrede beşiktaşta oyanayack belkide nıbre çok daha mutlu günleri burda yaşıyacak işallah da öyle olur nobre iyi bir oyuncu ama pek iyi niyetli değil açıkcası

Default "Anelka 16'ysa Fatih 32 milyon euro"

"Anelka 16'ysa Fatih 32 milyon euro"

Trabzonspor Yönetimi’nin Lazaroni ile yaptığı zirvenin ardından, her ne şartta olursa olsun kulüpte kalmasına karar verilen Fatih Tekke konusuna 2. başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, değişik bir boyut getirdi. Fenerbahçe’nin resmi teklif sunduğu yıldız oyuncuya 8 milyon Euro değer biçmesine değinen Bordo-Mavili kulübün yöneticisi, “Fenerbahçe, 10 milyon Euro artı Selçuk, Mehmet Yozgatlı, Can Arat gibi oyuncularını verirse satılması düşünülebilir! Telaffuz edilen 8 milyon Euro da çok önemli bir rakam değil bence. Onlar Anelka için 16 milyon Euro istiyorsa, Fatih’in değeri 32 milyon Euro’dur” ifadesini kullandı.

‘Herşeyi biliyordum’

Teknik direktör seçimi konusunda yaşananlar nedeniyle istifa etmeyi düşündüğü iddialarını da yanıtlayan Hacıosmanoğlu, “Lazaroni’nin transferinden haberim vardı. İstifayı kongrede bize güvenen delegelere karşı saygısızlık olacağı düşüncesiyle asla gündeme getirmem” dedi. Hacıosmanoğlu, İspanya’ya giderek adaylarla görüşmek üzere yetkiyi kendisine başkanın verdiğini ifade ederek, “Lazaroni de gündemimizdeydi. Bu arada ben de İspanya’da Floro ve Ferrer ile randevu aldım. Lazaroni’de sorun çıkması halinde bu iki isimden biri ile anlaşacaktık. Lazaroni işi gerçekleşince randevularımızı iptal ettik” dedi.

‘Bencil olmak istemem’

Her kurumda zaman zaman fikir ayrılıkları olabileceğini, ancak bunun görevi bırakma gerekçesi olamayacağını da sözlerine ekleyen Hacıosmanoğlu, şunları söyledi: “Ben hazmedemediğim yerde asla durmam. İstifa sözüyle kendi ismimi de asla yan yana yakıştıramam. Bencil olmak istemiyorum, ancak kendimi bu kongreyi kazanan biri olarak görüyorum. İnsanların bizi takdir ettiğine inanıyorum. Bir gün yönetimden gidersem, benimle birlikte gelenler de benimle gider. Burada olduğumuz sürece Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa en iyisini yapmaya gayret edeceğiz.”
    06.06.2006

Kaynak : Fanatik

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

fotomacın anasayfada fatih gidiyor imza an meselesi yazıyordu demekki bu dogrusu bu

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Fatih'in neresi 32 milyon Euro anlayamadım??Anelka Real Madrid de Arsenal'de oynamış adamlar Edirne dışında oynamamış adama 32 milyon Euro diyorlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

gecmis mazi cekin artık yıllar önce 22 milyon dolara sattıgınız okocha takım bulamıyor anelka 2 sezondur sergiledigi performasla o kadar para ediyorsa fatih 32 milyon dolar eder bence ama kimse o kadar vermez o ayrı mesele ama anelkayada kimse 16 milyon vermez.

Quote Originally Posted by senderson
    Fatih'in neresi 32 milyon Euro anlayamadım??Anelka Real Madrid de Arsenal'de oynamış adamlar Edirne dışında oynamamış adama 32 milyon Euro diyorlar.
    fatih bencede 32 milyon € değil ama bu senin açıkladığından dolayı değil ....
    anelka ya zamanında o paralr verilmiş olablir ama artık verilmez conceiçao da deportivo dan real e rekor bir ücretle transfer olmuştu ama şimdi o fiyatın onda biri bile değil ...

elin fransızı 16 ise fatihe 32 demişler çokmu helal olsun fatihe 32de 132 de değer ona

Nesil
    2005
    Yer
    ev

adam haklı ben henüz türkiye'de 4 defans arasından sırtı kaleye dönükken topu önüne alıp gol atabilen tek oyuncu gördüm FATİH TEKKE!!!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben de okudum da bence o kadar da etmez

32 de çok fazla olmuş...

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

anelka 16 ise fatih şu haliyle 32 eder bence de

Nesil
    2005
    Yer
    ev

kıyaslamaya gidildiğinde adam çok haklı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

kimse su zamanda fatihe 32 vermez en fala 18-20 civarı para verirler ama anelkayada kimse 16 vermez örn:bolton 5 milyon önerdi...

ikisi de o kadar etmez bence fatih 10 milyon anelka da 6-7 milyon eder

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bana göre anelka kadar iii deil kendi görüşüm iii bi düşünürsem 10m küsür para eder ama 32 çok fazla!

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

fatih tekke su formuyla en fazla 15 milyon euro eder
    anelka ise 7 eder ne fazla nede az

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crazy_aslan
    fatih tekke su formuyla en fazla 15 milyon euro eder
    anelka ise 7 eder ne fazla nede az
    pekide neden anelka daha az onu anlamadım gayet başarılı bi oyuncu.

bu konu fenerbahçe transfer bölümünde var ama yinede oraya taşıyorum yorumlar boşa gitmesin

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Quote Originally Posted by barman
    pekide neden anelka daha az onu anlamadım gayet başarılı bi oyuncu.
    anelka basarilimiiiii?????
    sen bi anelkanin ligde gösterdigi performansa bak kac gol atmis kac asist yapmis sonra gel bana anelka gayet basarili bir futbolcu dee

32 milyon dolar hikaye. Fenerbahçe istiyorsa bu adamı 8 milyon dolara alır.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

marcos_assuncao Misafir

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    anelka 7 milyn ederse f.tekke 2 milyon eder oda belki bu kadarda taraf olmayın bence 5 ayrı takım bir sürü para vermiş bu adama heralde kaşına gözüne verilmedi değilmi o paralar
    baba yapma be bende fenerliyim ama bu tekke o kadar iyi adam değil baba zaten yattara taşıyo tekke boş kaleye etıyo yapma be baba etmez o kadar para tekke

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Fatih 7-7.5 milyon Euro

Anelka 12-13 milyon Euro

Fatih i kucultmek istemem. sonucta su anki en ii turk forvetlerimizden biri.
    Ama Anelka yla kiyaslanamaz. En ii donemlerinde(27 yasinda). Real Madrid in 22 milyon sterlin odedigi en pahali 4. ve en genc transferlerinden biri. Ve halen ingiltere deki buyuk kluplerin gundeminde olan bi futbolcu.
    Biz Anelka ya belki hicc ii oynarken gormedik Turkiye de ama sattiktan sonra izledigimizde pisman olacagiz. Oynatmasini bilen adam bunu tekrar yildiz yapar. Daum beceremedi(beklenmezdi zaten).

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

Anelka belki çok kaliteli bir futbolcu ama ben bir fenerbahçeli olarak onun 100.yılımıza katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Çok istikrarsız. Ve işin komik tarafı,anelkanın 2 senedir patlama yapması bekleniyor. Arkdşlar lütfn söyleyin
    anelka fbye geldiğinden beri kaç maç kurtardı?onu bırakın kaç maç çok süper oynadı?Belki 5-6
    appiah bile tipik bir defansif ortasaha-ortasaha olmasına rağmen adamın bu sezon 10 golü fln var.anelkanında 10-11
    belki çok teknik ama bitiricilik sıfır. Gerçektende nasıl santrofor bu ya
    kafa topu yok,bitirici vuruş yok
    dribling dersen var ama(yiğiti öldür hakkını yeme hesabı)
    Bir arkadaşımızın söylediğine bende katılıyorum
    Eğer gittiği takımda ii oynarsa bizim,böyle diyenlerin yüzünü kızartacaktır. Daum belki aptallık yapıp onu bazı maçlarda sağda bile oynattı(fr,amr).ama biz anelkayı ortada çok gördük. Bize şu an golcü gerek. Anelka 7-15 milyon dolar arası bir fiyata bu yaz gider. En azından ben olsam giderimde,gönderirimde
    Yine başka arkadaşlara katılmamak mümkün deil. F,tekke türkiyenin en iyi strikerıdır.
    Hem kafa topu,hem bitiricilik var adamda
    takımı sırtlıyo yani
    avrupada bu kalitede bir futbolcu çok ama çok para. Fb bu parayı karşılayamaz
    Bence f.tekke ne pahasına olursa olsun alınmalıdır. Çünkü ffbnin onun gibi bir adama ihtiyacı var. Alacağımız bir golcü fbyi üst seviyelere çıkartacaktır...

Beyler M@kin bence doğru sölüyor..

Bende her zaman diyorum, Anelka Dünya'nın en iyi golcülerinden biri, ama oynatana...
    -

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by paco
    sen hız istiyosun ve gidiyorsun bir ferrari alıyorsun ama araba hız yapmıyor ... ama herkez arabayı gördüğü zaman o ha ferrari diyo...
    arkadas anelka bu kadar güzel anlatılırdı ancak tebrik ederim....
    fatihte bunun tersi gidiyorsun kartal alıyorsun ama o ferrariyi geciyor ama bakıldıgında herkes o kartal diyor...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Anelkanın bitiriciliği sıfır diyen arkadaşlar var bence tam tersi Anelkanın son vuruşları çok iyi ama oynadığı futbol tarzı ve mevki itibariiyle bunu göremiyoruz nedenmi çünkü Anelka bir santrafor değil yani bir trezeguet, bir jardel, bir nobre değil gezen forvet hatta daha çok santrafor arkasında oynayan bir forvet oyuncusu yani nobre gibi golü koklayan gol noktalarına girebilen bir oyuncu değil anelka forvet ama santrafor ve golcü değil ondan daha çok pozisyon hazırlamasını beklemek lazım yada hızlı ataklarda yaptığı driplinglerle gol yapmasını. bence kesinlikle ve kesinlikle son vuruşu bitirici vuruşu kötü değil hatta çok iyi

Arsenalde oynadığı futbolu hatırlarsanız eğer, şu an henry nasıl oynuyorsa nasıl bir görevi varsa ayı şekilde Anelkada aynı işi yapıyordu ve çok başarılıydı ama arsenaldan sonra hiç bi takımda istediği yerde oynatılmadığı görüşündeyim

birde futbolu hiç sevmediğini istekle oynamadığını düşünüyorum işte bu yüzdende özverili oynamıyor futboldan zevk almıyor

Sayfa 13 / 80 İlkİlk ... 311121314152363 ... SonSon

Mesaj Yetkileri