Sayfa 154 / 1204 İlkİlk ... 541041441521531541551561642042546541154 ... SonSon
4,591 ile 4,620 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle Jo transferi hayırlı olsun.CSKA'da çok iyiydi ama İngiltere'de aynı performansı sergileyemedi.Fakat şöyle bir şey var.Galatasaray'ın aldığı oyuncular hep düşüşte olan oyunculardı (Kewell,Baros,Keita vs.) ama bu oyuncular Türkiye liginde kalitelerini fark ettirdiler.Jo'da Türkiye Ligi'ne göre üst klas bir oyuncudur.Bu yüzden iyi bir transfer.Tekrar hayırlı olsun..

Default Linderoth gönderildi!

Transferin hareketli takımı Galatasaray, Lucas Neill ve Jo'yu kadrosuna kattıktan sonra, Linderoth'un sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini açıkladı. İşte Galatasaray Kulübü'nün İsveçli oyuncusu için yaptığı açıklama:

"Galatasaray Futbol AŞ ile oyuncu Tobias Jan Hakan Linderoth arasındaki sözleşme tek taraflı olarak feshedilmiştir. Tobias Linderoth’a kulübümüze yaptığı hizmetler için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.

Galatasaray Futbol AŞ"

Sporx

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

LigTv Galatasaray'ın Gio ile anlaştığını yazmış. Nonda'nın sözleşmesi fesh edilecekmiş.

Baros sakat, Jo oynayamayacak, eldeki Nonda gönderiliyor. sanırım Cem Sultan'ı oynatacak Galatasaray A. Madrid maçında.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    LigTv Galatasaray'ın Gio ile anlaştığını yazmış. Nonda'nın sözleşmesi fesh edilecekmiş.

Baros sakat, Jo oynayamayacak, eldeki Nonda gönderiliyor. sanırım Cem Sultan'ı oynatacak Galatasaray A. Madrid maçında.
    Nonda sakat olmadığı halde forvetsiz oynadığı maçlarda var Galatasaray'ın.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sabri'yi rahat bırakın kardeşim, Elano dedik, Keita dedik, bu yıl hepsinden iyi oynamıyor mu bu adam? Sabri gibi hırslı oyuncunun yanına Elano gibi ruhsuz yakışmıyor asıl...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post

Mevkileri forvet olmasada forvette oynacak kişiler mevcut.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

4-6-0 çıkarız yeter ki Gio gelsin

Kewell da yokken Nonda'yı bırakmazlar.
    Bence bıraksınlar. Gitsin Tobol'a, ORdu'ya atsın Nonda. Sonra ben 15 gol attım.
    Keita geçer forvete.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Nasil herkes GS'nin transferlerini bu kadar begeniyor ve sisiriyor anlamiyorum. Orta alandaki kalite eksikligi goze carparken buradaki kagit ustunde en iyi adami gonderip hala forvet ve ofansif orta saha aliniyor. Stoperd inanilmaz bir eksiklik varken gittiler vasat bir sagbek aldilar.
    BJK'daki forvetler ve ofansif orta saha oyunculari normal form durumlarina ulasirsa ve FB defansta uzun sureli sakatliklar yasamazsa GS'nin sampiyonluk sansini digerlerinden dusuk goruyorum acikcasi. Bir takimin orta sahasinda sadece M.Topal, Ayhan ve M.Sarp varsa ve forvetinde Baros, Jo, Kewell, Elano, Arda, Keita, (dos Santos?) varsa kimse dengeden ve dogru transferden bahsedemez kanimca......

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda , Elano , Keita , Kewell orta saha oyuncusu. Sadece Jo , Nonda ve Baros var forvet olarak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Nasil herkes GS'nin transferlerini bu kadar begeniyor ve sisiriyor anlamiyorum. Orta alandaki kalite eksikligi goze carparken buradaki kagit ustunde en iyi adami gonderip hala forvet ve ofansif orta saha aliniyor. Stoperd inanilmaz bir eksiklik varken gittiler vasat bir sagbek aldilar.
    BJK'daki forvetler ve ofansif orta saha oyunculari normal form durumlarina ulasirsa ve FB defansta uzun sureli sakatliklar yasamazsa GS'nin sampiyonluk sansini digerlerinden dusuk goruyorum acikcasi. Bir takimin orta sahasinda sadece M.Topal, Ayhan ve M.Sarp varsa ve forvetinde Baros, Jo, Kewell, Elano, Arda, Keita, (dos Santos?) varsa kimse dengeden ve dogru transferden bahsedemez kanimca......
    Bi dakika kağıt üzerinde bakarsak Güiza'da La Liga'nın gol kralı orta alandaki eksikliğin hepimiz farkındayız ama orta alanda eksik var diye transferlere kötü diyemezsin. Kağıt üzerinde Nonda'da iyi bir forvet ama hem sakat hem oynamıyor ayrıca ayak tarak kemiğine platin takılan Baros min.2ay sonra sahalara dönecek yine en az 1-1,5 ay Baros'un form tutması beklenecek buraya bir oyuncu kiralamak gayet doğru bir şeydir ayrıca Elano'nunda oyunu çift yönlü oynayabileceğini düşünüyorum çünkü top kaptırıldığı zaman rakibini takip ediyor onu orta sahanın göbeğine koyarsak hem top dağıtabilir hem defans yapabilir hem gol atabilir
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

GS'de her zaman forvet olarak oynayabilecek Kewell ve Arda var, ki bunlarin forvet oynadigi maclarda GS gol sikintisi veya pozisyon sikintisi cekmedi. Baros olmadigindan beri GS hala gol atiyor, ki bu bolge icin alinan Jo Avrupa'da yok zaten.

Elano'nun cift yonlu oynadigini dusunuyorsan Mark Hughes'in onunla ilgili aciklamalarini oku ve neden gonderildigini arastir bakalim. Alex'ten, Lincoln'den, Ricardinho'dan farksiz bir oyuncu. Zaten cift yonlu oynasa Arupa'da tutunurdu ve GS'ye gelmezdi......

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

GS'de her zaman forvet olarak oynayabilecek Kewell ve Arda var, ki bunlarin forvet oynadigi maclarda GS gol sikintisi veya pozisyon sikintisi cekmedi. Baros olmadigindan beri GS hala gol atiyor, ki bu bolge icin alinan Jo Avrupa'da yok zaten.

Elano'nun cift yonlu oynadigini dusunuyorsan Mark Hughes'in onunla ilgili aciklamalarini oku ve neden gonderildigini arastir bakalim. Alex'ten, Lincoln'den, Ricardinho'dan farksiz bir oyuncu. Zaten cift yonlu oynasa Arupa'da tutunurdu ve GS'ye gelmezdi......
    Ben Elano'ya çift yönlü oyuncu demedim ayrıca Mark Hughes'in açıklamalarınıda biliyorum. Elano oyunun çift yönünüde oynayabilir dedim ayrıca Elano'nun oynadığı maçlarda dikkatle Elano'yu izledim özellikle son 4-5 maçta Elano top kaptırdığı zaman kaç kez kaptırdığı adamı takip etti kalenin önüne kadar hatta yanlış hatırlamıyorsam Panathinaikos maçında Elano rakibini takip etmese -ki topu o kaptırmamıştı- gol de yiyecektik... Ayrıca EPL'nin çok farkLı bir lig olduğunuda hatırlamak lazım
    Last edited by E.Cartman : 23.Ocak.2010 at 13:35

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Arda'nın serbest yada kanat oynaması varken neden forwet oynasın ki??Kewell'da sakatlandı üstüne..Yani anlıcan bir forwet transferi gerekiyodu ve Galatasaray doğru olanı yaptı..Kendi ağzınla sölemişsin Jo avrupa'da yok diye o zaman da dos santos'u alırız avrupada forwet oynar... Ligde'de kapalı savunmalar olack bunları dos santos ile açamazsın di mi??

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dos Santos forvet mevkisinde pek başarılı değil açıkçası..

Bende onunla gelecek sene için anlaşıyor gs..

Ve Nonda gelecek sene gidecek.. Emre Aşık gidecek.. Jo ile sözleşme yenilenmeyecek.. Dos Santos gelicek ve bir de Türk Forvet oyuncusu alıcak gs.. Kewell bile gidebilir.. Ama gitmez bence..
    Sentugo.

Mark Hughes adamı sağ bek bile oynatmadı mı? Ön liberoda sağ kanatta oynatmadı mı? Gidenlerin arkasından sallamak kolay tabi Mark Hughes için. O kadar iyi hocaydı ki kapının önüne koyuverdiler.

---
    Jo Alves İdmanda

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

hehe forma yakısmış yauww bu arada opsiyon yokmuş galibaa

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Opsiyonu yokmus, zaten tuzlu bir transfer olur en az 10 milyon pound

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Opsiyonu bizde diye biliyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Opsiyonu bizde diye biliyorum

murat yalçındağ açıkladı yokmuş opsiyon hakkı... ama bu adamın yarım sezonluk maliyeti sanırım 750 bin euro... hiç birşey... çok cuzi bir miktar ödeyip jo yu 6 ay oynatıyorsun... bence harikulade bir olay...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende opsiyonu yok diye okudum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Keşke opsiyon hakkıyla alsalarmış...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

ehueheueheu...

emre güngör emre aşık lucas neill servet çetin gökhan zan ın yanı sıra semih kaya ve gerektiğinde stoper oynayabilen hakan balta mehmet topal ve uğur uçar. ne kadar alternatifsiziz değil mi??.

orta sahada;

aydın yilmaz barış özbek elano blumer arda turan abdul kader keita mehmet topal mustafa sarp ayhan akman harry kewell sabri sarioğlu caner erkin gibi isimler var. ortadaki üçlüde oynyabilecekler;

barış özbek, elano blumer, arda turan, mehmet topal, mustafa sarp, ayhan akman. gerektiğinde de hakan balta uğur uçar sabri sarıoğlu gibi adamlar da ön liberoya kayabiliyor.

mesajı ilk okuduğumda buna güldüm, ama daha komiği; galatasaray ın şampiyonluk şansını düşük görmen, bunun sebebi de kadro alternatifleri.. sen de diğer takımlarınkini yazsaydın da görseydik de iddian destekli olsaydı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pof opsiyonsuz olması tam bir hayal kırıklığı.

Ya bu adam Everton'a 8 MN opsiyonla verilmemiş mi geçen sene? Ben öyle okumuştum bir yerlerde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

yüksek bi mebla karşılığı aldıkları oyuncuyu ucuza elden kaçırmak istemediklerinden dolayı olabilir. Birde GS'nin kariyeri düşüşte olan oyuncuları alıp parlattığını da gördüyseler demiştirler seneye tam pişer bu Jo diye

Jo kağıt üstünde 10 numara bir transfer. Biz Fmciler için ayrıca heyecan verici bir isim. Ligimizde, hele Galatasarayınki gibi onu besleyecek ofansif oyunculara sahipseniz başarılı olması muhtemel. Ancak City taraftarlarının yorumları dikkat çekici, özellikle Beşiktaşın aldığı bazı oyuncular hakkında hırvet-çek demeden bilimum taraftar sitelerini dolaşıp aynen haber yapan medyanın gözünden kaçmış olması enteresan. Örnekler:

Jo Galatasarayda.

* Tanrıya şükür.
    * Onu satmalıyız, çok forvetimiz var ama defansımızı güçlendirmeliyiz.
    * Yeteneği var ancak burada oynamak için çok zayıf. Belki Türkiyede güçlenir ancak 6 ayda sağı solu devirecek kadar gelişeceğini pek sanmıyorum.
    * Jo, Elano, Neill ve Milan Baros, umarım Galatasarayda bunları yönetecek bir uzman vardır.
    * Ona verdiğimiz paraya inanamıyorum, kazıklandık!
    * Umursayan var mı? Yok. Ben de öyle düşünmüştüm.
    * Onu iyi bir oyuncu gibi gösterebilecek bir lige gitmiş.
    * Umarım onu satın alırlar, Benjani döndüğüne göre takımda ona yer yok.
    * Umarım bir daha bizim için oynamaz, Everton için bile kötü bir oyuncu.
    * Umutluydum ama Eplde yapamayacağı belli. Onu bir ispanyol kulübüne satıp kurtulalım.
    * Çalışma ahlakı yok, 19 m ödemiştik, 10 alabilir miyiz acaba?
    * Bu **** için 5 bile alamayız! berbat bir yere gidecek berbat oynayacak.
    * Ve geri dönüp bir kaç yıl daha başımıza bela olacak.
    * O zman onu kiralayalım, satmayalım. Paraya ihtiyacımız yok, olur da düzelirse arada kullanırız.
    * Kalitesiz ve sorunlu bir oyuncu. Hastalık gibi bir şey.
    * Jo defolup gidebilir.
    * Liverpoola gitsin. 3 ayda bir gol atacak biri işlerine yarayabilir.
    * Eski berbat City olsaydık, kiralanıp dönemsi işe yarayabilirdi, şimdi olmaz. İki sorunlu Brezilyalıdan biri. Birinden kurtulduk (Elanodan bahsediyor), neden bu problemliyi geri alalım ki?
    * Ona hep umutlu bakmıştım, ancak başarısızlığını kanıtladı.
    * Onu Celtice satmalıyız, oralarda kral olur.
    * Samaras ve Joyu forvette düşünebiliyor musunuz? cehennemden bir ikili gibi!
    * Umursayan varsa Galatasaraya kiralandı.
    * Orası istenmeyen Brezilyalıların uğrak yeri gibi görünüyor.
    * Ne tam siyah, ne de tam futbolcu, Türkler seveceklerdir.

http://www.mancityforum.com/forums/s...tasaray&page=3
    http://www.bluemoon-mcfc.co.uk/forum...59805&start=10

Yani ismine ve etiketine laf yok ancak görüldüğü üzere alınması zor, sürpriz bir isim değildi Jo. Bu yorumlar seçilip alınmış yorumlar değil ve City taraftarlarının tamamı bu düşüncede. Hatta Everton forumlarında çok daha ağırları gözlenebilir. Fm'de dahi daha ilk sezondan Evertonla kiralık sözleşmesi bittiği anda Jo'yu Türkiyeye getirebilirsiniz. Doğal olarak ortada bir Haldun Üstünel mucizesi yok. Dolayısıyla, Galatasaray oyuncuyu sadece kiralayarak akıllıca bir iş aptı. Performansına göre alma şansı varsa daha da iyi bir iş olur. Ancak bonservisiyle almış olsaydı (ki mesela Yıldırım Demirören olsa kesin öyle yapardı) büyük ve gereksiz bir risk almış olurdu.
    Last edited by indie : 23.Ocak.2010 at 17:52

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Ben Elano'ya çift yönlü oyuncu demedim ayrıca Mark Hughes'in açıklamalarınıda biliyorum. Elano oyunun çift yönünüde oynayabilir dedim ayrıca Elano'nun oynadığı maçlarda dikkatle Elano'yu izledim özellikle son 4-5 maçta Elano top kaptırdığı zaman kaç kez kaptırdığı adamı takip etti kalenin önüne kadar hatta yanlış hatırlamıyorsam Panathinaikos maçında Elano rakibini takip etmese -ki topu o kaptırmamıştı- gol de yiyecektik... Ayrıca EPL'nin çok farkLı bir lig olduğunuda hatırlamak lazım

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Bi dakika kağıt üzerinde bakarsak Güiza'da La Liga'nın gol kralı orta alandaki eksikliğin hepimiz farkındayız ama orta alanda eksik var diye transferlere kötü diyemezsin. Kağıt üzerinde Nonda'da iyi bir forvet ama hem sakat hem oynamıyor ayrıca ayak tarak kemiğine platin takılan Baros min.2ay sonra sahalara dönecek yine en az 1-1,5 ay Baros'un form tutması beklenecek buraya bir oyuncu kiralamak gayet doğru bir şeydir ayrıca Elano'nunda oyunu çift yönlü oynayabileceğini düşünüyorum çünkü top kaptırıldığı zaman rakibini takip ediyor onu orta sahanın göbeğine koyarsak hem top dağıtabilir hem defans yapabilir hem gol atabilir

Burada yazani da ben uydurdum herhalde.......

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Arda'nın serbest yada kanat oynaması varken neden forwet oynasın ki??Kewell'da sakatlandı üstüne..Yani anlıcan bir forwet transferi gerekiyodu ve Galatasaray doğru olanı yaptı..Kendi ağzınla sölemişsin Jo avrupa'da yok diye o zaman da dos santos'u alırız avrupada forwet oynar... Ligde'de kapalı savunmalar olack bunları dos santos ile açamazsın di mi??

Istersen 10 tane forvet al, ona birsey demiyorum. Ancak baska eksik bolgeler varken nispeten guclu olan bir bolgeye ekstra transfer dogru degil, onu demek istiyorum....

Mesaj Yetkileri