Onlar Benim Ligimle İlgili Düzenlemeleri Yapmaz,Önem Sırasında Geriye Atarsa Bende Bu Oyunu Oynamam...
Ben Bu Oyunu Oynamayınca Adamlar Önem Sırasını Daha Geriye Alır,Adamlar Geriye Atınca Daha Çok Kişi Oynamaz...
Bu Böyle Kısır Döngü Olarak Devam Eder...
Ve Burada Benim Bir Kaybım Olmaz...
En Fazla Bir Oyun'u Oynamamış Olurum...
Ancak Onların Kaybı Benden Fazla Olur...
Yukarıda Başka Arkadaşlarında Dediği Gibi Ticareti Yapan SI,Riske Giren Ben...
Kusura Bakmayında SI'ninde Elini Biraz Taşın Altına Sokması Gerekiyor...
Haa Diyorsa ki Kardeşim Sizin Satış Rakamınız Beni Tatmin Etmiyor Yok Size Yenilik Falan O Zaman Kampanya Düzenleyip İnsanlara Orjinal Oyun Aldırıp Sonrada Yok Olmadı Demekle Olmaz Bu...
Ya Kampanya Düzenlemeden Türkçe'yi Çıkaracaksın Ve 1 Sene Riske Girip Sonuçlarına Bakacaksın,Yada Eski Hamam Eski Tas Devam Edeceksin Ama Yok Korsan Oynuyorlar Yok Bilmem Napıyorlar Diye Yakınmayacaksın...
Herkes Oyunu Daha Ucuz'a Oynamak İster,O Sebeple Korsan Oynayabilen Korsan Oynar...
Bu Sadece Bizim Ülkemizde Yok,Zengin Diye Tabir Ettiğimiz Gelişmiş Ülkelerdede Oyunu Korsan Oynayan Kitleler Mevcut...
Ancak Sayısı Bizim Ülke Kadar Yok Diyebilirsiniz Ancak Bende O Zaman Şunu Derim Bizim Ülkedeki Yaptırımlar Onların Ülkelerinde'de Olsa Veya Onlardaki Yaptırım Bizde Olsa Görürüm Korsan Oranlarını...
Bizde Korsanla İlgili Hiç Bir Çalışma Yapılmadığı İçin Kullananın Yanına Kar Kalıyor Herkeste Çatır Çatır Kullanırım Diyor...
Ancak Avrupa'da Korsan Bir Oyunu Net'ten Çektiğiniz Zaman Yakalanırsanız(Ki Çok Yüksek İhtimal Yakalanıyorsun İnternetini Devlet Veriyor) Orjinal Oyun'un Ücreti Kadar Bir Ücret Faturanıza Ekleniyor Ve Üstüne Bir Ceza Ödüyorsunuz...
Korsan Kullanmakta Israr Ederseniz Hapis Cezasına Kadar Gidebiliyor...
Şimdi Bu Durumdaki Avrupa'da Bile Korsan Kullananlar Varsa Türkiye'de Korsandan Kimse Bana Şikayet Etmesin...
Ya Bizdeki Kuralların Oradada Olması Lazım Yada Oradaki Kuralların Buradada Olması Lazım Ki Türkler Korsancı Diyelim...
Ki Görüldüğü Gibi Korsan'ın Ekonomik Boyutundan Ziyade Yaptırım Boyutuda Var...
Ekonomik Boyutu'nu Zaten Sayfalarca Tartıştık...
Hepsi Birleşince Türkler Korsan Kullanıyor Sonucu Çıkıyor Ancak Kimse Korsanı Nasıl Önleriz Demiyor Sadece Sen Korsan Alma Ben Sana Şunu Şunu Yapıcam Diyip Yapmamayı Çözüm Sanıyorlar...