-
AKSU LİSTESİNİ AÇIKLADI
Murat Aksu, bugün siyah-beyazlı kulübün divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz`e yönetim kurulu listesini sundu.
Beşiktaş`ta 31 Ocak tarihinde yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi başkan adaylarından Murat Aksu, bugün siyah-beyazlı kulübün divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz`e yönetim kurulu listesini sundu.
Yönetim kuruluna aldığı isimlerle beraber Divan Kurulu`na gelen Aksu, listesini bizzat Yalçın Karadeniz`e sundu. Murat Aksu, listesini vermesinin ardından yaptığı kısa konuşmada, "Biz, 15 Ekim`de yine bu salonda seçim çalışmalarına başlamıştık. Bugün de kararlılığımızı ortaya koymak için seçimlerden bir hafta önce yönetim kurulumuzda yer alacak üyelerle beraber listemizi divan başkanlığına sunuyoruz. Beşiktaş`ta birçok ilkleri gerçekleştirmek istiyoruz. Biz, ilk kez iki bayan üyeyi yönetim kurulu listemize aldık. Üç finans uzmanı da listemizde bulunuyor. Aslında seçimde ne yapacağımızdan daha çok 1 Şubat`tan sonra Beşiktaş`ı nasıl yöneteceğimiz konusunda çalışmalar içindeyiz. Kimseyle seçim pazarlığı yapmadık. Pazarlık yapmadan listemizi oluşturduk. Seçimi kazanacağımıza inanıyoruz" dedi.
Aksu, yaptığı açıklamanın ardından yönetim kurulunda bulunan 18 ismi açıkladı. Bu isimler şöyle:
Ali Baransel, Dr. Murat Akdoğan, Yahya Kemal Gencer, Emre Berkin, Merdan Aras, Faruk Pala, Gülengül Altınsay, Bahri Büyükhanlı, Koray Deniz, Mahmut Arslan, Ahmet Nur Çelebi, Dündar Yetişener, Adnan Dalgakıran, Mine Kürkçüoğlu Vargı, Cihat Kumuşoğlu, Ender Çolak, Metin Albayrak, Kadir Kılıç.
Bu isimlerden sadece Mahmut Arslan, özel işleri nedeniyle Mersin`de bulunduğu için liste verme törenine katılamadı.
Murat Aksu ve yönetim kurulu daha sonra gazetecilere toplu görüntü vererek, kulüp binasından ayrıldılar.
Mesaj Yetkileri