Quote Originally Posted by sirmahony View Post
Yahu yazılan mesajlara bakıyorumda herkes 'şunu yapın,baskı yapın,rest çekin,tepki gösterin''vs.vs. onlarca msj yazıyor.Merakla soruyorum bu mesajları yazan ey sizler kaçınız orjinal oyun alıyor.Hadi bu sene FM'yi orjinal aldın,peki geçen sene,yada ondan önceki sene...''Biz müşteriyiz'' mantığını geçin öncelikle.Bu adamlar bu oyunu yıllardır yapıyor.Kaç tanesini orjinal alarak para kazanmalarını sağladın.Sen olsan böyle beleşçi takımı için masraf yapıpta türkçe eklermisin oyuna.''Fiyatı pahalı''Sen önce ülkedeki vergilendirme sistemini düzelt ki 30-40 liraya alabileceğin oyunu saçma vergiler yüzünden 90 liraya alma.Zavvi nasıl sattı oyunu 46 liraya?Çünkü adamlar ülke içinde vergi ödemiyor.Sen sanıyormusun D&R'a ya da Aral'a oyun pahalı geliyor.Adamların ödemek zorunda oldukları vergi oyun başına 30 liradan aşağı değil.

Herkes bir şeyler atıyor,yazıyor,bağırıyor vs.vs. Ben SI'in politikasını kesinlikle doğru ve akıllı bir yatırım olarak görüyorum.Adam ülkeden yıllarca para kazanmamış,önce yapacağı yatırımın maliyetini kurtarsın sonra yapsın.Buradan bu konuyu hala anlayamayan ticari bilgi eksikliği çeken arkadaşlara şiddetle duyurulur.

Saygılar...
Bence birşey bilmiyorsan bu kadar konuşma ülkeler arasında pc oyun farkı 1-2 tlyi geçmiyor. Ben bu işi yapıyordum artık bıraktım. Çünkü kâr yoktu. Sadece ps3 ve xbox oyunları farkediyor oyüzden bence biraz daha araştır sen. Şahsen ben orjinal oyun taraftarıyım. Ayrıca senin politika dediğin sömürmekten başka değil. Sen bu kafayla ticaret hayatında naparsın bilmiyorum helede müşteriyle haşır neşir bi işin olursa