Bülent Timurlenk blogunda hesabın Emre'ye ait olmadığını yazmış.
Bülent Timurlenk blogunda hesabın Emre'ye ait olmadığını yazmış.
Araştırmak lazım.
Esat Dergi de o hesabın Emre'ye ait olmadığını söylemiş.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
yaw corintiasla bir anlaşma yapsak ya bizkardeş klübümüz olsun her yıl 5 M Euro verelim istediğimiz bir oyuncuyu alalım
dentinho da gelirse bu yıl 18-19 M Euro odemıs olacaz corinthias a
![]()
italya ligi özetlerini izlerken fark ettim de bize cassano lazım en azından ben o bırakmadan fenerbahçe formasıyla saraçoğlunda izlemek istiyorum onu bu hayal tabi hiç öyle bi düşüncesi yoktur ve olmamıştır yönetimin ama keşke zamanında real madrid'de kadro dışı kaldığında alsaydık.adam arda alex karışımı gibi hem çok hareketli çalım atışı falan ardaya benziyor hem de aralara çok güzel toplar atıyor.forvet forvet arkası oynayabiliyo yardımcı forvet aslında 'ss' yani bence alexte öyle.alex gittiginde cassano gelse ne var şu takıma..
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hürriyet Emre'nin twitter'ı haber yapmış hadi hayırlısı.
Yarın açıklancak diyor Emre'nin Twitter da (eğer doğruysa) nese bakalım inş. Dentinhoyodur o şahış![]()
Ronaldinho gelsin yawwww![]()
Emre, Fenerbahçe TV'de sanal ortamlarda hesabım yok demiş. Yani o hesaptan bir takım şeyler yazan kişi Emre değil.
Loran, Ntvspor'da Aykut Kocaman'ın Dentinho ve ismi çok gizli tutulan bir oyuncu için uğraştığını ve Pazartesi gününe kadar sonuçlanmasını beklediklerini söyledi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Aykut Kocaman Brezilya'dan döndü. Brezilya'da bir yöneticimiz kalmış Dentinho ile ilgili mali sorunları halledecek. Bildiğiniz üzere Brezilya'da oyuncuların tek sahibi kulüpler değil, bir veya birden çok şirket de bonservisine ortak olabiliyor. O yüzden mali sorunları halledip Dentinho ile döneceğiz inşallah.
(/s)
bir bakarsınız adriano'yla dönüyor![]()
ben bir GS li olarak bir gozlemimi paylasmak istiyorum gs nin bu sene yaptigi transferler e bakarsak , elano , keita , neill , jo ve olasi bir dos santon bunun yaninda fenerbahcenin aldigi oyunculara bakalim cristian ve santos butce olarak bakildigi zaman fenerbahcenin ne kadar ilerde oldugunu hepimiz biliyoruz fakat su anlasiliyorki iyi bir transfer politikaniz yoksa baskan futboldan anlamiyorsa butce nin olmasinin hic bir anlami yok
bir ekleme daha yapmak istiyorum umarimki fenerbahce de 1-2 bomba transfer yapar yakin zamanda mesela dentinho , potansiyel olarak gs nin bu sene aldigi oyuncularin hepsinde daha iyi , fener , besiktas artik transfer politikalarini degistirmeleri gerekiyor diye dusunuyorum ,televizyon geliri olarak yilligi 400 milyon dolar eden bir ligin buyuk takimlarinin transfer politikalarini da buna gore ayarlamasi gerekiyor
Kardeşim, başkan futboldan anlamıyor iyi transfer yapamıyor demişsin. Anelka'yı getirdik, Hoijdoonk'u getirdik, Alex'i getirdik, Andersonu getirdik bir çok isim getirdik. Ama yaptığımız transferlerde sen dersenki politikanız yok başkan anlamıyor futboldan hata edersin. Bakın siz isim aldınız senin düşüncene göre biz isim almadık ama bugün yine 1 puan farklada olsa lideriz. Demekki bizim politikamızda yanlış yok aksine doğru var. Üstelik bizim yaptığımız transferler bizim politikasız olduğumuzu değil, ne kadar politikamız olduğunu yansıtır. Çünkü, kulüp olarak belli şeylere göre transfer yapıyoruz. Hesabını yaparak, oyuncuları izleyerek. Brezilya'da takip ettiğimiz, detaylı raporlar aldığımız oyuncları getiriyoruz. Eskiden olsa parayı basıp isim alırdı başkanımız ama artık daha genç ve patlama yapacak doymuş oyuncu yerine böyle isim yapmaya aç oyuncuları getiriyor. Hem bunlar (Santos gibi) olası milli takıma seçilme şansından hemde kendini göstermek istemesi nedeniyle elinden geldiğince performansını yüksek tutuyor buda kulübe yarıyor. Bir süre sonrada iyi paralara satabilirsiniz.
Benim hep istediğim gibi, tamam 1-2 avrupadan yerine ihtiyacına göre yıldız alalım ama Arjantin'den, Brezilya'dan genç isimleri biz kapalım. Oradaki pazarı er geç elimize alabilirsek çok iyi oyuncuları kapabiliriz. Hatta Arjantin ve Brezilya'ya futbol okulumuzu açsak ve bir süre sonra ordan oyuncu bassak ileride neler olabileceğini düşünemiyorum..
benim yorumum su arkadasim sakin kimse yanlis anlamasin bir gs li olarak burda kimseyi kizdirmak falan degil niyetim , tek anlatmak istedigim sudur ligimizin su anda tv gelir degeri yillik 400 milyon dolar ispanya italya ve ingiltereden sonar en yuksek ucret , onumuzdeki sezondan itibaren ilk 4 e giricek takimlar sadece tv yayin haklarindan 30-40 m dolar alicaklarki bu cok buyuk bir paradir , artik ligimizin kalitesinin artma zamani gelmistir , bunu yapicak takimlarda unleri nedeniyle kaliteli oyunculari getirebilicek gs fener ve bjk ye dusuyor bu takimlar kaliteli oyuncular getirir basarilar yakalarlarsa anadolu takimlarinin da bir anlamda kaliteli oyuncu getirme konusunda yolunu acicaklardir tek anlatmak istedigim budur
Fenerbahçe'den sürpriz atak!
Brezilya ekibi Corinthians Dentinho transferi için bir süredir uğraştığı öne sürülen Fenerbahçe'nin asıl hedefinde Santos'un 23 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusu Madson Formagini Caridade var.
Brezilya basınında yer alan iddialara göre futbolcu ile görüşen Fenerbahçeli yöneticiler Santos kulübüyle masaya oturacak. Kulübü ile 2012 yılına kadar bir sözleşmesi olan Madson geçtiğimiz yıl Club de Regatas Vasco da Gama'dan Santos'a transfer oldu ve giydiği 33 maçta 9 gol kaydetti. 1.60 boyundaki genç futbolcu ofansif orta saha (hem sağ hem sol) olarak oynuyor ve yüksek top tekniği ile dikkat çekiyor.
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Boyu iyiymiş ya 1.60![]()
Çok uzadı bu iş, bugün lig başlıyor. Bu adam gelicek de adapte olacak da takıma katkı yapacak :/ Zor.
Gelecek oyuncunun yabancı sayısı nedeniyle hemen oynaması da çok zor zaten, üstelik oturmuş bir takımımız var, transfer olmasa da bu takım ligi zirvede bitirecek kalitede. O nedenle gelecek oyuncya çok ihtiyacımız olduğu için alınmadığından, takıma zamanla adapte olup, katkı yapması sorun olmaz. Hele ki 3-4 senelik sözleşme imzalanırsa.
"YÜCE ATATÜRK"
Aykut Kocaman Ligtv'de ''daha önce listemizde olan bir-iki oyuncu hakkında son raporları hazırlamak için Brezilya'ya gittim ve raporları yönetime teslim ettim.'' diyerek topun artık yönetimde olduğunu söylemek istedi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Madson sahada cocuk gibi kaliyorO boyla nasil profesyonel futbolcu olmus hayret
![]()
Madson ile ilgili Sherrif'in yorumunu bekliyorum onun hayran olduğu futbolcuya benzettim.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Madson her mücadeleye girindiğinde faul alırız, rakip ayağını kaldırsa 1.58i geçer.