Sayfa 145 / 1204 İlkİlk ... 45951351431441451461471551952456451145 ... SonSon
4,321 ile 4,350 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Nistelrooy kendi ağızından TR'de oynamak istemediğini açıklamış.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ruud gelmiyorki zaten. Yönetim açıkladı herhangi bir teklifimiz olmadı diye.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Jo pazarlığı!

Milan Baros’un sakatlığını uzatmasının ardından forvet arayışlarına hız veren Galatasaray, aradığı ismi Ada’da buldu.

Lucas Neill transferini başarıyla sonuçlandıran sarı kırmızılı yöneticilerden Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ’ın İngiltere’den uzun zamandır dönememesinin sebebi olan Jo için ikilinin Manchester City ile pazarlıkta olduğu öğrenildi.

Ünlü İngiliz kulübünün Everton’a kiralık verdiği Brezilyalı golcüyü isteyen Galatasaray, 1.5 yıllık kiralama bedeli olarak 2 milyon Euro önerdi.

CSKA Moskova’da yıldızını parlattıktan sonra iki yıl önce Manchester City’e transfer olan ancak İngiliz ekibinde fazla forma şansı bulamayan ve Everton’un yolunu tutan 23 yaşındaki Jo, burada da sorun çıkarınca kadro dışı kaldı.

Linderoth gönderilecek

Bu sezon sadece 15 lig maçında forma giyebilen golcü için bir haftadır pazarlık masasında olan yöneticiler, Manchester City’nin yanısıra Everton ve Jo’yu da ikna etmeye çalışıyor. Sarı kırmızılı takımın yeni transferi Neill ve Elano’nun da yakından tanıdıkları Jo için aracı oldukları öğrenildi.

Yabancı kontenjanı dolu olan Galatasaray yönetimi ise bu transferi gerçekleştirebilmek için Linderoth’u gönderecek.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jo'u almamız çok iyi olur ancak kaynak nedir acaba?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben oLsam GS yönetimi yerinde iyice patLama yapmadan LiLLe den Gervinho yu aLırım. Adam yeni Robinho bence.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Adnan Polat : Çok önemli bir Santraforla anlaşmak üzereyiz

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

inşallah iyi birisi gelir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana Halil gibi geliyor.. bilmiyorum ama onun ismi geçiyordu..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Baros anca Nisan'ın ilk haftasına yetişecekmiş

Forvet almamız kesinleşti...

Lucas imzaladı 12 numarayı giyecek bu sene.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hayırlı olsun. Gayet profesyonel birisi gibi duruyor. Yalnız basın mensuplarının sorularına uyuz oldum. yok Türkiye ligi oradan bakınca emekliliği yaklaşmış futbolcuların geldiği ligmi yoksa güzel bir ligmi, galatasarayda kewell'dan başka oyuncu sayabiliyormusun sayda görelim Ne yapacaksın ki bunları ne katkısı var bu soruların.. Adamlar evet emeklilik ligi emekli olmaya mı geldim diyecek? Yeter bu kadar saçma sorular. Her oyuncu geldiğinde ligimiz nasıl hadi bize oyuncu say..

Serdar Eylik'i Orduspor'a sezon sonuna kadar kiralık vermişiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bu arada Serdar Ordu'ya kiralanmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Saldır Ordu Trabzon'u yenersin : p

Neill'in iyi transfer olduğunu düşünüyorum ben. Servet'in yanına atletik oyuncu lazımdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

duyduğum bir habere göre galatasaray ryan babel'i kiralamaya çalışıyormuş.ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama galatasaray'a yakın birinden bizzat duydum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Babel'i kiralayip nerede oynatacaklar Forvet alacak bence GS.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Babel'i kiralayip nerede oynatacaklar Forvet alacak bence GS.
    babel defans mı oynuyo

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Babeli forvette oynatırlar zaten alırlarsa

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Babel forvet degilki benim bildigim sol ve sag kanat oyuncusu

Babel Ajax'ta forvet oynuyodu Liverpool'a gelince sola geçti.Henry misali.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Lucas Neill - İlk Açıklamaları

(Videonun sonunda "open the forma" diyor )

http://www.facebook.com/video/video....3302657&ref=nf

Galatasaray’ın İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Everton’dan transfer ettiği Avustralyalı oyuncu Lucas Neill, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası’nda düzenlenen imza töreni ile kendisini 1.5 yıllığına Galatasaraylı yapan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde Lucas Neill’in yanı sıra Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Haşhaş, Futbol Takımı İdari Menajeri Cenk Ergün, eski futbolcularımızdan Muzaffer Sipahi de hazır bulundu.

İmza töreninde ilk olarak söz alan Ali Haşhaş, uzun süredir transferi için çalıştıkları Lucas Neill'i kulübe kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Haşhaş, "Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'a bu transfer çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Yeni transferimiz Lucas Neill ise, 15 senedir İngiltere'de oynadığını belirterek, "Galatasaray gibi muhteşem bir kulüpten de böyle bir teklif gelince, kabul ettik. Buna kendimiz hazırlamıştık." ifadelerini kullandı.

İstanbul'a adaptasyon süresinin kısa süreceğini inandığını belirten Neill, "Kewell gibi çok yakın bir arkadaşım var. Antrenörümüz Neeskens de bir arkadaş gibi. Hiçbir zorluk çekeceğimiz düşünmüyorum. Şu anda ben buradayım. 1.5 senelik bir kontratım var. Kewell'ın Galatasaray hakkında ne kadar olumlu yorumları olduğunu biliyorum. İnşallah burada kalması yönünde benim de bir etkim olur" dedi.

Galatasaray'da Kewell'ın dışında birçok tanıdığı futbolcunun olduğunu söyleyen Lucas Neill, "Sabri, Leo Franco, Elano, Nonda ve kaptanımız Arda'yı tanıyorum. Tugay Kerimoğlu çok değer verdiğim bir insan ve o da çok iyi yorumlar yaptı. Graeme Sonuess'ı ve bayrak dikme olayını iyi biliyorum. Souness'ın Galatasaray için ne kadar önemli olduğunu da biliyorum. Ben de belki farklı bir şeyler yaratabilirim. Bunun parçası olmaktan memnun olurum." dedi.

Neill oynadığı bölge ile ilgili, "Defans yapmayı çok seviyorum. Topla oynamayı ve oyun kurmayı da çok seviyorum. Bu özelliklerim Galatasaray'a da olumlu yansıyacaktır. Benim için önemli olan ilk olarak ilk 11'de oynamak. Forvet oynatılırsa orada da oynarım ama defans oyuncusuyum. Savunmanın her yerinde oynayabilirim." dedi.

Neill, Süper Lig ile ilgili olaraksa, "Türkiye Ligi'nin çok sert ve kaliteli olduğunu İngiltere'de de söylüyorlar. Türkiye Ligi'ni Harry Kewell'dan dolayı da takip ediyordum. Galatasaray İngiltere'de de çok tanınan bir kulüp hatta Avrupa'da çok sevilen ve takip edilen bir takım. Buraya gelmemde onun da etkisi çok büyük oldu. Şimdi bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum" dedi.

Daha sonra bu sezon giyeceği 12 numaralı formasını eski futbolcumuz Muzaffer Sipahi'nin elinden alan Neill, yeni forması ile basın mensuplarına poz verdi. Kendisini 1.5 yıllığına Galatasaraylı yapan sözleşmeyi imzalayan Neill son olarak, taraftarlara "Şampiyon Galatasaray" mesajını gönderdi.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 20.Ocak.2010 at 16:23 Reason: Malum ifade kaldırıldı..

Liverpool'da Babel krizi çözüldü
    İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool'da sorunlu günler yaşayan Hollandalı futbolcu Ryan Babel, teknik direktör Rafael Benitez'den özür dilemesinin ardından takıma geri döndü.
    NTV Spor ve Ajanslar
    Güncelleme: 17:32 TSİ 19 Ocak. 2010 Salı
    Bu sezon beklentilere cevap veremeyen Liverpool’da adı transfer dedikodularına karışan Ryan Babel takımda kaldı.

Benitez, Stoke maçında kadroya alınmadığı için kendisini eleştiren futbolcunun, ofisine gelerek özür dilediğini söyledi.

Hollanda Milli Takımı'nın da formasını giyen futbolcunun hatasını kabul ettiğini ifade eden Benitez, ''Özür dilemesi benim için yeterli. Bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum'' dedi.

Ahan da Babel kaldı

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Roman Pavlyucenko,Jo,Mido,Darren Bent yakın markajda demedi demeyin

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tanıdığı oyunculardan ilk Sabri'nin ismini söylemiş

Quote Originally Posted by MaTRaKaN View Post
    Roman Pavlyucenko,Jo,Mido,Darren Bent yakın markajda demedi demeyin
    Darren gelse ne manyak olur be

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Tanıdığı oyunculardan ilk Sabri'nin ismini söylemiş
    He ya benimde dikkatimi çekti

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

bu hafata biter dedi adnan bey hadi bakalım kaliteli isimler dönüyo jo pavly babel falan inş. kıytırık biri gelmes babel gelirse baros dönünce kanat falanda oynar ama şu linderoth dn kurtulmak lazımm

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bugün yarın bomba patlar

20 Ocak 2010 Çarşamba * 08:54

Cim-Bom’da bir numaralı gündem maddesi olan golcü transferi bugün ya da yarın kesinlik kazanacak.

Cim-Bom'da bir numaralı gündem maddesi olan golcü transferi bugün ya da yarın kesinlik kazanacak. Yaklaşık 2 haftadır adeta İngiltere'ye üs kuran Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel ile Murat Yalçındağ'ın listelerinde bulunan oyuncularla ilgili mutlu sona çok yakın oldukları ve en geç 48 saat içinde resmi açıklamanın yapılacağı öğrenildi.,

Başkan Adnan Polat'ın da önceki gün müjdesini verdiği golcü için, kendilerine önerilen oyuncuları mercek altına alan sarı-kırmızılı idarecilerin, Avrupa Ligi'nde oynama kriterine öncelik verdikleri ve buna uymayan isimlerin liste dışında tuttukları ifade edildi.

Bu arada Galatasaray'a, kiralık olarak kadrosuna katmayı düşündüğü Liverpool'lu golcü Ryan Babel'den kötü haber geldi. Stoke City maçında kadroya alınmayınca buna tepki gösteren ve kadro dışı kalan Hollandalı forvet, menajer Rafael Benitez'den özür dilerek takıma geri döndü.
    Kaynak: Milliyet
    Kaynak: WebasLan
    Screw you guys, I'm goin' home

Default Galatasaray'dan Bir Bomba Daha!..

Galatasaray günlerdir sürdürdüğü forvet arayışında mutlusona ulaştı ve Everton'da forma giyen Brezilyalı yıldız Jo'yla kesin olarak anlaşmaya vardı.

Uzun süredir İngiltere'de bulunan Futbol Şube Sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ , hem genç forvet Jo'yu hem de kulübünü ikna etmeyi başardığı, hatta bonservis opsiyonu Galatasaray'da olmak üzere kiralık olarak sözleşme yapıldığı ve Brezilya'lı futbolcunun bu hafta sonu İstanbul'a getirileceği bildirildi.

Sarı - kırmızılı takım kiralık olarak anlaşmaya vardığı Jo 'nın dışında bir İngiltere Premier Ligi'nde forma giyen bir başka golcü futbolcuyla daha ilgilendiği anlaşmaya varıldığı taktirde Nonda ile yolların ayrılacağı öğrenildi.

Bu arada geçen sezonun ortalarında Manchester City'den Everton'a kiralık olarak giden 22 yaşındaki golcü futbolcu izinsiz olarak ülkesine gittiği için Everton kulübü tarafından 1 Ocak 2010'da kadrodışı bırakılmıştı. 2008 yılında CSKA Moskova'dan Manchester City'e transfer olan Jo için İngiliz Kulübü 24 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

Sakatlığı nedeniyle 12 Aralık'tan beri forma giyemeyen Brezilyalı futbolcu Everton'da oynadığı 26 maçta 5 gol kaydetti. Brezilya milli takımında da görev alan Jo , sezon başında Manchester City'e dönmüş ancak Tevez , Adebayer ve Santa Cruz gibi önemli futbolcuları transfer edilmesi üzerine oynama şansı azaldığı için yeniden Everton'a kiralanmıştı.

Galatasaray'ın kiralık larak anlaşmaya vardığı Jo dışında bir İngiltere Premier Ligi'nde forma giyen bir başka futbolcuyla daha ilgilendiği ve her iki futbolcunun transferinin de gerçekleştirilebileceği ileri sürüldü. Yöneticilerin haftasonuna kadar transferi bitirerek İstanbul'a dönmeyi planladıkları da kaydedildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Eğer bu haber doğruysa Galatasaray Baros'un eksikliğini hissetmeyeceği gibi varlığını da unutur

Mesaj Yetkileri