Rüzgar Kayadan ancak toz alır Aygün..![]()
![]()
Gelirse görürüz canım neler yaşanacak![]()
O çocuğu bu ligde oynatmazlar, İsmail Güldüren tipi savunma oyuncuları bu çocuğu unufak eder... Siz de bunun farkındasınız, Carrusca gibi bir örnek var karşımızda, ki Carrusca'nın fiziği bu çocuğun yanında Hollywood Hogan gibiydi... Buonanotte için de aynı şeyi söylemiştim, bu çocuk için de söylüyorum, bu çocuğun bu ligde işi yok...
O iki ismin Dagoberto ve Hernanes olmasını istiyorum ve hayal ediyorum.Öyle de olursa değmeyin keyfime uzunda 30 M€ para verilmiş de olsa.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Su Brezilyali hayranligindan artik kusacagim geliyor.......
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, İngiltere Premier League takımlarından Blackburn Rovers'ta forma giyen Morten Gamst Pedersen'i renklerine bağlamak istediği iddia edildi.
İngiliz Daily Mirror gazetesi, sarı-lacivertli takımın Norveçli kanat oyuncusunu transfer etmek için çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, ''Pedersen takımdan ayrılma yolunda, sözleşmesi 6 ay sonra sona erecek. Eğer 1 milyon sterlin verilirse Pedersen Türkiye'ye gitmeyi tercih edebilir'' ifadelerini kullandı.
İlerleyen günlerde 29 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile ön anlaşma imzalayabileceğini savunan gazete, ''Pedersen, Blackburn Rovers'ta geleceğinin az olduğunu biliyor ve Rovers'ın da transfer döneminde para kazanmak için yeni yüzlere ihtiyacı olabilir'' yorumunu yaptı.
2004-05 sezonundan bu yana Blackburn Rovers'ta oynayan 1.83 metre boyundaki Pedersen, bu sürede 176 maçta forma giydi ve 26 gol attı. Norveçli futbolcu bu sezon ise 17 maçta takımının başarısı için ter dökerken, iki kez de rakip fileleri havalandırdı.
2000-04 yılları arasında Norveç Futbol Ligi takımlarından Tromsö'de oynayan Pedersen, 54 kez milli takımda oynadı ve 12 gol atmayı başardı.
Maraton
Güzel transfer olur bence.
Yalan haber diye düşünüyorum..Aykut Kocaman Brezilya'ya seyahat için mi gitti ?![]()
Milliyet'in spor müdürü Cem Şengül, Dentinho transferinden kesinlikle vazgeçildi, boservis bedeli çok yüksek bulundu dedi dün akşam.
İlla ki Alternatifi vardır onun..
Norveçli Olarak Huseklepp'i İsteriz![]()
![]()
''TRANSFER İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR''
Fenerbahçeli yönetici Nihat Özdemir, ara transfer döneminde Turkcell Süper Lig'in yıldızlarından Gökhan Ünal'ı renklerine kattıklarını hatırlatarak, transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.Özdemir, ''Gerekli mevkilere, gerekli transferleri yapmak için ciddi izleme ve görüşme çalışmalarımız devam etmektedir. Teknik direktörümüz Daum, sportif direktörümüz Aykut kocaman, teknik heyetimiz ve sporcularımız tam bir uyum ve takım ahengi içinde bizi de memnun eden örnek bir çalışma düzeni içindedir'' şeklinde konuştu.
Özdemir, sportif direktör Aykut Kocaman'ın transferle ilgili görüşmeleriyle ilgi basın mensuplarının toplantı sonundaki sorularına, ''Az bir süre kaldı. En iyisini yapacağız'' şeklindeki sözlerle yanıt verdi.
Kenan Evren Lisesi'nin karşılığında yapılacak 3 okuldan ilkinin Küçükbakkalköy'de yapımı tamamlanarak, Milli Eğitim İl Müdürlüğü'ne devredildiğini, çalışır duruma geldikten sonra stadın yanındaki Kenan Evren Lisesi'nin yeni yerine taşınacağını bildiren Özdemir, ikinci okul için Üsküdar'da çalışmaların başladığını kaydetti.
Ataşehir'de spor salonu yapılmak için satın alınan arazinin bedelinin nakit ödendiğini belirten Özdemir, bu yatırımın kulüp ile Ülker Grubu işbirliği ve sponsorluğuyla gerçekleştirildiğini hatırlatarak, ''Kendilerine teşekkür ederiz. Bu olay Türk spor tarihinin, kulüp ve kurumlarının en büyük yatırımıdır'' dedi.
Taraftar kart projesinde 175 bin 800 sayısına ulaştıklarını bildiren Fenerbahçeli yönetici, Fenercell projesi için de ''En yakın rakiplerimizi katlayarak, 150 bin aboneye ulaşmış durumdayız'' şeklinde ifadeler kullandı.
ALTYAPIYA İNGİLİZ ANTRENÖR EĞİTMENİ
Nihat Özdemir, futbol altyapıda görevli antrenörlerini eğitmesi için bir İngiliz eğitmen ile anlaştıklarını açıkladı.İngiliz eğitmen ile görüşmelerin tamamlandığını, altyapıdaki antrenörlerinin eğitim alacağını kaydetti.
"YÜCE ATATÜRK"
'Madson ile ilgilenmiyoruz'
Bugün pek çok gazetede Brezilya kulüplerinden Santos'ta forma giyen Madson'la ilgilendiğimize dair asılsız haberler yer almıştır.
Santoslu oyuncuyu transfer edeceğimiz yönündeki bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Madson'u renklerimize katmak adına herhangi bir görüşmemiz veya çalışmamız olmadığı gibi adı geçen Brezilyalı oyuncuyu transfer etmek gibi bir düşüncemiz de bulunmamaktadır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü
İyi oldu Madson'un yalanlanması..İnşallah Dentinho yada Pedersen'den biri gelir..
bizim stoper eksiğimiz var doğru düzgün kanat oyuncularımız yok özer ile mehmet alex'in oynadığı yerde oynuyolardı geldikleri takımlarda.emre'nin alternatifi yok diyoruz ki bence mehmet kapatabilir orayı ama en az 2 transfer yapılmalı bence bi stoper türk bulunabilirse çok iyi olur birde iki kanatta da oynayabilen yetenekli bi oyuncu hatta deividi yollayıp Huseklepp ve Dentinhoyu getirseler harika takım oluruz ama...
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Dentinho ve Dalton'u alırsak süper olur Deivid'i tek taraflı sözleşme fesh edip yada PSV ilgileniyordu bi ara oraya satalım.
Özer Ankaraspor'da çoğu maçta kanat oynuyordu. İdeal bir kanat oyuncusu mudur ? Hayır, ama görev verildiğinde 4-2-3-1'in sağ veya sol kanadında iyi işler çıkartır. Özer kendi açıklamalarında göbekte daha rahat ettiğini söylemişti. Hatta tam olarak bahsettiği bölge Emre'nin şuan oynadığı bölge fakat fiziki açıdan henüz orayı kaldırabilecek seviyede değil; bunda sezon başı kamp yapmamasının da büyük etkisi var. Ek olarak, Daum'un ne düşündüğü de önemli. Acaba Daum Özer gibi kanatlarda oynadığında çizgiye inmeyi değil de içeriye katetmeyi seven oyuncuları mı düşünüyor ? Yoksa Uğur gibi çizgiye inmeyi seven klasik kanat oyuncularını mı düşünüyor ? Şimdiye kadar ki görüntü içeriye katetmeyi seven oyuncuları düşünüyor.
Yaşı 30'un altında olan maliyeti az ama katkı yapabilecek bir oyuncu veya biraz tuzlu da olsa geleceği parlak bir oyuncu devre arası için iyi bir tercih olacaktır. Böylece Daum'un da elinde daha fazla seçenecek olacak ve rekabet daha da artacaktır.
Önder affedilmeyecekse kesinlikle alternatif bir defans oyuncusuna ihtiyacımız var. Yerli bir oyuncu alınmalı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence FB'nin kanat adami almasindan ziyade acilen stopere yonelmesi lazim. Turkiye liginde ofansif anlamda cok sey yapabilecek oyuncular var zaten FB'de, ama savunmada yasanacak bir tane (uzun soluklu) sakatlik FB'yi cok zor duruma dusurur, ki bunu gecen devrenin sonunda Bilica ile gorduk (ki o zaman Onder de vardi). Sol kanatta Wederson-Santos-Ugur-Ozer dortlusunden 2'si her zaman oynar belli bir seviyede.....
Bence Bilica'dan iyi oynar.. Bilica iyice artisliğe kaçmaya başladı. Kupa maçında çalım atmaya kalkıyor, bu maçta Youla'dan yediği çalım... Lugano ve Ali iyi ikili olabilir.
Transfer beklemekden sıkıldım.
brezilyalı istemiyorum ben artık alınıyorsa da sert adam alsınlar yumuşak oyuncu istemiyoruz ...
İtalyan alalım o zaman yada Alman![]()