Fenerbahçe
Denizlispor
Beraberlik
Hakan Kutlu hiç açıklama yapmasa daha iyi olacakmış, en azından komik duruma düşmezdi. İlginç bir açıklama olmuş.
Kutlu: Biz daha iyi mücadele ettik
Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Fenerbahçe karşısında kendilerinin daha iyi mücadele ettiklerini söyledi.
Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 3-1 yenildikleri maçta, rakiplerinden daha iyi mücadele ettiklerini söyledi. Kutlu, Fenerbahçe'nin kendilerinden birkaç fazla pozisyon bulduğunu kaydederek, ''İki takım oyuncularını da mücadeleden dolayı kutlamak lazım. Kötü bir havada ve zor saha koşullarında mücadele ettiler. Maç boyunca Fenerbahçe'den daha iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe bizden birkaç fazla pozisyon buldu. Beraberliği yakaladık, ancak skoru sonuca taşıyamadık. Son dakikalarda Fenerbahçe'ye göre daha çok pozisyonlar bulacağımızı sanıyordum, ama ne yazık ki öyle olmadı. Şanssız bir golle 2-1 geriye düştük, sonra 3. golü de yedik'' diye konuştu.
Denizlisporlu futbolculardan Roberts ise bu yenilginin kendileri için iyi bir ders olacağını ifade ederek, ''Son dakikalarda yediğimiz gollerle mağlup olduk. Gelecek maçlarda galibiyetler alıp iyi yerlere gelmek istiyoruz'' dedi.
"YÜCE ATATÜRK"
Sanıyorum 77. dakikaya kadar Denizlispor kalesinde gol görmediği için böyle bir açıklama yapmış. Denizlispor'un golü hariç pozisyonu var mıydı ? Ben hatırlamıyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Şaka yapmış heralde![]()
Güray ın bi plasesi vardı başka da bi tehlike hatırlamıyorum![]()
Oynadık kazandık.Ertelenen maçlar olacağı için rakiplerin fikstür sıkışacaktır, bu açıdan çok iyi oldu Cuma oynamak![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Hakan Kutlu gibi insanlarin Turk futbolunda isi yoktur. Insanlari enayi yerine koymak bu kadar kolay mi?
iyi teknik direktör olamaz bence yoksa youlayı oynatırdı bizim savunmamıza karsı en tehlikeli oyuncu ama şartları da bilmiyoruz tabi youla yeni gelmişse yeteri kadar antreman yapmamıssa takımdaki diger oyunculara saygı açısından oynatmamış olabilir
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hakan Kutlu boş konuşmuş Kaleyi bulan şut Fenerbahçe 13 Denizlispor 1 ..
Maça gelecek olursak ise iyi oynamak değildi amaç 3 puandı öyle bir sahada ve 3 puanı aldık.
Sarı kart gören oyuncular ise bence doğru olanı yaptılar ilerki haftalarda sıkışıklık yaşamayız.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Oynadık kazandık 3 puanı almak önemliydi.Futbolcular maçı bırakmadı gerçekten çok iyi mücadele ettiler.Zemin yağışın etkisiyle çok kötü oldu maç boyu 2 takım da çok zorluk çekti.
Haftaya Sivas maçında cezalı oyuncularımız çok gerçekten.Alex ve Gökhan takıma dönüyor,umarım Sivas'ta bir kaza yaşamayız.