önder'e de af çıkmamasına sevindim zaten kazıma af çıkmalıydı bence öndere değil alt yapıdan oyuncu çıkarabiliriz sertaç eren mesela risk alalım biraz iyi bi stoper olabilir sertaç
önder'e de af çıkmamasına sevindim zaten kazıma af çıkmalıydı bence öndere değil alt yapıdan oyuncu çıkarabiliriz sertaç eren mesela risk alalım biraz iyi bi stoper olabilir sertaç
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Keşke Marquinhos yada Krivets i felan alsakE-maili yokmu başkanın bi mesaj atalim
Ben 600 bin euroya aldım 11 milyon euro ya sattım tam bizim başkana göre Krivets
![]()
Kazım'dan kar ettik ama![]()
Ilerde pisman olmayalimdaKazim potansiyeli olan bir futbolcu üstelik daha 23 yasinda sahsen seneye takima geri dönmesini isterdim
![]()
Erik Huseklepp Tercihim Şu Aşamada Ama Dentinho'yada Hayır Demem
Keşke Yukarıda Yazdığım Gibi İkisini Birden Alabilsek![]()
Engin Verel CNN Turk'te Aykut Kocaman'ın Brezilya'ya Dentinho'yu transfer etmek için gittiğini söylemiş.mişşş
(/s)
Aslında Deivid'in yerine de bir genç yenetenekli gelecek vadeden bi yabancı alsak..
L'equipe Monaco'lu Nene için Fenerbahçe'nin 10 m euro teklif ettiğini yazmış.
http://www.lequipe.fr/Football/breve...-par-nene.html
(/s)
Lig TV'de Haftanın Renkleri programında bir yorumcu cuma günü Aziz Yıldırım ile telefonda görüştüğünü ve yabancı transferi istemiyorum dediğini söyledi. Şu anda oynayan 6 yabancımız var, kulübeye yabancı transferi istemiyorum, bu nedenle yabancı sayısındaki +2 yerine, İngiltere'de ki kadar sert olmasa da belli kriterlerle sınırsız yabancı olmalı gibi şeyler demiş.
Aykut Kocaman eli boş da gelebilir, kanatlara alınacak bir oyuncuyla Özer kulübeye geçecekse kimse gelmesin, dün Gökhan girdikten sonra sağ kanada geçti, orada da çok başarılıydı.
Alınacak oyuncu Gökhan gibi gelecek sene düşünülerek alınabilir, bu nedenle zaman zaman yedek oturması da sorun olmaz. Lugano-Bilica-Santos-Baroni-Alex-Güiza, bu 6 isim takımdan kesilmeyecektir, bekliyoruz bakalım Kocaman'ın dönüşünü, neler olacak?..
"YÜCE ATATÜRK"
Dentinho(corinthians) 21, Maicon(fluminense) 20, Taison(Internacional) 18
Bu 3 isim Brezilyada takip ettiğimiz oyuncularmış. Üçüde İleri uçta her bölgede oynayabiliyormuş.
Edit:Bi daha mesaj yazmayım diye buraya ekleyim dedim
Birde Defederico diyorlar.
Yönetim bu gençlerden birini alsın beklenilmeyecek bir transfer olur. Böyle vizyon bizim ülkemizde ne gezer çünkü![]()
Last edited by BeeTLeJuiCe : 19.Ocak.2010 at 16:54
Sadece Maicon Forvet hattında oynuyor. DiğerLeri Ofansif anLamda ofansif kaLeci diye bir tabir oLsa orda da oynar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Deivid gönderip Detinfo ve Taisonu alsak süper olur.
Detinfo nedir ya Dentinho![]()
Aziz Yıldırım'ın daha önce vermiş olduğu demeçlerden birinde bu genç oyuncularla ilgili bizlerin de düşündüğü gibi bir isteği var,öyle ki Aykut Kocaman'da bu sebepten dolayı Brezilya'da.Umarım bu adı geçen 3 isimden 1'ini getiririz.
Anelka, Baliç, Okocha, Boliç, Hogh(bizden sonra Chelsea'ye gitti.) bunlar sayesinde gelişti Fenerbahçe. Fenerbahçe bana göre oyuncuyu alırken ticarethane gibi geliştirip satmak için değil. Sadece yararlanmak için almalıdır. Örneğin; Alex istesek zamanında yüksek ücrete satabilirdik.
Monacolu futbolcu Nene ile ilgilendiğimiz yönünde bugün yazılı ve görsel basında bir takım haberler yer almaktadır. Basınımızı meşgul eden bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Monacolu futbolcuyu kulübümüze transfer etmeye yönelik hiçbir girişimimiz olmamıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur,
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Nene yalanlanmış, Dentinho yalanlanmamış.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Demekki Nene ile ilgileniyorlar![]()
Corinthians teknik direktörü Mano Menezes, Fenerbahçe'nin istediği Dentinho için teklifleri değerlendirdiklerini söyledi.
Ara transferde kadrosuna Trabzonspor'dan golcü Gökhan Ünal'ı katan Fenerbahçe, yurt dışında futbolcu arayışlarını sürdürüyor.
Brezilya'da bulunan sportif direktör Aykut Kocaman'ın listesinin ilk sırasında Corinthians'ın genç yıldızı Dentinho var.
Corinthians teknik direktörü Mano Menezes, Brezilya basınına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin ismini vermeden Dentinho için yurt dışından teklifler aldıklarını doğruladı.
Menezes, "ülke dışından bir teklif geldiğinde kulüp bunu mutlaka değerlendirir. Corinthians mümkün olduğunca oyuncularını elde tutmaya çalışır ama iyi bir teklifi geri çevirmek de olmaz" dedi.
Corinthians formasıyla çıktığı 80 maçta 15 gol atan Dentinho'da en büyük sorun, birçok Brezilyalı oyuncuda olduğu gibi bonservisinin çeşitli gruplar arasında paylaşılmış olması.
Corinthians, hücuma dönük sol kanat oyuncusunun bonservisinin yüzde 57.5'ine sahip.
Brezilya basınına göre Fenerbahçe genç yıldız için Corinthians'a sekiz milyon euro önerdi. Kulüp ise Dentinho için resmi teklif almadığını açıkladı.
20.01.2010 cnnturk
ALINTIDIR
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Gel artık be Dentinho![]()
Dentinho ile ilgilendiğimiz açık 12 mn euro istiyorlarmış basındaki haberlere göre.2-3 seneye 40 a satarsınız diyormuşlar.
http://www.corinthians.com.br/site/f...cados.asp?id=6
Teşekkürler Dentinho Diyorlar...
Ancak Başka Bir Bilgi Yok...
Bitirdik Mi Acaba Bu Transferi?
Aşşağıdaki Yazıyı Transferi Fenerbahçe'nin Bitirdiğini Varsayarak Yazıyorum...
Defederico-Huseklepp-Dentinho İsimleri Geçiyordu Dentinho Geldi Sanırım...
Ben Bu Üçlü Arasından En Çok Huseklepp'i İstiyordum...
En Az İstediğim Dentinho Geldi Ama Olsun Ondanda Memnun'um
Bizde İyi İş Yapacağına İnanıyorum![]()
Hadi hayırlı olsunDa Redação
[email protected]
O atacante Dentinho, revelado nas categorias de base do Corinthians, pode acertar sua transferência para o Fenerbahçe, da Turquia.
A diretoria do time estaria disposta a desembolsar até R$ 23 milhões para ter o jogador em seu elenco. Dentinho jogaria ao lado de outros dois ex-corintianos: o volante Cristian e o lateral-esquerdo André Santos, que saíram do Timão no meio de 2009.
Se a negociação com Dentinho não der certo, o clube turco passa a investir no lateral esquerdo Gustavo Nery, ex-Santo André.
Clube estaria disposto a pagar R$23 milhões para contratar o camisa 31 do Corinthians![]()
Gereksiz bir transfer bence forvet bolluğu oluştu zaten takımda. Solda oynayacaksa da bu da Özer'in kesilmesi demek oluyor pek sıcak bakmıyorum bu transfere. Ayrıca 23 milyon dolar çok büyük para :/